Wkeno

Hvordan ignorere smerte og følelser

Smerte og følelser er bare tanker utløst i hodet ditt som virker for sterkt å overvinne. Når konfrontert med disse sansene eller tanker, har man som regel liten kontroll over sin handling i følgende sekvenser. Mange kan undertrykke følelser og prøver å skjule smerte, men med en kontrollert tanke og sterk vilje, kan både bli ignorert helt opp til et visst nivå. Det gjør deg ikke usårbar, men det gjør deg mer holdbare eller mindre engstelig. Følelsen er en kald og bør ikke bli tatt på av de med en svak sinn, kropp eller sjel.

Trinn

Hvordan ignorere smerte og følelser. Stopp følelse uansett hva det er hvis du ønsker å leve uten sorg, etter at du kan kontrollere sinne godt nok, begynner å snakke deg ut av tristhet, å bare ikke bry seg.
Hvordan ignorere smerte og følelser. Stopp følelse uansett hva det er hvis du ønsker å leve uten sorg, etter at du kan kontrollere sinne godt nok, begynner å snakke deg ut av tristhet, å bare ikke bry seg.
 1. 1
  Vite fordeler. Alle har naturlig (og nødvendig) mekanismer for å ignorere smerte og negative følelser. Jo hardere du må gjøre er å la deg føle følelser fullt ut, når du er klar, og håndtere dem. Men til tider kan det være viktig å ignorere dem en stund. For eksempel når de er for kraftig for deg å håndtere, og du ikke er klar, når de forstyrrer et sterkt behov, slik som behovet for å overleve, for å jobbe for pengene, for å forhandle frem en tøff situasjon med folk som ikke kan støtte deg med dine følelser, eller for å beskytte deg mot midlertidige farer.
 2. 2
  Kjenn cons. Les advarslene nedenfor. Skjule dine følelser kan forsinke din fremgang, kan hemme sunn kommunikasjon og tillit.
 3. 3
  Kontrollere sinne. Før noe annet, er nøkkelen sinne. Som sinne bygger i deg, kan den brukes til å blokkere off tenkning. Prøv å konsentrere å være sint og å presse den ned.
 4. 4
  Stopp følelse uansett hva det er hvis du ønsker å leve uten sorg, etter at du kan kontrollere sinne godt nok, begynner å snakke deg ut av tristhet, å bare ikke bry seg. Dette er neste skritt i læring - å ikke fortape deg i emosjoner og følelser. Prøv å stoppe omsorg og si "jeg styre livet mitt." Vær modig være sterk. Prøv presse det ut av hodet ditt. Ting vil ikke bry deg hvis du ikke lar dem.
 5. 5
  Blokkere ut mentale påkjenninger og smerte for fysisk smerte. Dette systemet er litt annerledes fordi du nå må tåle før du virkelig kan etterlate fysisk smerte. Dette betyr ikke at du må kutte selv. Du må bare akseptere følelsen av smerte når du er skadet. Finn en sparringspartner, en nær venn kanskje, helst noen større.
 6. 6
  Fokus. Nå må du innse en sannhet i livet. Det er en sannhet som du må fokusere på. Alle følelsene dine kommer fra tanker og impulser i hodet ditt som forteller deg at noe er galt eller riktig, som et brannsår eller en kile. Det du må gjøre er å innse at med nok presser og kontrollert tanke, kan du endre galt mot høyre, sorg i lykke, osv. Med smerte, er alt du gjør fortell deg selv det gjør ikke vondt. Det virker enkelt, men er vanskeligere enn man virkelig kan forestille seg.
 7. 7
  Finn hjelp fra inspirerende sitater. Prøv å se opp inspirerende sitater på Google. Prøv å lytte til sanger som har sterke tekster.
 8. 8
  Vit at du ikke alltid vil være vondt. Før eller senere, vil du finne lys i enden av tunnelen.

Tips

 • Husk: det er bare midlertidig. Det vil være over snart, som følelser ikke feste med deg for hele livet.
 • Også for første og andre trinn, kan det virke som om det er ikke mye beskrivelse til det. Det er fordi bare ditt eget sinn og tenkemåte kan bedømme hvor lang tid det tar og hvordan du skal gå om å følge disse trinnene.
 • Ikke vær overmodig. Ikke prøv å vind gjennom en slik drastisk endring i livet ditt. Vær trygg på hvordan du gjør dette - ingen kutting, knivstikking, eller poking selv med vilje. Livet er fullt av smerte og alt du trenger å gjøre er å vente på det.
 • Tenk på noe stort i livet ditt. Som en kjæreste eller en stor prestasjon. Føle følelser du føler gjennom slike tider og glemme de dårlige.

Advarsler

 • Dine følelser vil fortsatt være der, og vil fortsatt påvirke deg, men i merkelige og ubevisste måter, noe som gjør det vanskelig for deg å gjøre noe med dem. Den psykologisk begrep for dette er dissosiasjon, og konsekvensene er alvorlige. Les opp på dissosiasjon lidelser før du selv vurdere dette.
 • Ikke bare tenke på deg selv, tenk om de andre personene du vil skade, slik som dine kjære.
 • Uansett hva du lider, uansett hvem du er, det er folk som bryr seg og som kan hjelpe deg, enten det er noen du kjenner eller en fremmed på et krisesenter. Å nå ut til dem for hjelp og håndtere dine problemer vil gjøre deg så mye sterkere enn å prøve å ignorere smertene.