Wkeno

Hvordan du kan redusere feber uten medisiner

Når et barn har, de fleste rush til medisinskapet for paracetamol. Før du tvinger barna til å kvele ned alle disse kjemikaliene, forsøke noen av disse prøvde og sanne naturlige reduksjonsgir. Husk å holde deg hydrert, varm og ren mens lider av feber symptomer, feber bør passere i løpet av en dag eller to.

Trinn

Hvordan du kan redusere feber uten medisiner. Våte sokker og bruke dem til anklene.
Hvordan du kan redusere feber uten medisiner. Våte sokker og bruke dem til anklene.

Del én: generelle tips

 1. 1
  Våte sokker og bruke dem til anklene. Høres rart, men gjør underverker for en høy feber hos barn. Ta et par sokker som er lange nok til å dekke barnets ankler. Grundig våte sokker i kaldt vann fra springen. Vri ut overflødig vann. Sett på barnets fot og gjenta prosessen når sokkene tørke ut. Noen barn vil hate dette, men vanligvis etter sokkene er på de roe ned og nyte det gir.
 2. 2
  Ta et varmt eller lunkent bad. Begynn med å tegne et varmt bad. Har den personen som lider feberen hoppe inn og bo mens den varme temperaturen sakte synker. Fordi temperaturen synker i trinn i stedet for plutselig oppdager at personen varmen endring mindre. Den (relativt) kald, fuktig vann bør føre til at temperaturen til platået, hvis ikke bringe temperaturen ned litt.
 3. 3
  Drikk rikelig med vann. En feber er kroppens naturlige reaksjon å bekjempe organismer, men mer varme betyr mindre fuktighet. Sørg for å holde svært hydrert, spesielt i tilfelle av diaré eller oppkast, som bringer med seg tap av vann.
  • The Mayo Clinic anbefaler at en voksen mann drikke ca 13 kopper (3 liter) vann per dag, og at en voksen kvinne drink om ni kopper (2,2 liter) vann per dag. Den gjennomsnittlige barn bør nok til å forbruke skyte litt mindre enn den som under normale omstendigheter, og kanskje like mye dersom legemet er opplever feber.
 4. 4
  Avkjøl i hode og nakke. For svært høy feber ta en stor bomull skjerf og suge godt i vann, vri ut overflødig. Vikle skjerfet rundt barnets hode og nakke. Gjenta når skjerf tørker ut.
 5. 5
  Mate en kald, sulte en feber. Noen gang hørt ordtaket? Vel, det kan være sant. Prøv å ikke spise mye mat i løpet av en feber, stick med klare, sunne væsker. Men hvorfor?
  • Noen smittsomme organismer bruker kroppens tilførsel av sink og jern for å overleve. Menneskekroppen kan sende sink og jern i dekning for denne svært grunn, noe som gjør flere næringsstoffer rike på sink og stryke en dårlig idé for en feber.
  • Hvis personen med feber ønsker eller trenger mat, noe blid og full av væske, som kylling suppe, vil trolig gjøre triks. Se avsnittet nedenfor for andre feber-relieving mat, noe som kan forbrukes i moderering.

Del to: ubekreftede hjem rettsmidler

 1. 1
  Lag en rosin te. Nei, det er ikke den neste kulinariske oppfinnelse servert på et eksklusivt, eksklusivt bistro. Det er bare en stor feber redusering, og folksy å starte opp.
  • Plasser en kopp rosiner og 7 kopper vann i en stor kjele. Kok opp.
  • Når vannet har nådd en byll, reduser varmen til et oppkok. Vent inntil væsken er redusert med omtrent en tredjedel.
  • Slå av varmen, ta kasserollen fra komfyren toppen, la væsken avkjøles. Drikk 1/2 kopp flere ganger i løpet av dagen for å holde seg hydrert og bekjempe feber.
 2. 2
  Lag en salvie og sitronmelisse te. For barn som er villige til å drikke lage en te laget av noen blader hver av salvie og sitronmelisse. Disse urtene skal hjelpe barnet begynner å svette, bringe feberen ned
  • Legg noen blader av salvie til et krus og dekk med kokende vann.
  • Dekk krus med en tallerken og la bratt i ca ti minutter.
  • Tilsett litt eller søtningsmiddel, en spiseskje med sitronsaft, og rør. La barnet slurk dette ned.
 3. 3
  Lag en salat te. Et annet godt alternativ for å holde seg hydrert og prøver å redusere feber. Salat er rik på kalium, og har anstendig mengder kalsium, fosfor, natrium og magnesium. Enda viktigere, den inneholder bare små mengder av sink og jern.
  • Ta med deg en halvliter vann til å koke.
  • Ta det kokende vannet og hell det over en hel leder av salat i en varme-safe skål eller kasserolle.
  • La salaten bratt i te i 15 minutter før du tar. Legg en enkel søtningsmiddel som honning eller agave til te, om nødvendig, og drikke.
 4. 4
  Spis en popsicle. Til slutt, et middel som vil gå ned godt med ungene! Sannheten i saken er at mens væsker er stor, er sukker konge. Og når en gutt lider av feber, de er helt berettiget. Popsicles kan senke kjernetemperaturen, legg en liten bit av fuktighet, og gi personen en pick-me-up etter en lang, enervating dag.
 5. 5
  Bruk en olje gni. For babyer under to år, gni hele kroppen med ren olje før sengetid, og pakk dem opp godt i bomull klær og et teppe. Gi dem et bad i morgen for å fjerne oljen. Dette trinnet fungerer godt med de våte sokkene.

Tips

 • Behandlet sukker bør unngås da de lavere immunforsvar forsvar.
 • Sitte ved en vifte eller et annet kjølig område for å senke temperaturen.
 • Sørg for at barnet drikker rikelig med væske, vann, naturlige og urte-te. Legg merke til at brus er ikke nødvendigvis den beste flytende.
 • Sørg for å få nok hvile. Men ikke bo i sengen hele dagen. Hvis du føler deg frisk nok til å gjøre noen form for aktivitet. Ingenting aktiv, men bare noen finger arbeid.
 • Feber er ikke samfunnsfiende nummer én. Det er en fantastisk forsvar som kroppen bruker til å bekjempe sykdom.
 • Slapp av og støtte barnet. Når voksne panikk barn føler dette, og det gjør det mye vanskeligere for dem å helbrede.

Advarsler

 • Hvis en feber vedvarer i mer enn tre dager eller ikke svarer til noen av metodene ovenfor ta barnet til en kvalifisert helsehjelp.
 • Hold kontakten med barnets gjennom hele prosessen, særlig for feber på 101 eller høyere.