Wkeno

Hvordan overvinne fysisk smerte med tankene dine

Sterke smerter, som det forårsaket av en migrene, eller noe annet, er ingen dans på roser, spesielt hvis smertestillende medisiner eller andre behandlinger ikke klarer å gi deg noen lettelse. Selv når lammende smerte er alt du kan tenke på, det finnes måter å redusere den ubehagelige følelsen midlertidig og øke din smerte toleranse med bare ditt sinn og kraften i forslaget.

Trinn

Hvordan overvinne fysisk smerte med tankene dine. Finn et sted å ligge ned som er rolig og behagelig.
Hvordan overvinne fysisk smerte med tankene dine. Finn et sted å ligge ned som er rolig og behagelig.
 1. 1
  Finn et sted å ligge ned som er rolig og behagelig. Slå av alle distraksjoner og redusere eventuelle ytre faktor som kan over-stimulere deg. Målet ditt er å være i stand til å slappe av og ta ansvar for den følelsen som sårer deg.
 2. 2
  Pust. Dette er det viktigste steget å mentalt takle fysisk smerte. Hvis smertene er alvorlig, kan du være å puste raskt og grunt. Ta langsomme, dype åndedrag, og prøver å fokusere på noe annet enn og utpust. Innse at, til slutt, har du kontroll over kroppen din. Å kunne ta ansvar for din egen pust vil hindre smerten fra å kontrollere deg.
 3. 3
  Slapp helt av. Når du puster dypt, kan muskelavslapning komme naturlig. La hele kroppen gå haltende. La musklene i ansiktet slakke. Uansett hvor mye det gjør vondt, motstå trangen til å flail om eller bite nevene. Bare prøv å gi slipp på all følelse i kroppen din og holde fokus bare på å puste.
 4. 4
  Forstå at smerte er en mekanisme som er ment å beskytte oss fra å skade kroppen vår, og for å holde oss unna farlige situasjoner. Når det virkelig kommer til stykket, er det ikke den kroppsdel ​​som gjør vondt, det er din hjerne overbevise deg om at det gjør vondt. Det er hjernens måte å advare deg om ikke å gjenta handlingen som forårsaket deg smerte i første omgang.
 5. 5
  Med dette i bakhodet, vet at hjernen er svært påvirkelig. Det vil lytte til deg hvis du krever noe av det. For eksempel, hvis du forteller deg selv før du går i dvale at du vil ha en klar drøm, kan du godt ha en. Så forteller hjernen din at du er lei av mas sin. I stedet for å la den overbevise deg om at du er i uutholdelig smerte, overbevise det at det er galt. Fortell det til å slutte å sende ut smerten sensasjon. Fortell det til å skjære av følelser av smerte fra det berørte området. Fokus. Hvis du tror det vil fungere, vil det.
 6. 6
  Tenk deg det smertefulle området av kroppen din blir fylt med et kjølesystem, lysende tåke som løser opp alle negative opplevelser. Hvis skikkelig overbevist, bør hjernen eliminere følelsen av smerte.

Tips

 • Denne teknikken fungerer bare så lenge du konsentrere deg. Du må ha tilstrekkelig tid til å fokusere og slappe av, og husk at det er ikke en permanent løsning.
 • Kombiner denne teknikken med andre behandlinger for å øke smerte-bekjempelse evner. Forsøke å heve det berørte området eller bruke is eller varme. Dette vil redusere mengden arbeid du må gjøre mentalt.
 • Slutt å tenke stressende tanker og bare slappe av.
 • Den beste tiden å prøve dette er når du prøver å få sove om natten. Sterke smerter åpenbart gjør det vanskelig å sove. Se om du kan bekjempe den av lenge nok til å slippe av og du kan våkne opp i morgen for å finne at årsaken til smertene dine har forsvunnet over natten.

Advarsler

 • Husk at tilstedeværelsen av smerte, selv om det ikke er noen åpenbar årsak, kan være en indikasjon på at det er noe galt. Se en lege hvis du er bekymret for den underliggende årsaken til smertene dine. Å kunne ignorere smerte og takle det mentalt er ingen erstatning for reell medisinsk behandling.