Wkeno

Hvordan diagnostisere en revet leggmuskelen

En av de mest ødeleggende og griner av idrettsskader er revet leggmuskelen. Et stort problem med denne skaden er at det er vanskelig å skille fra bare et anstrengt eller trukket leggmuskelen. Utøveren fortsetter deretter å arbeide det, om enn på en mindre nivå, men det blir nå overarbeidet og svært utsatt for en tåre. En torn leggmuskelen tar ganske lang tid å helbrede, og selv med det, er svært utsatt for re-skader, så det er veldig viktig å være i stand til å diagnostisere en revet leggmuskelen og iverksette nødvendige tiltak.

Trinn

Hvordan diagnostisere en revet leggmuskelen. Innse at leggmuskelen er faktisk består av to muskler som er festet til hælen på baksiden av kneet.
Hvordan diagnostisere en revet leggmuskelen. Innse at leggmuskelen er faktisk består av to muskler som er festet til hælen på baksiden av kneet.
 1. 1
  Innse at leggmuskelen er faktisk består av to muskler som er festet til hælen på baksiden av kneet. Disse to musklene er gastrocnemius og soleus. De fleste av skadene som oppstår til kalven er faktisk skader på gastrocnemius. Dette er den største av de to, med en større overflate og mer utsatt for påkjenninger, trekker og tårer.
 2. 2
  Forstå grader av skader på gastrocnemius. Belastninger og trekker kan medføre en svak halting og gå varsomt, små tårer kan være litt mer smertefullt og produserer mye mer uttalt haltende, store tårer kan være helt ødeleggende og trenger kirurgi for å reparere.
 3. 3
  Vite årsakene til kalv skader som stammer, trekker og tårer. Forebygging er det beste forsvar mot slike skader. Først og fremst, etter en skikkelig oppvarming, stretch, nedkjøling og strekk rutine vil gjøre underverker i å forebygge slike skader.
  • Kontraksjon (plutselig innsettende). Plutselige utbrudd av hastighet fra en helt stillestående posisjon er kanskje den vanligste årsaken til en kalv tåre. Short Track sprinterne er svært mottakelige som er tennisspillere.
  • Langvarig degradering. Over-arbeid og overforbruk er andre vanlige forhold som kan til slutt føre til en tåre. Dette er sett i løpere og fotballspillere. Fotballspillere har både sammentrekning og langvarig løping og begge disse faktorene kombinert la dem svært sårbare for en kalv tåre.
 4. 4
  Føl skarp stikkende smerte. Ved utbruddet av skaden, vil du føle deg enten en sterk trekke sensasjon eller en veldig skarp smerte. Stopp hva du gjør umiddelbart.
 5. 5
  Begynn å gå på en veldig lett tempo. Smerten vil begynne å bli verre igjen, spesielt hvis du begynner å gå oppoverbakke i det hele tatt.
 6. 6
  Hvile beina. Få frem dine føtter, heve dem og få litt hvile. Hvis bena er svært smertefullt og begynne hevelse, du definitivt ha en alvorlig belastning eller enda en tåre. Du vil sannsynligvis begynne blåmerker i leggen området, spesielt med en tåre, så det vil være noen indre blødninger.
 7. 7
  Planlegge et besøk med din primære omsorg lege. Hun vil trolig bestille en MR, som vil være den ultimate diagnose. En ultralyd kan også oppdage en muskel tåre, men det er ikke på langt nær så nøyaktig og definitive som en MRI. Når diagnosen er gjort, sørg for at du følger legens ordre til punkt og prikke, slik at du kan øke hastigheten på healing og utvinning og minimere sjansen for re-skader.