Wkeno

Hvordan endre livet ditt etter å gjøre det samme så lenge

For noen mennesker, kan livet være kjedelig og slitsomt. De føler at de trenger for å piffe opp livet. Hvis dette høres ut som deg, kan du lese videre!

Trinn

Hvordan endre livet ditt etter å gjøre det samme så lenge. Lag en liste over så mange hobbyer, spill, aktiviteter, yrker likene av kunnskap, talenter, ferdigheter, og hendelser som du kan tenke på.
Hvordan endre livet ditt etter å gjøre det samme så lenge. Lag en liste over så mange hobbyer, spill, aktiviteter, yrker likene av kunnskap, talenter, ferdigheter, og hendelser som du kan tenke på.
 1. 1
  Lag en liste over så mange hobbyer, spill, aktiviteter, yrker likene av kunnskap, talenter, ferdigheter, og hendelser som du kan tenke på. Verden er full av dem, så det vil ikke være vanskelig å tenke på mer enn bare én. Hvis tankene fortsetter å gå tom, se på tingene nedenfor for litt inspirasjon. Når du har listen, plukke 04:57 av disse som du kan oppnå innen en uke. Velg et annet fem som du kan oppnå i tre måneder. Nå plukke ytterligere tre til fem ting som kan ta et år å oppnå. Dette vil gi deg en god start. Pass på at du gir deg selv en konkret tidsplan for å oppnå hvert mål. Hvis først du ikke lykkes, planlegge eller bestemme seg for å prøve et annet mål for en stund.
 2. 2
  Få et yrke eller hobby. Hvis du allerede har en, prøv noe nytt som du kanskje ikke har vurdert før. Ting som skriving, dans eller skuespill er alle gode eksempler. Bli med i et idrettslag eller klubb er også en fin måte å ha en god tid og møte nye mennesker.
 3. 3
  Sette deg der ute blitt interessert i andres hobbyer. Spør dem spørsmål.
 4. 4
  Se etter det kjedeligste du kaste bort tiden din på og erstatte det med noe nytt som du alltid ønsket å være i stand til å gjøre. Never mind om du er noe god til det. De fleste ting, spesielt kreative aktiviteter, får du bedre på det med praksis. Ikke bli redd for å lære med mindre du har en fysisk grunn til at du aldri ville lykkes på det.
 5. 5
  Prøv noe nytt på skalaen din, med nybegynner kurs, prosjekter og aktiviteter heller enn å forvente strålende profesjonelle resultater første gang du prøver. Hvis du gjøre noe bedre enn Totally Hopeless du langt foran og sannsynligvis talentfull. Hvis start er helt håpløs, studere det på nettet eller med folk som allerede gjør det godt og se hvor godt din neste forsøk går.
  • Feire selv små suksesser i ny aktivitet. Ikke betal for mye oppmerksomhet til feil, er det viktigere å ta hensyn til suksesser i prøving og feiling. Det er slik folk lærer. Det er derfor kunstnere starte med skissebøker og praksis papir.
 6. 6
  Hvis du ikke er en sporty person, prøve å lære et instrument eller et nytt språk. Du vil møte nye venner med samme interesser og har noe interessant å snakke med folk om.
 7. 7
  Bli en mer lidenskapelig og karismatisk person. Gå ut og lære om ulike emner. Les bøker eller se filmer og se hva slags ting interesserer deg. Tilegne deg til noe du bryr deg om og lære så mye om den tingen som du kan. Komme ut der og prøve noe nytt.
 8. 8
  Samarbeide med andre mennesker, frivillig på en veldedighet, hjelpe til i samfunnet. Uansett hva du gjør, vil det gjøre et inntrykk.
 9. 9
  Tenk tilbake: "Når var siste gang i mitt liv var jeg faktisk glad?" Dette kan bidra til å lede deg til ting som du kanskje har glemt at du kunne gjøre, men hvor det hele tiden.
 10. 10
  Snakk med folk som du normalt ikke ville snakke med. Være utadvendt og sosial, og få nye venner.
 11. 11
  Sosialisere og få samtale med nye mennesker. Hvis du og dine venner skal på kino eller ut et sted, spør andre mennesker til å merke langs. Jo flere jo bedre!
 12. 12
  Re-arrangere din vanlige timeplanen. Hvis du gjør ting på samme tid hver dag, bare flytte dem litt.
 13. 13
  Starte en interessant og givende prosjekt. Få en deltidsjobb eller en helt annen garderobe eller frisyre. Lage en film, eller starte en blogg eller et nettsted. Det er så mange ting å gjøre!
 14. 14
  Hvis du er glad i å skrive, så kan du skrive noen artikler, kanskje til og med på wiki hvordan! Du kan til og med kanskje prøve en hånd med å skrive noen dikt eller andre intellektuelle hobbyer.
 15. 15
  Gjør det du alltid har ønsket å gjøre, og prøve å gjøre så mange nye ting som mulig. Vet ikke hvordan du skal spille en veldig kul sport som du elsker å se på? Prøv det ut. Finne noen og finne tid til å undervise, spille og øve med deg. Det er alltid godt å prøve nye ting i ditt behagelig pris.
 16. 16
  Endre kostholdet. Ny mat, nye deg.
 17. 17
  Henge med andre mennesker. Hvis du føler at livet ditt er kjedelig, kan det ha noe å gjøre med mengden du henger rundt. Ikke bare glemme dine gamle venner, men armen ut litt. Du vil være glad du gjorde!
 18. 18
  vill. Piff opp livet ditt ved å gå til eksotiske steder, dyrke fantastiske planter, heve en merkelig og underlige dyr. Bare la fantasien eksplodere, og du vil leve et mer spennende og givende liv!
 19. 19
  Se frykten i øynene. Vet dette, jeg mener ikke hoppe av en bygning uten fallskjerm, men gjøre de tingene du er litt nervøs gjør. Som for eksempel, snakke med en jente eller gutt, dans, prøver å knekke en spøk, eller selv stå opp for noen andre! Ikke vær en "eremitt krabbe"; få der ute! Hvem vet, det kan få deg venner. Bare ikke vær dum.
 20. 20
  Gjøre de riktige valgene. Er du fornøyd med å gjøre med hva du gjør, eller med vennene dine? Kanskje det ikke er det rette. Du kan eksperimentere med forskjellige ting for å se om noe gir deg mer glede. Gå med en venn til en konsert, eller en film hvis de spør deg. Men ikke gjør forbrytelser, de er alltid galt!
 21. 21
  Sette deg der ute! Hvis du er ensom, og deretter sette deg selv på markedet for en ny venn eller en gruppe. Være interessant, mens du gjør de tingene du liker, kan du prøve å gjøre det annerledes. Livet er bra, spesielt med venner. Ikke glem romantikk heller. Hvis han / hun er alene, så prøv sjarmerende ham / henne med dine trekk. Livet er bra når du blir lagt merke til, og få venner.
 22. 22
  Se på den positive siden av ting! Hvis du kommer til et kjedelig sted, se på den lyse siden. Hvis du skal handle, og du ikke liker å shoppe, se på "den lyse siden" - minst har du mat å spise.
 23. 23
  Endre. Noen ganger du bare trenger en sunn endring å bryte monotonien. Dying håret, eller kaste en fest (med foreldre premisson), eller ta en ferie, eller prøver en ny hobby er gode måter å gjøre dette.
 24. 24
  Begynne å flørte med jenter / gutter. Dens en morsom ting å gjøre som får du lagt merke til, og jenter / gutter elsker det når du gjengjelde tjenesten!
 25. 25
  Noen ganger er det godt å være spontan! Snakke med personen foran deg i dagligvaremarkedet linje eller introdusere deg til jogger i gata. Du vet aldri hva som kan bli av det!
 26. 26
  Gjør noe du aldri har gjort før. Det er godt å prøve nye ting! Du kan selv gjøre en ny hobby ut av det. Kanskje noe dine venner / familie gjør at du ikke har. Og hvis du ikke liker det, ingen skade skjedd. Du vil sannsynligvis ende opp med å få nye venner hvis du stokk med det.
 27. 27
  Hold en dagbok. Det er en god idé å skrible ned tankene fra tid til annen! Du trenger ikke å skrive inne det hver dag, akkurat når du føler for det. En dag vil du være i stand til å se tilbake på de tingene du skrev...
 28. 28
  Hvis du ikke vet hvordan du starter kan du invitere vennene dine til å sove over, men først må du spørre foreldrene dine om det! Håper livet ditt kommer til å slå interessant og hyggelig! Ønsker deg det beste i å prøve!
 29. 29
  Ikke prøv å endre bildet for å bli akseptert i en klubb eller sport!
 30. 30
  Lag en bøtte listen! Prøv å faktisk gjøre de tingene du skriver ned til. Husk at du bare lever én gang! Gjør det meste av tiden din mens du kan!
 31. 31
  Bli med i en klasse. For eksempel, hvis du er interessert i dans så bli en dans klasse og forbedre dine dans ferdigheter.
 32. 32
  Henge med venner! Det er alltid veldig interessant å være ute med venner.
 33. 33
  Gi deg selv en total make-over! Ikke vær redd for å eksperimentere og ha det gøy fordi hvis du ikke liker måten du var før, så oddsen er du vil ha noe nytt. Jeg ville ikke gå over for eksempel går inn i en goth titt hvis du naturligvis en preppy person osv. Gå brunette eller blondine. Kanskje får en super krøllete perm eller gå for en pin rett look, eller la håret ut naturlig hvis du ikke hadde før.
 34. 34
  Husk å være deg selv og være tro mot deg selv. Det er ingenting verre enn en hykler.
 35. 35
  Gjør noe for en sak. Støtte en veldedig organisasjon som WWF (World Wildlife Fund), vil det gjøre at du føler deg bra.
 36. 36
  Og til slutt, ditt kjærlighetsliv. Hvis du er singel og har du betatt av noen ta en risiko og spørre dem ut. Hvis du har en kjæreste / venninne, ta det til neste nivå.
 37. 37
  Gå ut mer, jo mer du bruker utenfor flere mennesker du møter, jo mer du møter jo mer sannsynlig at du får flere venner til å dele dine hobbyer med
 38. 38
  Hvis du er singel, begynner å snakke mer med jenter / gutter, som nevnt før.
 39. 39
  Kom deg ut av det skallet og gå ut og snakke med forskjellige personer, kan du selv liker å reise rundt et land i en viss periode?
 40. 40
  Gå ut av komfortsonen, gjøre noe annerledes, tenke på noe du alltid har ønsket å gjøre, og bare gjør det, som en ferie eller en aktivitet.
 41. 41
  Bygge noe! Bygningen kan være veldig morsomt hvis du liker det. Prøv å gå ut og kjøpe noen Legos eller tre hvis du ikke tror Legos er "passende alder".
 42. 42
  Prøv å gjøre det de liker. Hvis det er en gutt, begynne å handle som en tom-gutt (zombier, skyting, etc.), eller hvis det er en jente begynne å handle LITT jentete å prøve å finne noe du har til felles! Finn måter dine interesser og deres kan overlappe. Hvis dere to som de samme tingene, vil de tror livet er mer interessant. "Litt jentete" kan bety å legge et hår bånd eller lese en bok hun elsket. "A little tomboyish" kan bety å finne et videospill med mer likestillingsvennlige tegn for å dele med din bror eller kjæreste. Se etter ting ingen av dere har prøvd som kan være morsomt, spesielt hvis de involverer å gjøre noe i stedet for bare å konsumere ting.
 43. 43
  Dette gjelder for gutta også. Du trenger ikke å bli naglet til en liten gruppe ide om maskulinitet. Jo mer du strekke å utforske ting jenter liker, jo mer sannsynlig at du vil finne ditt liv rikere av flere kvinnelige venner og flere sjanser på et genuint interessant kjæreste. Det finnes verre måter å tilbringe en lørdag formiddag enn å henge rundt i et kjøkken matlaging noe velsmakende med en kvinne - og hvis du gjør lære, får du ikke bare å spise det, men du vil spise bedre å leve på egen hånd.
 44. 44
  La den andre gjøre hva de vil gjøre, ikke foreslå ting (god ex "Whaddaya wanna do:..? Jeg vet ikke: La oss spille Monopol Sure Bad ex La oss spille Candy Land Alltid la DEM!.! bestemme hva du skal gjøre.
 45. 45
  Gjøre noe risikabelt eller prøve noe interessant, og farlig, som bmx, eller noe sprøtt, som fallskjermhopping eller ildsprutende! (MED TILSYN)
 46. 46
  Hvis alt annet mislykkes lage en liste over fem ting du alltid har ønsket å gjøre (e. G. Gå opp Mount Snow-don) og hver seks måneder må du gå ned på listen og gjøre disse tingene, ingen unnskyldninger!
 47. 47
  Være annerledes! Gjøre dine egne ting! Få oppmerksomhet og være festens midtpunkt. (Ingen medisiner eller drikke!) Hvor enn du går. Føl deg fri, men ikke for gratis! Og ikke være irriterende eller krenkende mens du gjør det. Vær vennlig og hyggelig. Og prøver ikke å være høyt. Da vil du bare være noen rare tabbe. Og pass på at du ikke skader deg selv!
 48. 48
  Lev hver dag som en dag du ønsker å huske det. Sier som synes umulig, hvordan kan du faktisk husker hver dag av livet ditt? Men å ha et interessant liv, må du gjøre interessante ting og være interessant, tross alt, vi har bare ett liv. Husk å le selv når alt ser ut til å gå galt, er alt du virkelig kan gjøre le det bort, roe ned og ikke bli for overveldet av øyeblikket fordi det vil passere.
 49. 49
  Livet er ikke en dans på roser som folk pleier å si. Det er flere dager når vi er stresset enn dager da vi faktisk avslappet og har alt vi trenger. Så endre livet aldri kommer til å skje over natten, uansett hvor dårlig vi vil ha det til. Så realistisk, kunne jeg fortelle at du får en hobby, spille et nytt instrument, lære et språk, men alle vet at alt som er langt hentet fordi ja, ønsker du å gjøre alle disse, men din daglige rutine vil mest sannsynlig alltid være din daglige rutine fordi det er din survival mode, trenger du ikke spise hvis du ikke jobber, får du ikke din grad eller diplom hvis du ikke går på skole. Så hva som blir sagt, er at alle de nye og spennende ting som diskuteres, er for deg å gjøre en gradvis justering i livet ditt. Hvis du virkelig ønsker å lære et nytt språk eller spille et nytt instrument, sette frist for 6-8months ikke 2 uker. Det gir deg prosess for å tilpasse seg endringen, og den lar deg nyte og omfavne endring for å passe din allerede satt livsstil.
 50. 50
  Du ønsker forandring å skje i livet ditt? Du må velge hva du vil endre, og holde det sakte og stødig. Vær konsekvent, er at den eneste måten å se resultater som du søker. Enhver endring som skjer raskt eller over natten aldri varer fordi det tok du ditt liv å komme til det punktet, så hvordan vil det ta deg over natten for å gjøre en endring?
 51. 51
  Tross alt, ha det gøy! Selv om det er ingen rundt. For eksempel lytte til musikk og danse måte ingen har danset noen gang før, synge i dusjen så høyt som mulig, skrive dine morsomme minner, se filmer, lage mat og hva du liker å gjøre, eller det er moro for deg.

Tips

 • Ha mer moro! Gå ut med folk som gjør at du føler deg komfortabel.
 • Vær deg selv, men prøv å være mer dristig.
 • Ikke be over hva du har gjort i fortiden og spille det om og om igjen i hodet ditt. Det gjør bare du føler deg verre.
 • Vær deg selv! Ikke tving deg selv til å like ting du ikke! Dette er for å føle deg bedre, ikke noen andre
 • Ikke vær redd for å prøve nye ting.
 • Ta "Yes Man" idealer og bruke litt til livet ditt.
 • Når var sist gang du gjorde noe bare for moro skyld?
 • Tenk på lykke som en reise i stedet for et mål. Gjør det du kan med det du har og hvor du er!
 • Når gitt en mulighet, ta den.
 • Leve livet til det fulle og uten anger.
 • Glem de tingene du gjorde dårlig i det siste, er fremtiden fortsatt foran.
 • Gå ut til steder hvor u kan få kontakt med andre mennesker som liker de samme tingene du liker.
 • Når du gjør en to-do liste til noe morsomt til listen som du tror du vil like.
 • Hvis du rotet opp, greit. Dens ikke slutten av verden. Bare fikse det og le av det senere!
 • Sette deg der ute ta interesse i andres
 • Ha det gøy og gå steder.
 • Alltid se på den lysere siden av livet selv om du synes det er vanskelig å overleve for noen ganger-slappe av, det er alltid rett tid for alt.
  • Prøve nye ting! Water rafting? Boungy hopping?
 • Overrask deg selv.
 • Alltid være forberedt på å prøve noe nytt
 • Se på menneskene rundt deg. På TV, i blader, på busser, tog, på jobb, universitet, skole. Hvis de gjør noe du liker, gjøre oppmerksom på det og prøve å gjøre det på din egen måte. Hvis de gjør noe du ikke liker, tenk på hvorfor du ikke liker det og unngå det!
 • Leve medlidende, men alltid holde verdighet og integritet i prosessen.

Advarsler

 • Ikke gjør ting som gjør deg ukomfortabel. Bare fordi du ønsker å gjøre livet litt mer moro, betyr ikke at du trenger å få bortkastet hver helg.
 • Dette handler ikke om å endre livet ditt, det handler om spicing den opp, og oppleve mer spennende ting. Ikke føl deg dårlig om svikt. Ikke miste selvtilliten din, og holde på prøver for hva som kan skje i livet ditt.
  • Ikke vær "annerledes" eller "festens midtpunkt" på upassende steder. Du vet når du skal være sånn, og når den ikke også.
 • Ikke vær dum - hvis det virker for farlig, som å hoppe utfor et stup, ikke forsøk det.
 • Ikke lyve og si ting som egentlig ikke skje.
 • Husk å være deg selv!
 • Hvis du vet om en bestemt ting (ex. fotball), vil du bli dømt for å gjøre noe annet (ex. sang og dans). Vær sterk, ignorere nei-Sayers, og gjøre det for deg selv
 • Husk å være tro, ha det gøy, og være deg selv. Tror noe u ville aldri gjøre fordi det er pinlig og gjør det. Det ødelegger rutinen når du trenger noe nytt
 • Ikke bry deg til å endre.