Wkeno

Hvordan legge til ICE til din mobiltelefon


Legge ICE ("In Case of Emergency") på telefonen din er en smart middel som krisepersonell kan finne din nærmeste pårørende når noe går galt. Denne enkle ideen ble utviklet av et britisk paramedic, Bob Brotchie, som erkjente behovet for fart når krisepersonell prøver å finne pårørende under katastrofesituasjoner. Her er den enkle måten å holde din kjære informert.

Trinn

Hvordan legge til ICE til din mobiltelefon. Åpne din mobiltelefon adressebok.
Hvordan legge til ICE til din mobiltelefon. Åpne din mobiltelefon adressebok.
 1. 1
  Åpne din mobiltelefon adressebok.
 2. 2
  Program ICE - "i nødstilfeller" - Med navnet på nødtelefon inn ditt kortnummer. For eksempel:
  • - ICE Bob
  • - ICE mamma
  • - ICE Mrs Crabby
 3. 3
  La andre familiemedlemmer og venner vet. Varsling familiemedlemmer som du har gjort dette, og oppmuntre dem til å gjøre det så bra. Dette vil bidra til å øke hastigheten på svar fra krisepersonell når de må bestemme hvem du skal ringe i tilfelle skade ditt.
 4. 4
  Sett en ICE klistremerke på telefonen for å varsle andre du har en ICE kontakt.
 5. 5
  Last ned en gratis medisinsk ID-kort for å sette i lommeboken fra
 6. 6
  Eiere av iPhone kan laste ned "iemergency +" app fra Apple App Store

Tips

 • Sette en strek - foran bokstavene ICE slik den vil vises på toppen av telefonen listen. Sett navnet på personen etter bokstavene ICE.
 • Også holde telefonen godt toppet opp med ringetid og batteristrøm, slik at hvis nødetatene ikke har en telefon å bruke, kan de bruke ditt. Og de ikke kan se i telefonboken hvis skjermen er blank fra ikke batteri.
 • Ettersom dette er på din mobiltelefon / mobiltelefon, prøv å alltid holde telefonen på din person, og i et lett tilgjengelig sted i lommen eller vesken, slik at ambulansepersonell kan nå det med ease.But ikke gjør det også tilgjengelig fordi det kan være stjålet eller det kan falle ut og bli ødelagt eller bare nås når ting går galt.
 • Hvorfor trenger krisepersonell trenger å kontakte pårørende? Hovedårsaken kan være å søke om tillatelse til å behandle deg når skadde. En forsinkelse i dette kan resultere i en mye verre tilstand. ICE har som mål å øke hastigheten opp dette for å sikre rask respons. Videre kan krisepersonell stille spørsmål om allergier, generell helse, forrige ulykken erfaringer etc., all informasjon som kan bidra til å redde lem eller liv.

Ting du trenger

 • Mobiltelefon (mobiltelefon)
 • Adressedatabase
 • Nødtelefon som kjenner deg godt og kan snakke for deg