Wkeno

Hvordan du får en tynn mage

Sommer forteller hems å rulle opp høyere, og denne sommeren er ikke annerledes. Som korte shorts og beskjære topper gjøre et comeback, er det på tide å skjerpe seg uten å miste viktige deler (henge på dine kurver, damer!). Følg disse trinnene, og du vil ikke mislykkes.

Trinn

Hvordan du får en tynn mage. Ikke gå glipp av måltider.
Hvordan du får en tynn mage. Ikke gå glipp av måltider.
 1. 1
  Ikke gå glipp av måltider. Det er der de fleste mislykkes. I motsetning til det mange tror, ​​ikke hoppe over måltider ikke hjelpe deg å holde radmager. Alt det vil gjøre er å sette deg ned stien til anoreksi, som er en bane beste ikke reist. Spise alle måltider, spesielt frokost, som det øker din metabolisme for resten av dagen, og uten det, vil stoffskiftet bare være lav, og du vil forbrenne mindre fett når du spiser.
 2. 2
  Spis mindre mat oftere. Snarere enn å hoppe over måltider, bare kutte ned på matinntaket og spre den ut i løpet av dagen. For eksempel har en fin størrelse frokost, deretter en liten matbit på ca 10 AM, deretter lunsj, så en liten snack på ca 15:00, deretter middag. Å spise mindre mat på en gang, men å spise oftere vil kutte ned sprø cravings, og holde kroppens energi opp.
 3. 3
  Spis mat som fyller deg opp! Når du spiser, heller enn å spise masse mat, spise et par ting som virkelig fyller deg opp. Matvarer som er svært fylling inkluderer grøt / havregryn, suppe, poteter, egg, pasta, appelsiner, bønner, salat, avokado, epler, nøtter (peanøtter og mandler) og bananer. Spise de vil fylle kroppen opp raskere slik at du forbruker mindre kalorier. En annen mat som hjelper fylle deg opp er popcorn, noe som ville gjøre en god matbit.
 4. 4
  Kutt ned på junk som du spiser. Innrømme det, vi er alle late i dag, og ville mye heller ta en sjokolade granola bar ut av skapet enn kuttet opp litt frukt. Imidlertid vil bruke mer tid på å lage sunn mat spare deg så mange kalorier! Hvis det er enklere for deg, hogge opp frukt og grønnsaker kvelden før skolen / jobben, og deretter holde dem i kjøleskap i Tupperware beholdere eller plastposer slik at de er enkle å ta når du er sulten. Når du trenger en matbit, alltid nå for frisk frukt eller grønnsaker (gulrot pinner, anyone?) Tørkede aprikoser er bra også, som de er overraskende å fylle for sin lille størrelse.
 5. 5
  Spis sunne måltider. Til lunsj, fyll deg selv med frisk salat (ingen av at fet kantine ting)! I stedet for å ha en burger, prøv grillet kylling inne i en hel-hvete tortilla! Wraps er stor for lunsj, fordi de er enkle og raske å lage. Til dessert, i stedet for å ha kalori-pakket sjokolade fudge iskrem, gå for et sunnere alternativ som vanilje yoghurt.
 6. 6
  Slutt å spise når du er full! Aldri tvinge deg selv til å runde av middagen. Bare pakk den opp og kaste den i kjøleskapet (eller ta den med hjem i en doggy bag hvis du er på en restaurant). Ikke ulv ned måltidene dine - gi kroppen tid til å fordøye maten, og la deg få vite at du er full.
 7. 7
  Kombiner spise sunt med å være sunn. Jepp, det er trening. Men det bør ikke være et ork, gå lett på deg selv. I stedet for å lage utøve et ork, bare inkludere det i din livsstil. Små ting gjør en forskjell! For eksempel, når du ser på TV, i stedet for å floppe ned på sofaen, stå opp. Selv om du står stille, vil du forbrenne mer kalorier på den måten. Under reklamepausene, gjøre sit-ups eller gå rundt i stuen din.
 8. 8
  Starter lyse og tidlig. Før du gjør noe i morgen (bortsett fra å våkne opp, selvfølgelig), raskt gjøre 50 sit ups mens du fortsatt groggy og i seng. Madrassen vil være mindre belastende på ryggen, og blir sliten vil gjøre deg mindre oppmerksom på smerten. Bygge dette opp til 100. Dette fyrer opp stoffskiftet før du selv har spist noe.
 9. 9
  Når du kan trene, gjøre. Hvis du bor i nærheten av skole / høyskole / arbeid så gå eller sykle. Ikke bruk biler eller busser hvis du ikke må. Når han går, går raskt. Dette gjør stoffskiftet ditt, og vil umiddelbart gi deg mer tid.
 10. 10
  Få opp nå og da å strekke seg. Hvis du har en kontorjobb, ta en pause hver time eller så, stå opp, og gå rundt bås i et minutt eller to. Under lunsjpausen, gå en tur rundt kvartalet. Hvis folk gir deg rare blikk, ignorere dem eller si at du kommer til å få kaffe.
 11. 11
  Prøv og ta opp en aktivitet. Det betyr ikke at du må delta i gym, med mindre du vil. I stedet tar opp dans, aerobic, eller en lagidrett. De er mer moro, og brenne måten flere kalorier enn spankulerer rundt i en Lycra bukse dress. Plus, vil de gi deg en sjanse til å møte mennesker og få venner. Også for en tonet mage, besøk svømmebassenget. Og faktisk svømme noen lengder mens du er der.
 12. 12
  Løp, Forrest, kjøre! Løping eller jogging er en fin måte å forbrenne kalorier og holde deg i form. Du kan gå ut på egen hånd med din iPod, eller hente noen venner og starte en jogging klubb. Løping kan være morsomt, og det vil hjelpe deg å få stranden kroppen du drømmer om.
 13. 13
  Sove. Søvn er viktig for kroppens hvile, og for det å reparere seg selv. Det vil gjøre deg livligere i morgen uansett, og du vil være mer villige til å utøve. Det er foreslått at du får 7-10 timers søvn en natt på minimum, så sett deg selv en sengetid, selv om du er en voksen. For en halv time før du går til sengs, roe kroppen ned ved å lese en bok, drikke noen urte-te, eller lytter til avslappende musikk. På denne måten vil det være lettere å sovne når du hodet treffer puta.

Tips

 • I stedet for å bruke heisen, Bruk av trapper.
 • Prøv å kutte ut brus og drikke mer vann.
 • Til slutt, være fornøyd! Du er mer aktiv når du er lykkelig og på farten, og du vil være måte sunnere. Og tynnere, for den saks skyld.
 • Spis mye frukt, og prøve å gå annet enn å få en drosje.
 • Unngå legging rundt gjør ingenting. Kjedsomhet er søster av over-spising, så alltid være opp om. Du vil ha mindre tid til å tenke på å spise.
 • Gjør push ups eller sit ups.
 • Alt med måte. Ikke gå gale og aldri spise sjokolade igjen, og deretter kjøre i 4 timer hver dag. Gjøre små ting i moderering. Spis sjokolade hver dag, eller en gang i uken. Kjør en halv time hver dag.
 • Kutt ut karbohydrater (ikke helt!), Sukker og salt.
 • Danse rundt vannvittig med jentene. Dancing brenner en utrolig mengde kalorier, og det vil få deg til å smile.
 • Gi deg selv litt behandler nå og da, for å holde deg gående og for å tilfredsstille krav.
 • Le! Det gjør virkelig hjelpe i toning disse buk muskler, men det er ikke en måte å unngå mer anstrengende trening.

Advarsler

 • Sørg for at du aldri sulte deg selv. Det vil hindre deg fra å få en tynn mage.
 • Merk, hvis du kutte ut å spise alle sammen, kroppen din vil miste all sin muskelen som den trenger for å holde stoffskiftet høyt. I stedet vil du sitte igjen med fett. Du har blitt advart. Sunt er uten ytterpunktene.
 • Som nevnt tidligere, ikke gå glipp av frokost. Det er viktig for stoffskiftet.
 • Ikke bli fristet til yo-yo kosthold. Hold deg til en diett du kan holde det gående i en lang, lang, lang, tid. Ikke spise i 3 dager, og deretter spise alt for 2 ikke vil gjøre deg tynnere. Faktisk vil det gjøre deg opp i vekt, som i de to dagene du stapper mat ned i halsen din, vil du produsere mer fettceller. Og når produsert, vil fettcellene bo og bli fylt opp så snart du begynner å spise igjen, noe som betyr at kroppen lagrer mer fett.