Wkeno

Hvordan bruke trollhassel å redusere hemorroider

Visste du at du kan lage din egen hjemmelagde Hemorrhoid Pads med trollhassel og baby kluter? Trollhassel har blitt brukt av innfødte europeere for sine medisinske egenskaper, så det er et naturlig anti-inflammatorisk som lett kan brukes til å redusere hemorroider.

Trinn

Hvordan bruke trollhassel å redusere hemorroider. Kjøpe trollhassel i flytende snerpende skjema sammen med en kar med baby wipes.
Hvordan bruke trollhassel å redusere hemorroider. Kjøpe trollhassel i flytende snerpende skjema sammen med en kar med baby wipes.

For vanlig bruk

 1. 1
  Kjøpe trollhassel i flytende snerpende skjema sammen med en kar med baby wipes. Hvis du ønsker å spare penger og du trenger mye hemorrhoid pads, kan du kjøpe en multi-pack refill av baby wipes.
 2. 2
  Hell hele innholdet i trollhassel flasken inn i en helt ny baby tørk beholderen. For å sikre full metning av våtservietter, skiller seksjoner og hell litt på hver enkelt seksjon. Det bør være en tomme eller to ekstra på bunnen hvis du bruker hele 12-oz flaske.
 3. 3
  Tørk det berørte området med trollhassel våtservietter. Du bør gjøre det samme type bevegelse med hassel tørke som når du bruker papir vev. Fortsette å bruke hassel wipes regelmessig til hemorroider er kurert

Under graviditet

 1. 1
  Følg de samme trinnene som ovenfor, med noen ekstra hensyn. For eksempel, vil du ønsker å dobbeltsjekke med legen din at trollhassel ikke kan ha noen form for negativ innvirkning på svangerskapet.
 2. 2
  Invester i et par andre hemorrhoid-forebyggende taktikk. Siden hemorroider er bundet til å være tilbakevendende i løpet av svangerskapet, bør du ha mer enn én tilgjengelig metode for å bli kvitt dem, for eksempel en foreskrevet aktuell bedøvelse.
 3. 3
  Hvis smertene øker eller du opplever overdreven blødning, bør du kontakte lege så snart som mulig. Du ønsker å være så forsiktig som mulig i forhold til babyen din, selv om du tror det er mindre eller midlertidig, kan en profesjonell medisinsk vurdering ikke vondt.

Tips

 • Hvis du har mye irritasjon, prøv å slutte å bruke tørt papir vev kluter helt inntil din hemorroider bli bedre.
 • Sørg for at septik kan romme baby kluter slik at du ikke befinner deg på feil ende av en stor VVS regningen.
 • Vask hendene før og etter bruk av toalett.

Advarsler

 • For å unngå forurensning, må ikke presse noen av overflødig væske tilbake i karet av baby wipes.
 • Typiske flasker trollhassel er 14% alkohol, så hvis du er følsom for alkohol bør du oppsøke lege før du prøver denne metoden.
 • Sørg for å lese advarslene på beholdere av både trollhassel og baby wipes, som noen mennesker kan oppleve irritasjon eller allergiske reaksjoner på grunn av ingrediensene.

Ting du trenger

 • 12-oz flaske trollhassel
 • Kar med baby kluter