Wkeno

Hvordan kurere bil sykdom

Å ha bil sykdom som plager deg fra en fin, sykdom-fri, kul familie ferie? Disse tipsene kan fortelle deg hvordan du ikke får bilen sykdom for å nyte en fin, sykdom-fri kul familie ferie!

Årsak

Reisesyke oppstår når hjernen mottar motstridende meldinger. Disse kalles "motion meldinger", som kommer fra øyne og din indre øret. Det indre øret sier at du spinning, du Drilling, og flytting. Øynene dine sier at kroppen er i ro. Hjernen er forvirret. Det er det som gjør oss syke.

Trinn

Hvordan kurere bil sykdom. Se etter tidlige tegn på reisesyke.
Hvordan kurere bil sykdom. Se etter tidlige tegn på reisesyke.
 1. 1
  En langt horisonten. Oppmuntre barnet til å se på horisonten og bringe kassetter og DVD-spiller, for barnet ditt å lytte. Ikke lese, spille spill eller noe. Bare bare spille I Spy. For småbarn i bil-seter, posisjonere sine plasser, slik at de kan se ut av vinduet.
 2. 2
  Unngå baksetene. Nå familier har minivans, flere barn ser ut til å føle van forslag i baksetet. Sørg for at barnet sitter fremovervendt, slik at de kan se på foran vinduet.
 3. 3
  Frisk luft. Hvis et barn er kvalm, åpne vinduet og få frisk luft. Røyker ikke, eller sette i sterkt luktende mat eller snacks!
 4. 4
  Bosette magen. Et barn skal føle seg bedre om hun spiser en tørr saltine cracker. En tom mage er ikke best for å unngå reisesyke. Bare spise et lett måltid før du reiser. Unngå fet og vanskelig å fordøye mat.
 5. 5
  Jevn kjøring. Jo mindre bremsing, jo bedre. Må du stoppe hvert femte minutt slik at barnet kan komme seg ut og gå rundt i noen sekunder.
 6. 6
  Stopper ofte. Planlegg nok tid til å stoppe opp og la barnet gå rundt.
 7. 7
  Se etter tidlige tegn på reisesyke. Sørg for at barnet sier at hun føler seg syk, eller du ikke kjenner deg tid til å trekke over. Ta hensyn til henne. Ikke la henne være alene.
 8. 8
  Bruk reisesyke narkotika. Du kan bruke over-the-counter medisiner som dimenhydrinate (Dramamine i USA, Gravol i Canada, og Vertirosan i andre land), og meclizine (Bonine i USA, Antivert i Canada, og Postafen i andre land). Du kan imidlertid bruke ingefær tabletter, ingefær kjeks, ingefær godteri, ingefær rot, ingefær øl, ingefær øl, ingefær te, ingefær kapsler og ingefær piller. Du kan også ta en akupressur armbånd som fungerer gjennom trykkpunkter på håndleddet. Du kan også bruke scopolamine patcher som krever en resept (Transderm Scop, Sco Pace).
 9. 9
  Sove. Ved å ligge på din side i baksetet og ser ut av vinduet, de motstridende meldinger er snart mer "du flytter" og kvitter deg med den syke følelsen. (Blir bøyd over med pannen på knærne er ikke en god idé, da det kan føre bryte lute og i et vrak kan treffe hodet på forsetet og knipse halsen)

Tips

 • Hvis du kommer til å sove, men det er ikke nok plass til å strekke ut. ta med en bærbar pute og lene seg på et vindu. Fungerer hvis du er i front også.
 • Hvis du kommer til å gi barna noen form for medisin, les bruksanvisningen på flasken eller ta kontakt med en lege heller enn å ta medial råd fra en fremmed.
 • Hvis du skal lese en bok ikke sette den ned så du må se ned på det sette den foran ansiktet ditt.
 • Hvis du ønsker å gi Dramamine for førskolebarn din, så gi henne 1/4 - 1/2 tyggetabletter hver 6-8 time.
 • Spør noen til å fortelle en vits eller for å gjøre deg til å le fordi det kan hjelpe ved å distrahere deg.
 • Hvis du planlegger å gi det til de eldre barna, så gi HER 1/2 - 1 tablett hver 6-8 time.
 • Hvis du ønsker å gi det til deg selv eller noen som er eldre enn 12 år, så gi deg selv eller den personen du ønsker å gi den til, 1-2 tyggetabletter hver 4-6 time.

Advarsler

 • Før du planlegger å bruke medisiner snakke med ditt barns barnelege. Ikke bruk denne hvis barnet er under 2 år. Hvis du bruker dimenhydrinate du kan ha glaukom, astma og problemer tisset. Dette kan også forekomme som døsighet, slik reisesyke verre. Ikke bruk dimenhydrinate hvis du er gravid eller ammer.
 • Hvis barnet kaster opp ofte holde en barf bag på fanget bare i tilfelle. Alltid åpne munnen når oppkast.