Wkeno

Hvordan fjerne muskel knop

Stramme muskler er ofte kilden til smerte og kan også være årsaken til en del hodepine. En over disk smertestillende vil gjøre at symptomene midlertidig avta, men utrydde kilden til smerten er den beste tilnærmingen. Bli kvitt muskel knop kan ta tid og litt innsats, men den resulterende følelse av lettelse er verdt det. Forårsaket av overforbruk, misbruk, stress eller angst, kan muskler knop være så vanskelig å bli kvitt som sin kilde. Selv om knyttede muskler ikke skaper smerte, iverksette tiltak for å jevne ut knop slik at kroppen kan utføre optimalt. Fjerne muskel knop kan ta gjentatte forsøk og en rekke teknikker, avhengig av personlige preferanser og hva som fungerer mest effektivt for musklene.

Trinn

Hvordan fjerne muskel knop. Besøk en massasjeterapeut.
Hvordan fjerne muskel knop. Besøk en massasjeterapeut.
 1. 1
  Besøk en massasjeterapeut. Disse ekspertene er opplært i muskel terapi og kjenner de beste teknikker for å lindre knyttede muskler. Deres tilnærming vil være å bruke komprimering til muskel og området rundt den. De forstår hvordan denne prosessen påvirker omkringliggende vev og resten av kroppen din.
 2. 2
  Ta et bad. Et varmt bad hjelper deg og dine knyttede muskler til å slappe av. For ekstra healing, legge Epsom salter i vannet. Ikke fullt så effektive, men fortsatt nyttig, er en varm dusj. Stå slik at vannstrømmen er fokusert på musklene som plager deg.
 3. 3
  Gi deg selv en massasje. Profesjonell massasje kan være dyrt, spesielt hvis du trenger å besøke en regelmessig. Et alternativ er å lære massasje teknikker du kan bruke på deg selv. Klem musklene forsiktig. Gni dem i en sirkelbevegelse. Gjør dette over hele kroppen, selv på musklene du tror ikke har knop, for en hel kropp sunn følelse. En rekke massasje verktøy og smertestillende kremer er tilgjengelig for å hjelpe med din personlige massasje regime. En metode for å vurdere er å rulle en tennisball rundt i området ved å trykke, til du føler smerten av ballen på muskel knute. Ved hjelp av trykk, holde ballen på plass i 30 sekunder. Følg denne prosedyren med andre knyttede muskler.
 4. 4
  Strekk. Stretching, i tillegg til andre muskelgrupper lettelse alternativer, inkludert regelmessig mosjon, holder musklene fleksibel. Tenk begynner tai chi eller yoga, som kombinerer avslapping med stretching.
 5. 5
  Påfør varm eller kald til området. En varmepute eller kalde omslag kan lindre noe av smerten som er forbundet med muskel knop. Temperaturen terapi slapper det berørte området.
 6. 6
  Utøve. Trening påvirker musklene på samme måte som massasje terapi gjør. Trene strekker regelmessig muskler og opprettholder deres fleksibilitet, trene spenning. Bruk en av de andre mer stedsspesifikke lindring alternativer for pin peker og fjerne muskel knop.

Tips

 • Noen ganger knop skjema på grunn av stramme muskler ubevisst. Vanlige eksempler er å jobbe med datamaskiner, dårlig holdning eller strøing / slipe tennene under stress. Bruk forebyggende tiltak i forbindelse med andre metoder som er nevnt ovenfor for å oppnå permanent relieff. Hvis du mangler tilgang til ekspert ergonomiske råd, er det første skrittet til å bli mer bevisst på kroppens ubehag ved daglige aktiviteter. Bruk post-it-lapper, elektroniske påminnelser, spør venner og familie for å bidra til å øke bevisstheten. Meditasjonskurs bidra til å øke bevisstheten (og lærer bevisst avslapping). Når du blir klar over når du spent opp, gå videre til bevisst avslapning. Andre tilnærminger inkluderer bedre støtte eller justering holdning.
 • Badstuer, steamrooms og badestamper er spesielt ønskelig når mange muskelgrupper er involvert. Vær nøye med å overholde fristene for hver aktivitet. Etter hver aktivitet, kjøle ned kjernen kroppstemperatur tilbake til normal (kald dusj eller en dukkert i bassenget), så varmebehandling kan gjentas. Gjentatte aktiviteter er best gjøres med en kompis. Hydrat før du starter, og husk å holde deg hydrert. Unngå å spise et stort måltid 3 timer før, holde seg til lys, lett fordøyelig mat som er gode kilder til elektrolytter som for eksempel bananer. Hvis du føler kramper da ørhet, svimmel, kvalm, svak, komme seg ut på en gang og få behandling for heteslag.
 • Bikram yoga (hot yoga) tilbyr alle fordelene av badstuer / steamrooms / badestamper pluss fleksibilitet øvelser. Observer alle advarsler (hydrat før du starter, og husk å holde deg hydrert Unngå å spise et stort måltid 3 timer før;.. Stick til lys, lett fordøyelig mat som er gode kilder til elektrolytter som bananer Hvis du føler kramper da ørhet, svimmel, kvalm, svak, komme seg ut på en gang og få behandling for heteslag). Merk, de fleste Bikram klasser er 1,5 timer lang. Snakk med instruktøren før første klasse. Hvis du ikke er vant til høye temperaturer, kan målet være å bo i studio heller enn å fullføre øvelsene med resten av klassen.

Advarsler

 • Hyppige varme bad vil forverre hudsykdommer som tørr hud eller eksem. Men hvis tilstanden er mild, enkle hjelpemidler som for eksempel 5-minutters havregryn bearbeidet til en grov måltid og lagt til badet, mildere såper, eller medisinert / fuktighetsgivende kremer brukes etterpå kan bøte på dette problemet.

Ting du trenger

 • Epsom salt
 • varmepute
 • kaldt omslag