Wkeno

Hvordan du kan forbedre din effektivitet ved å kjøre tilbake i fotball

Har du noen gang sett store kjører ryggen som Adrian Peterson og lurte på om du kunne være så bra? Mens bli en perfekt running back skjer ikke over natten, her er noen trinn for å hjelpe deg med å perfeksjonere ferdighetene til en av de mest glamorøse posisjoner på banen.

Trinn

Hvordan du kan forbedre din effektivitet ved å kjøre tilbake i fotball. Komme inn i styrkerom.
Hvordan du kan forbedre din effektivitet ved å kjøre tilbake i fotball. Komme inn i styrkerom.
 1. 1
  Komme inn i styrkerom. Ved hjelp av vekter hjelper med hurtighet, smidighet og styrke. Gjøre betydelige arbeid-outs rundt 3-5 ganger i uken. Noe mer kan ende opp med å skade deg mer enn det hjelper deg.
 2. 2
  Øve flere ganger i uken på øvelser og grunnleggende øvelser. Ting som å hoppe tau, jogge / sprinting, og faktisk spille bidra til å øke atletisk evne og gjøre deg til en bedre kjører tilbake overall.
 3. 3
  Ha det gøy. Det er bare et spill, og det er ikke slutten av verden hvis du ikke får så god som du ønsker å være. Det kan rett og slett være at dine forventninger er for høye.
 4. 4
  Utvikle din kjører først. Rett linje hastighet, akselerasjon og lateral smidighet er avgjørende for å smette unna forsvarere og komme til endzone, eller bare gjøre det til sidelinjen for å stoppe klokken. Det spiller ingen rolle hvor stor eller liten du er, hvis du ikke kan komme bort fra forsvarere, vil du aldri nå hvor du ønsker å være.
 5. 5
  Ballkontroll er et annet viktig aspekt av spillet. Brette ballen så nær kroppen som mulig. Gi forsvarere som liten sjanse til å sette ballen unna som mulig. Og hvis du har å fange ballen på en skjerm pass eller hvis du må returnere en punt, lære å fange ballen med begge hendene først, før du gjør en hånd griper for kameraet.
 6. 6
  Bulk opp. Det spiller ingen rolle hvor lite du er, selv om du er den raskeste mannen på torv, vil du fortsatt bli håndtert. Du vil få gang-håndteres av to eller tre personer som prøver å bringe deg ned. Beskytte ballen er mer viktig, men å være i stand til å ta treff, lå en sterk stiv-arm og kaster taklinger er like viktig. Bulking opp kan hjelpe deg å bli en bedre blocker så vel som kjører ryggen blir noen ganger brukt for ekstra pass-beskyttelse.
 7. 7
  Arbeidet med saldoen din. Det spiller ingen rolle om du prøver å holde knærne fra å treffe bakken fra første takle, eller hvis du prøver å holde seg inne på banen, kan du unngå noen skader, også.
 8. 8
  Arbeide med offensiv linje og quarterback. Du må lese Forsvaret så vel som quarterback. Noen ganger kan du til og med nødt til å bryte opp en antatt utenfor kjøre og du må kjøre inne (eller vice versa).

Tips

 • Alltid holde føttene beveger seg, uansett hva spillet før det fløyta er blåst, og jeg mener uansett hva om du blir løftet i luften, eller hvis noen er hopping på toppen av deg, eller de vet hva de gjør og innpakning opp holde dem i bevegelse. Du vil bli overrasket over hva den kan gjøre.
 • Hold deg hydrert! Drikker væsker hjelper deg gjenoppbygge musklene raskt etter at lang treningsøkt. Den holder deg også mer våken i løpet av spillet.
 • Alltid huske, uansett hvor dårlig du kan være akkurat nå hvis du jobber hardt og ikke gi opp alt kan skje bruke det du har arbeid på hva du ikke har, gå med strømmen ikke være cocky og til slutt alt vil kommer din vei.
 • Kontroller at du har et godt grep om alle grunnleggende fotballferdigheter. Hvis du kan løpe som Speedy Gonzalez men rote ballen hver spiller, vil du aldri bli ansett som en god kjører tilbake.
 • Kjør lavt til bakken.
 • Pass på når du kjører ball som du treffer hullet hardt og gjøre raske, gode beslutninger. Hvis hullet ikke er der, Dodge til utsiden. Sjelden når du kutter på innsiden vil det fungere ut, spesielt hvis du bare kommer gjennom hullet. Alle som hater deg er på innsiden.
 • Skape en stabil trening regiment. Trene de samme dagene hver uke på samme tid hver dag.
 • Bli med i et fotballag for å få mer avanserte øvelser og annen hjelp.
 • Være tøff. Mest sannsynlig at du kommer til å komme hit.

Advarsler

 • Når du løper hardt, sørg for at du får lav og brette ballen i. Jo høyere du er jo større risiko for å ta en hardere hit og bli skadet.
 • Kontroller at du har tilstrekkelig beskyttelse. Mangel på en hjelm eller pads kan føre til alvorlig personskade.
 • Fotball vil ikke alltid være morsomt. Hvis det oppstår en situasjon som kompromitterer moro av spillet, back off og ta en pust i bakken.