Wkeno

Hvordan å strekke for å lindre såre muskler

Strekke seg for å lindre. Dette er en enkel, budsjett-bevisst og aktiv måte å avlaste deg av sårhet i musklene uten å måtte ty til fancy massasje eller dyre narkotika rettsmidler. Gi det en sjanse nå!

Trinn

Hvordan å strekke for å lindre såre muskler. Strekke musklene som er ømme.
Hvordan å strekke for å lindre såre muskler. Strekke musklene som er ømme.
 1. 1
  Strekke musklene som er ømme. For eksempel, hvis din kalver er sår, så gjør kalv strekninger. Sitt med ryggen rett og beina ut foran deg. Rekkevidde og ta på tærne. Deretter bøy venstre ben inn og strekk høyre benet ut foran deg. Legg din venstre ben flatt på bakken og ta på innsiden av høyre kne. Du forlot beinet bør danne en trekant. (Toes berøre høyre kne og symmetrisk til venstre kne) Nå strekke høyre hånd ut og røre din høyre tærne uten å bøye kneet. Gjenta denne prosedyren med venstre ben. Hold hver i 10-15 sekunder. Du kan også gjøre firemannsrom. Stå rett opp. Ta høyre ben og bruke hånden til å holde foten på baken din. (Bak). Hold denne i 10-15 sekunder og gjenta med venstre ben.
 2. 2
  Ice. Sette noen isbiter i en ziplock pose eller klut og hold den mot der du vondt. Gjør dette i 10-15 minutter.
 3. 3
  Heat. Etter bruk av is, (ikke umiddelbart, vent i ca 3 timer) satte kokende varmt vann i en varmeflaske og plassere den på dine ømme muskler. La den stå der i 15 minutter.
 4. 4
  Bruke lovlige reseptfrie smertestillende midler. Bruk Advil eller Tylenol. (Følg instruksjonene på flasken og ikke misbruke narkotika) Prøv å bruke disse som en siste utvei, som de endre måten kroppen din fungerer og ikke lærer musklene å lære å de-stress for seg selv.

Tips

 • Alltid strekke etter en treningsøkt, på den måten vil du ikke være så sår etterpå.
 • Når du strekker ut såre muskler, etter en periode kontrakt muskelen strekkes. Hva dette er trekk i de andre muskelfibre som komponerer den aktuelle muskelen, og dermed gi deg en bedre strekk.

Advarsler

 • Pass på at du ikke får noen kokende varmt vann på deg. Alltid sette den i en varmeflaske. Det bør ikke være noen direkte hudkontakt.
 • Ikke sprette eller gjøre eventuelle dynamiske eller ballistiske bevegelser mens du strekker såre muskler.

Ting du trenger

 • Ice
 • Varmt vann