Wkeno

Hvordan få pumpet opp rett før en kamp

Før alle spill, har du noen gang føler deg umotivert? Kanskje sliten og bare rundt... bleh? Det er ting du kan gjøre for å endre det umiddelbart. Bare følg disse trinnene...

Trinn

Hvordan få pumpet opp rett før en kamp. Tenk på det som et mesterskap spillet.
Hvordan få pumpet opp rett før en kamp. Tenk på det som et mesterskap spillet.
 1. 1
  Pust sakte. Puste dypt og sakte vil hjelpe deg å slappe av dine muskler og mer effektivt spre viktige næringsstoffer som oksygen. En liten, men viktig faktor som mange ikke tenker på. Det er faktisk ganske enkelt bare puste inn gjennom nesen og ut gjennom munnen..
 2. 2
  Spis noe. Spis noe litt liten, men høy i energigivende næringsstoffer, med mye protein, litt karbohydrater, og noen kalorier. Min favoritt er honning, fordi det går inn i blodstrømmen rask og gir deg som solid, mindre anti-groggy følelse. Andre ting du kan spise er mandler og nøtter, en liten servering av egg, havregryn, en banan, eller bare en energi bar.
 3. 3
  Hydrat selv. De verste feilen folk gjør før en kamp ikke blir hydrert. Det bremser alt ned, som er en no-brainier i tilfelle hvorfor du føler deg umotivert. Alle kjemiske reaksjonene som skjer i nærvær av vann. Ikke drikk for mye vann rett før en kamp, ​​ellers vil du få kramper.
 4. 4
  Lytt til god musikk. Få ut din iPod og lytte til noe som enten inspirerer deg, eller hva er bedre er rock eller rap.
 5. 5
  Tenk på det som et mesterskap spillet. Du psykologisk prøve hardere og føler behov for at det du er i ferd med å gjøre er viktig.
 6. 6
  Bli sint før spillet ditt, få litt forbanna. Du får mer motivasjon til å slå det andre laget hvis sint på dem. Og du vil prøve hardere. Og selv om du prøver ut for et lag, vil du ønsker å gjøre det beste laget.
 7. 7
  Få lag pumpet opp for den mer motivert laget ditt er, jo mer motivert publikum er, jo mer motivert blir du. Når laget ditt kommer til roping og chanting og få en liten bølle, kaster den det andre laget av.
 8. 8
  Få i "jeg kan gjøre noe" tenkemåte. Når du tror på deg selv det smitter over på alle rundt deg. Når teamet som helhet mener de kan vinne, ingenting kan stoppe dem.

Tips

 • Strekke og flytte rundt for å få blodet flyter.
 • Prøv å ikke spise for mye før magen føles oppblåst. Du vil føle deg veldig sliten og sløv.
 • Prøv å unngå brus og junk food før kampen.
 • Prøv å ikke sove før en kamp, ​​kan det virke fornuftig å gjøre det, men du vil føle deg veldig lat fordi kroppen din ikke er forberedt for spillet, og er fortsatt i "avslappet" state
 • Drikke en liten mengde energi drink før du går inn hvilket som helst spill.
 • Prøv stretching og lytte til dubstep. Det fungerer!

Advarsler

 • Ikke løfte vekter før spillet ditt. To dager før er greit, men hvis du løfter rett før spillet eller selv den dagen, vil kroppen din være treg, sår, svak, og ikke pumpes. Du kan løfte en liten bit for å få blodet flyter og føle varmet opp, men ikke gjør en full treningsøkt. Grunnen til dette er fordi etter taxing kroppen med hardt arbeid (enten løping eller løfte), senker du blodtrykket sterkt.