Wkeno

Hvordan være en berg hockey keeper

Du spiller roller-hockey? Jeg vedder på at du gjør. I tillegg til spillere som skyter pucken i mål, trenger du også målvakter. Denne artikkelen kommer til å forklare hvordan du kan bli den beste noensinne keeper kan du være i spillet vi alle kaller roller-hockey.

Trinn

Hvordan være en berg hockey keeper. Få alle de riktige utstyr-alle pads, hjelm, og alt annet.
Hvordan være en berg hockey keeper. Få alle de riktige utstyr-alle pads, hjelm, og alt annet.
 1. 1
  Få alle de riktige utstyr-alle pads, hjelm, og alt annet. Ikke prøv å spille uten det!
 2. 2
  Strekk ut grundig. Du bør ha noen form for rutine eller comfort zone å komme inn i rett tenkemåte. Du vil sannsynligvis finne du trenger å strekke ut mye mer enn noen av de andre spillerne. Bli med i spilleren strekk ut og deretter gå videre til å gjøre noen personlige strekninger. Sørg for at du strekke bena godt fordi du vil bruke dem mest. Ikke glem armene, de er viktig også!
 3. 3
  Prøv skøyter rundt målet. Shuffle bakover og fremover ved hjelp av små skritt for å komme i riktig stemning.
 4. 4
  Få i nettet og begynner å komme inn i klar stilling. Det finnes flere ulike posisjoner, men det viktigste er å være komfortabel i hvordan du står. Du bør nok gjøre noen undersøkelser for å finne ut hva alle stiler involvere før praksis.
 5. 5
  Stå i din klar holdning, og spørre treneren eller en annen spiller for å varme deg opp med skudd får stadig bedre og raskere, mens resten av laget gjør noe annet.
 6. 6
  Gjør deg klar for øvelser / spill når du er varmet opp. Øvelser vil vanligvis innebære at du blir skutt på av spillere som beveger seg i, er de egentlig for å bedre spillerne i stedet for deg, men praksis i påvente av lek og holde øynene på ballen. Spill vil være litt mer avslappet som du pleier å ha et team på din side også. Alltid være klar over hva som skjer og holde deg varm, skate på stedet, flytte fra side til side eller noe, så lenge det holder musklene varme.
 7. 7
  Posisjonering og timing er avgjørende, bør du plassere deg slik at det meste av målet er dekket, og det som ikke er dekket skal være enkelt å dekke raskt. Timing er en annen viktig ressurs for en keeper, bør du aldri gjøre det første trekket, med mindre selvfølgelig, det er din stil. Tillate spilleren å flytte på deg og vente for dem å gjøre det første trekket, og reagerer på det.
 8. 8
  Ikke bli motløs når du lar et skudd i og alle begynner å feire, målvakter er en av de tøffeste posisjonene å spille, og vanligvis ikke får kommentarer som "fin lagre" med mindre du gjør noe spektakulært eller har veldig fine lagkamerater. Husk bare å nyte deg selv og holde fokus.
 9. 9
  Arm posisjonering: Hold armene opp dekker så nær de øverste hjørnene som du føler deg komfortabel med, har din catcher-mitt med håndflaten vendt pucken / ballen slik at alt du trenger å gjøre er å flytte den foran pucken / ballen å fange den. Din blocker-mitt skal bare hvile naturlig når du plasserer pinne på gulvet litt foran deg dekker fem-hullet (i mellom bena).
 10. 10
  Tenk på hvordan du kan bedre etter trening, hva du kan endre neste trening, eller til og med gjøre noen undersøkelser på alternative standpunkter eller nyttige keeper strekninger eller off-ice condition.

Tips

 • Trenger målvakter ikke å være stor eller fylle nettet, selv små aktører kan gi det et forsøk, du trenger bare å være veldig rask og har skarpe reflekser.
 • Ikke bli sint. Sinne og andre negative følelser virkelig påvirke hvordan du spiller. De vil gjøre at du mister fokus og ikke være i stand til å kontrollere deg selv så mye som du bør være. En brøkdels sekund av nøling betyr et mål for det andre laget.
 • Prøv å få din coach involvert med opplæringsplan, og se om han kan finne noen spesielle øvelser for deg.
 • Hvis du ser pucken / ballen løs nær nettet ditt, slå ned på det!
 • Å være en hockey keeper er like mye mental som det er fysisk. Det er godt å være trygg, men ikke bli arrogant. Når du gjør det, vil det være mye lettere for motstanderlaget scorer av deg.
 • Det kan være svært forskjellig fra å være en keeper på is. Du kan ikke skyve også, og det kan være mye mer belastende på knærne og anklene spesielt.
 • Hvis en spiller blokkerer utsyn til ballen, prøver å dukke og dykke slik at du kan se rundt spilleren eller gjennom bena, bare prøv å ikke miste av syne ballen, er det veldig vanskelig å stoppe ballen hvis du ikke kan se det.
 • Aldri sparke pucken med kølla la den treffe pinnen da swipe det ut til siden
 • Praktisk trening i å strekke seg og bli fleksibel er svært nyttig. Du kan selv ønsker å vurdere å gå så langt som i spagaten!

Advarsler

 • Drikk rikelig med vann.
 • Når du strekker, ikke sprette eller du kan forårsake en belastning.
 • Hvis du føler deg under strukket eller syk, så sitte ute til du føler deg bedre eller har strukket fullt.