Wkeno

Hvordan stoppe hemorrhoid smerte

Det finnes to typer hemorroider, eksterne og interne. Hemorroider er hevelse eller betennelse i blodårene rundt endetarmen. Hemorroider kan være svært smertefullt, så her er en guide på Google for å stoppe hemorrhoid smerte.

Trinn

Hvordan stoppe hemorrhoid smerte. Vet du hva du har å gjøre med.
Hvordan stoppe hemorrhoid smerte. Vet du hva du har å gjøre med.
 1. 1
  Vet du hva du har å gjøre med. Hemoroider, også kjent som hauger, er en hevelse eller betennelse i noen av blodårer i rektum og / eller anus.
  • Interne hemoroider oppstår inne i endetarmen. På grunn av mangel på smerte reseptorer i det aktuelle området, de vanligvis ikke vil forårsake smerte. De kan imidlertid brukes Skal irritert. Innvendige hemoroider kan føre til prolapsed eller strangulated hemorroider hvis venstre ubehandlet.
  • Eksterne hemorroider er de som oppstår utenfor enden av endetarmen. De kan være svært smertefullt, og kan være ledsaget av hevelse og irritasjon. Hvis venen brister og en blodpropp utvikler seg, blir det hemorrhoid det som er kjent som en thrombosed hemorrhoid.
  • Graviditet, forstoppelse, kronisk diaré, og ikke nok fiber i kosten er alle mulige årsaker til hemorroider. Det antas at gener kan også bidra til utvikling hemorrhoid. Ikke drikker nok vann kan føre til hard avføring som fører til irritasjon i hemorrhoid. Å drikke for mye av et vanndrivende væske som kaffe eller brus kan forårsake dette. Overdreven melkesyre i avføringen forårsaket av overdrevent inntak av melkeprodukter kan reduseres ved å begrense mengden av melkeprodukter i kostholdet ditt. Dette kan redusere irritasjon og gi lindring.
  • Er andre medvirkende faktorer de med en genetisk disposisjon, er fedme og en stillesittende livsstil.
 2. 2
  Bruk medisiner for å lindre smerten. Visse smøremidler og aktuell kremer vil redusere smerte og ubehagelige følelser av å ha en hemorrhoid.
  • Før avføring, smøre området med kakaosmør eller lignende smøremiddel. Unngå kremer som inneholder kortikosteroider.
 3. 3
  Prøv hjem rettsmidler. Se inn på kjøkkenet for rask smertestillende midler. Hvis du føler deg spesielt urolig om du bruker medisiner eller din ønsker bare en mer naturlig metode prøve en av disse tipsene:
  • For en umiddelbar resultat bruk is. Is chips påføres lokalt vil bidra til å redusere betennelser og krympe hemorrhoid.
  • Unngå forstoppelse ved å endre kostholdet. Straining kan føre til press for å øke i blodet blodåre forårsaker den til å svelle.
  • Bruk trollhassel og hestekastanje som en urtemedisin. De er godt kjent for effektive behandlinger for hemoroider

Advarsler

 • Hvis du blør i de nedre regioner, kan det være noe virkelig alvorlig. Går du få en lege til å ta en titt.