Wkeno

Hvordan boks

Av alle idretter, er boksing trolig den mest fysisk krevende. Det krever en blanding av kraft og hurtighet kombinert med utmerket generelle condition. Profesjonelle boksere er stadig perfeksjonere sine båter som de beveger seg opp i rangeringen til å møte tøffere motstandere. Hvis du ønsker å lære å bokse, følger disse retningslinjene.

Trinn

Hvordan boks. Forplikte seg til en streng, omfattende trening diett.
Hvordan boks. Forplikte seg til en streng, omfattende trening diett.
 1. 1
  Forplikte seg til en streng, omfattende trening diett. Noen boksing eksperter foreslår at nybegynnere tog i 3 til 6 måneder før noen gang går inn i en ring. Dette gjør nystartede jagerfly for å nå topp fysisk tilstand og perfekt grunnleggende teknikker før lider sitt første slag. De fleste fysisk-condition programmer for boksere kan deles inn i tre kategorier: hjerte, core øvelser og vekttrening.
  • Hjerte-øvelser: Slitne jagerfly har en tendens til å slippe sine hansker og la hodene utsatt. De kan heller ikke produsere energi til å effektivt CounterPunch i slutten av rundene av en kamp. Det er derfor topp profesjonelle krigere logge hundrevis av miles av vegarbeid. Boksere må ikke bare ha ekstreme utholdenhet evner, men også innkalle små pakker med makt i viktige øyeblikk i en kamp. For å møte disse fysiske kravene, vil boksere variere sine veiarbeid programmer. For eksempel vil boksere variere tempoet i sin utholdenhet-bygningen går å inkludere korte, all-out spurter. Dette simulerer de fysiske kravene med kamper.
  • : Bokserne generere mye av sin kraft fra kjernen av legemet. Ved å utføre øvelser som involverer mange muskelgrupper, kan en prizefighter bygge en kraftig kjerne som tvinger alle deler av kroppen til å jobbe sammenhengende. Noen av de mest effektive øvelsene inkluderer chin-ups og pull-ups, crunches, knebøy og trekk. Gjør 3 sett av hver med en-minutters pauser i mellom øvelser. Chin-ups og pull-ups bør gjøres før du kan ikke gjøre noe mer. Gjøre 20 reps på de andre øvelsene.
  • Vekt trening: Vektløfting hjelper nye boksere bygge styrke og slagkraft. Brystet, skuldre og armer er av særlig betydning. Øvre bryst øvelser inkluderer flat benkpress og dumbbell flyes. Skulder muskler kan være målrettet med håndvekter militære presser og lateral reiser. Biceps curls og triceps kickbacks bidra til å bygge øvre arm styrke til å øke slagkraft. Nøkkelen i vekt trening for boksere er å utvikle eksplosivitet. Dette betyr å gjøre 6-8 reps av hver øvelse med den tyngste vekten du kan håndtere. Gjør 3 sett av hver variere øvelsene slik at musklene ikke platå. Alternative dager mellom kjernen og vekttrening.
 2. 2
  Lær boksing grunnprinsipper.
  • Stance: En sterk, komfortabel holdning vil gjøre deg slippe løs kraftige slag og raskt unngå blåser fra motstanderen. Hvis du er en høyrehendt fighter, er riktig holdning å ha din venstre fot foran deg, på en 45-graders vinkel fra motstanderen din. Din venstre hæl bør stille opp med høyre tå. Mesteparten av vekten din bør være på defensiven. Hold albuene i og hendene opp, med venstre etter kinnet ditt og din rett under haken. Hold haken ned til enhver tid.
  • Fotarbeid: Hold på tærne og være i bevegelse. Aldri gi en stillestående mål. Hvis du står overfor en høyrehendt rival, flytt til høyre. Hvis du står overfor en lefty, flytt til venstre. Dette holder større avstand mellom deg og motstanderen din sterke hånd. Aldri cross-trinn. Dette kan sette deg i en ubalansert, uforsvarlig posisjon.
 3. 3
  Øv punching. Vellykket boksere øve punching teknikker lenge før de noensinne inn i ringen. Enten skygge-boksing eller ved hjelp av tung sekk, må nye boksere konsentrere seg om å bruke riktig form når utløsningen et slag. Etter at de blir flinke til å levere en rekke slag, jagerfly vanligvis utvikler kombinasjoner, der de slipper en ødeleggende flom av blåser på sin motstander. Noen av de mest effektive slag i boksing er:
  • Jab: Vanligvis gjøres med svakere, front hånd, hjelper jab holde motstanderen borte fra deg. Den jab er en kort punch. For å maksimere effektiviteten av jab, profesjonelle boksere vri armen og håndleddet like før å ta kontakt med sin motstander.
  • Cross: I motsetning til en stikk, som kastes rett foran kroppen, er dette punching teknikken leveres av den sterke hånd i en litt oppadgående bevegelse på tvers av kroppen. Skulderen hjelper makt korset.
  • : Kroken kan leveres til hodet eller kroppen til motstanderen - avhengig av hva som er ubeskyttet. Det er ofte brukt i kombinasjon med andre slag. Den feiende levering er hatets ulempe, da det kan la deg utsatt for en counterpunch.
  • : Dette er en oppadgående slag utløst av enten hånd som er svært effektive når i nært hold.
  • Kombinasjoner: Etter at du har mestret punching metoder, kan du jobbe på kombinasjoner. Den første kombinasjonen fleste boksere lære er den gamle 1, 2 (en jab etterfulgt av et kryss). En annen effektiv combo legger en krok til en, to. (Hvis du er høyrehendt, vil dette være en venstre jab etterfulgt av en høyre kryss og slutter med en venstre hook.)
 4. 4
  Lær å ta og blokkere slag. Boksing handler ikke bare om å kaste slag; minimere motstanderens slag er en viktig del av spillet også. Noen av standard unnamanøver i boksing inkluderer:
  • Parry: Etter å holde hanskene opp og haken ned, er parere trolig den mest grunnleggende defensiv teknikk i boksing. Å parere, du bare bruke hendene til å klapse motstanderens slag ned som de kommer.
  • : Den slip er utført av kraftig roterende hofter og skuldre som din rival kaster et slag rettet mot hodet.
  • Block: Når du blokkerer en punch, gjør du ingen forsøk på å unngå kontakt. Du er bare absorbere innvirkning med hanskene dine i stedet for kroppen din.
  • Bob og veve: The bob utføres ved å bøye bena for å unngå et høyt smell, som en krok til hodet. Veven følger ofte. Den utføres av overordnede kroppen akkurat utenfor rekkevidden til motstanderens utvidet hanske.
  • Rolling: Dette er en teknikk som ofte brukes av tidligere tungvektsmesteren Muhammad Ali. Trykk hanskene til pannen din, hold albuene i mot kroppen din, og holde haken mot brystet. Dette gir liten beskyttelse mot side-body blåser, men er et effektivt forsvar mot et bombardement, som de fleste av virkningen blir absorbert av hansker og underarmer.

Tips

 • Bo i midten av ringen. Ikke bli fanget sammen tauene eller i et hjørne.
 • Sparre med erfarne krigere. Du kan ta juling, men sparring mot en overlegen fighter vil hjelpe deg å lære å bokse.
 • Tape hendene hver gang du sparre. Å pakke hendene, hekte tommelen og dra tapen ned og pakk håndleddet tre ganger. Deretter trekker båndet opp og pakk hendene tre ganger. Ta med båndet ned igjen under puten av tommelen. Deretter lage Xs ut hullene mellom fingrene. Begynn med din pinky og ringfinger. Trekk båndet gjennom gapet, så vri den over bunnen av hånden din langs de øvre pads. Kryss tape over baksiden av hånden din fra høyre til venstre og deretter gå under. Gjenta prosessen for de andre hullene. Når du har fullført dette, pakk rundt tommelen en gang og deretter rundt på baksiden av hånden din. Pakk tommelen igjen og trekk deretter tape over håndflaten. Herfra vikle knokene tre ganger og slutten av innpakning på håndleddet en gang.

Ting du trenger

 • Hansker
 • Badebukser
 • Hodeplagg
 • Munn vakt
 • Boksesekk
 • Hånd tape
 • Boksing støvler