Wkeno

Hvordan du kan forbedre på en sport

Så bestemmer du deg for å spille en sport. Men er du håpløs på å fange en ball, og kan ikke kjøre mye heller. Vel, her er en guide for deg som er ganske mye garantert å hjelpe deg med å forbedre på din idrett.

Trinn

Hvordan du kan forbedre på en sport. Ha en sport i bakhodet at du ønsker å forbedre i.
Hvordan du kan forbedre på en sport. Ha en sport i bakhodet at du ønsker å forbedre i.
 1. 1
  Ha en sport i bakhodet at du ønsker å forbedre i. Tenk deg selv... hvorfor spiller du denne sporten? Hva driver deg til å ønske å bli bedre?
 2. 2
  Slå opp motiverende sitater som du kan slå til i tider med frustrasjon.
 3. 3
  Ikke bare betale for å være på skolen din team. Virkelig dedikerte idrettsutøvere vil oppsøke sommer ligaer og leirer for å forbedre seg selv. Leke med ulike mennesker og presse deg selv til forskjellige nivåer av konkurranse.
 4. 4
  Vær en god medarbeider-møt opp i tide og være forberedt. Ikke bare "gå gjennom bevegelser". Bestrebe seg på å bli bedre i hver øvelse som du gjør. Jobbe så hardt som du gjør når treneren ser som når de ikke er. Vær en god rollemodell for andre på laget.
 5. 5
  Gå over og over forventningene. Ikke bare betale for å bedre på trening. Du må sette i noen tid ute av praksis for å jobbe på spillet og bli bedre.
 6. 6
  Lytte til og respektere dine trenere. De vet hva de snakker om, og kan virkelig hjelpe deg å arbeide på spillet ditt hvis du lar dem. De fleste trenere er villig til å jobbe med deg på spesifikke ferdigheter eller fortelle deg hvilke områder du trenger å forbedre i. Ikke vær redd for å spørre!
 7. 7
  Unn kroppen din med respekt. Som en idrettsutøver, er din viktigste ressurs kroppen din. Spis sunn mat, få nok søvn, avstå fra narkotika, alkohol og tobakk. Du bør også holde kroppen i form gjennom condition og styrketrening utenfor praksis.
 8. 8
  Arbeidet med idretten din, selv når du ikke er "i sesongen." En god idrettsutøver aldri lar sine selv komme ut av form eller praksis. Finne en måte å holde bedre hele året, enten det er i hagen din eller hvor du kan, bare ikke komme ut av momentum. Øvelse gjør mester!
 9. 9
  Ha det gøy! Det er ikke mye poeng å lære en sport hvis du ikke liker det.

Tips

 • Du må være villig til å jobbe hardt og gå den ekstra mile å forbedre.
 • Når du har forbedret på en sport, hjelpe noen andre som sliter.
 • Spille aggressivt.
 • Sett noen mål eller mål.
 • Søke rundt for å finne en sport du liker. Hvis den originale skuffer, prøve og prøve igjen.
 • Finn en klubb nær deg som du kan bli medlem.
 • Sett en tidsplan.
 • Finn en venn som liker samme idrett og gå leke med dem.

Advarsler

 • Du vil ikke bli god på en sport over natten. Du må bruke disse reglene i lang tid.