Wkeno

Hvordan du utfører en klyster hjemme

Klyster er, per definisjon, injeksjon av væske gjennom anus for å motivere evakuering. Klyster er stor for rensing din kolon og har mange ekstra fordeler.

Men hvordan kan du utføre dine egne klyster hjemme?

Trinn

Hvordan du utfører en klyster hjemme. Samle dine forsyninger.
Hvordan du utfører en klyster hjemme. Samle dine forsyninger.
 1. 1
  Samle dine forsyninger:
  • Et par store, gamle håndklær
  • En gammel fille eller klut
  • En teskje av økologisk mandelolje, olivenolje eller kokos olje til smøring
  • Én liter destillert vann ved kroppstemperatur
  • En ren klyster kit
  • En bok eller et blad-it'll komme til nytte!
 2. 2
  Finn en varm, behagelig sted å utføre klyster, for eksempel et eget bad med solrik vindu eller et varmeapparat. Det skal være et sted for din klyster bag eller bøtte til å sitte eller henge fra (det bør være ca 2-3 meter over gulvet).
 3. 3
  Monter klyster kit i henhold til instruksjonene som følger med settet.
 4. 4
  Bretter håndklær på badet gulvet, gjøre det så behagelig som mulig.
 5. 5
  Bruk olje for å smøre anus, så vel som de første få centimeter av innføringsdybden spissen på klyster røret {hvis hjelp, men ikke nødvendig)
 6. 6
  Hold innsetting ende av røret over badekar eller toalett. Bruk klemmen til å kontrollere flyten, og fylle bøtte eller pose med destillert vann. Åpne klemmen for å la vann reise gjennom røret før det kommer ut jevnt og trutt. Vær sikker på at det ikke er noen luftlommer i røret. Når du er sikker på dette, klemme røret for å stoppe flyten.
 7. 7
  Ligg på ryggen, med knærne trukket mot brystet. Etter at du er komfortabel, setter munnstykket omtrent tre inches inn i anus. Stopp hvis du føler motstand og justere vinkelen litt før du kan enkelt sette inn røret.
 8. 8
  Sakte løsne klemmen for å starte strømmen av vann. Gå sakte, kan så gå for fort skape behov for å evakuere umiddelbart. Nøkkelen til en vellykket klyster er å ta inn og beholde væske. Dersom du opplever kramper, klemme røret og ta et dypt pust før du fortsetter. Lett massere magen vil også hjelpe.
 9. 9
  Etter at du har tatt så mye vann som du kan holde, forsiktig fjerne munnstykket og fortsette å ligge på gulvet, eller gå til toalettet.
 10. 10
  Etter at du har beholdt væske i 5-15 minutter, sitte på toalettet og slappe av før du er i stand til å utvise hva du må.
 11. 11
  Du er ferdig! Rengjør utstyret ditt og la det lufttørke før lagring.

Tips

 • Sørg for at alt du trenger er like ved, slik at du ikke trenger å strekke eller nå ubehagelig under klyster.
 • Ikke mist motet. De fleste klyster sekker holder to liter, som er mye væske. Hvis du ikke kan behandle alle to liter, føler meg ikke dårlig! Dette er ikke en konkurranse. Det er en klyster.
 • Hold det enkelt første gang. Ikke prøv noen komplisert løsninger-bare stokk med destillert vann.
 • Hold et øye med din løsning temperatur. Den ideelle temp å bruke er 102 grader. Hvis det er for kaldt, kan du oppleve kramper, hvis det er for varmt, kan du føle en brennende følelse.