Wkeno

Hvordan helbrede hemorroider

Hemorroider er en av de vanligste plager i endetarmen, påvirker så mye som halvparten av befolkningen i en alder av 50 år. Lider av hemorroider er ikke bare smertefullt, men pinlig også. Mange ikke bare ønsker å vite hvordan å helbrede hemoroider, men hvordan du kan helbrede hemorroider raskt og naturlig.

Trinn

Hvordan helbrede hemorroider. Rengjør anal området grundig etter hver avføring.
Hvordan helbrede hemorroider. Rengjør anal området grundig etter hver avføring.

Healing hemorroider

 1. 1
  Rengjør anal området grundig etter hver avføring. Tørk forsiktig slik at de ikke lenger irritere huden ved hjelp av enten fuktet, uparfymert toalettpapir eller en pre-fuktet babyen tørke for sensitiv hud.
 2. 2
  Ta et varmt bad. Fyll et badekar med varmt vann til ca 10cm. Senk deg ned i badekaret i ca femten minutter og sitte tilbake med knærne hevet. Denne posisjonen vil muliggjøre maksimal eksponering av anal området til det varme vannet og vil drepe smerte og berolige eventuelle irritasjon i området.
  • Legg en håndfull av Epsom salter til bad og sørg for å røre vannet godt for å løse opp saltet. Epsom salter kan bidra til å krympe og / eller berolige hemorroider.
 3. 3
  Påfør en aktuell krem eller salve. Bruk av aktuelle kremer kan hjelpe sterkt i helbredelsesprosessen. Tilgjengelig over-the-counter fra ditt lokale apotek eller apotek. Eksempler på kremer inkluderer:
  • Kortikosteroid kremer med lave doser av steroider som bidrar til å redusere smerte og hevelse.
  • Kremer med lidokain for å bidra til å redusere smerte. Lidokain er en lokal bedøvelse.
 4. 4
  Påfør en varm, våt tepose. Du kan gjøre dette mens du sitter på toalettet for noen lagt lettelse. Varmen fra tepose er beroligende i seg selv og tannin finnes i te er en naturlig astringent som vil bidra til å redusere hevelse og smerte.
 5. 5
  Ved hjelp av trollhassel. Dabbing hemorroider med en bomullsdott dynket i udestillert trollhassel vil også redusere hevelse og smerte som trollhassel er godt kjent som en av de mest effektive tannin-rike urter.
  • Du kan også kjøpe medisinert tørke pads som inneholder trollhassel. De er vanligvis fuktig og kan brukes i stedet for eller i kombinasjon med toalettpapir.

Forebygging av hemorroider

 1. 1
  Forstå at en unse av forebygging er verdt et pund av vaksinen. Hindre hemorroider fra beskjæring opp i første omgang er en god måte å slippe å behandle dem. Prøv å trene alle av metodene nedenfor for å forebygge hemorroider fra rammet deg.
  • Drikk åtte glass vann per dag. Drikker masse væske vil hjelpe.
  • Spis en diett rik på fiber, spesielt frukt, grønnsaker og helkorn, for å lette avføring.
  • Ikke vær redd for å bruke avføring myknere om nødvendig.
 2. 2
  Ikke press under avføring. Hemorroider kan være forårsaket av overdreven straining under avføring. Prøv å la avføring pass uten å anstrenge eller tvinge, da dette kan føre til en unødvendig press buildup og forverre hemoroider.
 3. 3
  Ta en pause fra å sitte hver gang på en stund. Hvis du sitter i lange perioder av gangen, stå opp og flytte rundt. Konstant press kan forårsake og / eller forverre hemoroider.
 4. 4
  Ikke skrap området med hemoroider og ikke over-tørke. Hvis området med hemoroider klør, bruke litt av trollhassel. Når du tørker, må du ikke bruke vevet til å klø området.
  • Bruk mykere, ikke-irriterende toalettpapir. Unngå toalettpapir som er farget og / eller parfymert.
 5. 5
  Slitasje bomull undertøy. Bomull undertøy er svært pustende stoffer. De har også fordelen av å være mykere og mindre irriterende enn andre ikke-naturlige stoffer.

Søker hjelp

 1. 1
  Ved vedvarende, smertefulle hemoroider, snakke med en lege om varmebehandling og andre typer prosedyrer. For hemorroider som konsekvent komme i veien for daglige aktiviteter og presentere en smertefull medisinsk tilstand, snakk med legen din:
  • Varmebehandling. Kalt "infrarød koagulering," dette varmebehandling blokker blodstrømmen til en enkelt hemorrhoid om gangen, slik at den til slutt faller av. Bare én hemorrhoid kan behandles på en gang.
  • Gummi band ligation. Denne prosedyren blokkerer også blodtilførselen til hemorroider, forårsaker dem til å dø. En gummistrikk er knyttet rundt hemorrhoid å gjøre dette.
  • Kirurgiske hemorrhoidectomy. Kirurgiske hemorrhoidectomy fjerner individuelle hemorroider ved hjelp av en stiftemaskin eller sting.
 2. 2
  Søke hjelp for hemorroider som har dannet nærheten blodpropp. Hemorroider kan forårsake rundt blod i anus å koagulere og nærliggende vev til arr. Hvis du tror du kan ha blodpropp, se en lege for å fjerne dem og behandle hemorroider.
 3. 3
  Søke hjelp for overdreven blodig utflod fra avføring. Blod fra avføring kan være forårsaket av hemorroider, men det kan også være forårsaket av en mer alvorlig tilstand, slik som kreft.

Tips

 • Når hemorroider er grodd, er det viktig å sikre at du ikke får et tilbakefall. Unngå forstoppelse er sannsynligvis det viktigste du kan gjøre i denne forbindelse så øke fiber inntaket i første omgang.
 • Øk vanninntaket. Kroppen vår består av en stor andel av vann, og vi trenger det lenge før vi er tørste. Det er essensielt i behandlingen avfallsmateriale gjennom tarmene. Det er når du ikke drikker nok vann og andre væsker at prosessen med avfall bremser ned, og det er et etterslep i tarmen. Sluttresultatet er passasje av hard avføring.
 • Ikke skrap din hemorroider. Det kan skade veggene i delikate årer og gjøre dem verre i det lange løp.
 • Det er mange måter naturlig å behandle hemoroider og det er bedre å behandle dem før heller enn senere.
 • Prøv og ta et bad to ganger om dagen hvis mulig, spesielt hvis dine hemorroider er særlig smertefull eller kløende.
 • Aktuell kremer og geleer er tilgjengelig målretting ulike symptomer, for eksempel hvis du opplever en brennende eller kløe følelse, vil en kjølende gel som inneholder vitamin E eller aloe vera hjelpe med å få den raskeste lettelse. Hvis hemorroider forårsaker smerte, er kremer rettet smertelindring et bedre valg.
 • Sørg for at du tørker anal området grundig etter rengjøring ved å tørke eller etter et bad. Overflødig fuktighet vil bare føre til fukt og irritere eller irritere huden.
 • I stedet for å bruke et vanlig bad hver gang, kan du kjøpe det som kalles en sitz bad. Dette er en stol-lignende badekar der lår og hofter er neddykket i varmt vann, vanligvis som en del av en terapeutisk behandling.

Advarsler

 • Hemorroider som er igjen ubehandlet kan gå på å utvikle komplikasjoner og bli prolapsed eller thrombosed der en kirurgisk prosedyre er vanligvis nødvendig å fjerne hemoroider.
 • Noen vesentlig rektal blødning, plutselig smerte eller nylige endringer i avføring bør også bli brakt til oppmerksomhet fra legen din.
 • Aktuell kremer og geleer er kun til utvortes bruk. Det er stikkpiller tilgjengelig hvis det brennende eller kløe du føler er inne i endetarmen.
 • Hemorroider ikke krever øyeblikkelig legehjelp. Lyse rødt blod i avføringen er et klart symptom på hemoroider, og du kan først prøve noen hjemme behandling. Men bør du oppleve mørk farget blod eller svart avføring kontakte legen din umiddelbart da dette kan være et tegn på intestinal blødning.