Wkeno

Hvordan du får testet for kjønnssykdommer uten å la dine foreldre vet

Komme testet er viktig fordi å vite hvis du har en sykdom vil tillate deg å behandle det og forhindre fra å spre det til andre.

Trinn

Hvordan du får testet for kjønnssykdommer uten å la dine foreldre vet. Gå til din nærmeste planlagt foreldreskap.
Hvordan du får testet for kjønnssykdommer uten å la dine foreldre vet. Gå til din nærmeste planlagt foreldreskap.
 1. 1
  Gå til din nærmeste planlagt foreldreskap. De gir ut gratis testing til tenåringer og ikke fortelle foreldrene. Det kan være lurt å gjøre et søk på områdets lover om de yngste tenåringene kan få teste uten en forelder (det er rundt 15-16 på de fleste områder). Hvis du ikke har en Planned Parenthood, gå til en walk-in klinikk og sørg for å spørre om personvernpolicy. Mange ganger klinikker vil gjøre testing rett der, men hvis de er spesielt opptatt de kan du sette opp en avtale.
 2. 2
  Har en betrodd venn eller voksen kjøre deg og gi moralsk støtte. Det er alltid bedre å ha en venn.
 3. 3
  Vær forberedt på å svare på spørsmål om din seksuelle historie som hvor mange partnere du har hatt, etc. Innse at disse spørsmålene ikke blir bedt om slik at folk kan dømme deg, men slik at de kan hjelpe deg å være trygg.
 4. 4
  Gi dem nummeret til en venns mobiltelefon, ikke ditt hus eller celle, slik at de kan kontakte deg privat når resultatene er ferdig.
 5. 5
  Lytt nøye til sikker sex råd klinikken personalet kan gi deg og sørg for at du stille spørsmål du måtte ha. All informasjon behandles konfidensielt.
 6. 6
  Når de går til å gi deg dine resultater, og du faktisk har en std, kan klinikken personalet tilby deg rådgivning og / eller hjelpe på å fortelle foreldrene dine, hvis du velger.
 7. 7
  Hvis du bruker tjenestene til Planned Parenthood er ikke et alternativ kan du også vurdere å kontakte lege koblet STD testing nettverk via grønt telefon ved å ringe 1-877-894-6458.

Tips

 • Planned Parenthood spesialiserer seg på å hjelpe tenåringer. Hvis du er sjenert, vet at dette stedet avtaler med mange tenåringer og vil ikke dømme deg.
 • Når du er klar til å ta neste skritt og ha sex med din nye partner, anbefaler jeg å gå med partneren din til legene og begge blir testet for alle STD-tallet. Hvis du ikke er klar til å ha denne type diskusjon, så du bør ikke være å ha sex med dem. Foreslått av STDdatings.com.

Advarsler

 • Ikke fortelle foreldrene dine kan forårsake mer trøbbel. Hvis noe plager deg, kan foreldrene nesten alltid fortelle og kan prøve å finne ut hva som er galt.
 • Ringer Planned Parenthood eller en klinikk vil dukke opp på telefonregningen din, enten du bruker fasttelefon eller mobiltelefon. Hvis en telefon er nødvendig, bruk en telefonkiosk. Hvis du har et forhåndsbetalt telefonkort, kan du bruke den i tillegg til å beskytte din anonymitet.