Wkeno

Hvordan komme tilbake til å spise sunt etter overindulging


Unner deg en gang i blant er helt sunn og normal, men det kan også føre til skyldfølelse og fiasko. Ikke bekymre deg! Dette er normalt. En dag eller enda et par dager med fråtseri vil ikke sette deg for langt tilbake. Følg disse trinnene for å hjelpe deg å komme tilbake på sporet og nærmere målet ditt i vekt.

Trinn

Hvordan komme tilbake til å spise sunt etter overindulging. Spis fiberrik frokostblanding med skummet melk eller lys soyamelk til frokost.
Hvordan komme tilbake til å spise sunt etter overindulging. Spis fiberrik frokostblanding med skummet melk eller lys soyamelk til frokost.
 1. 1
  Slapp helt av. Det er sannsynlig at du er galne, å tro at du vil få all vekten tilbake du har jobbet så hardt for å tape fordi du overindulged litt. På det meste, kan du ha tjent to pounds, men dette kan også være vann vekt av å spise for mye salt, eller den ekstra vekten av mat i tarmsystem fortsatt venter på å bli utvist.
 2. 2
  Spis fiberrik frokostblanding med skummet melk eller lys soyamelk til frokost. Velg en frokostblanding med 28 gram fiber per kopp, og hvis du velger soya, plukke en med ekstra fiber (2-3 gram). Dette setter rundt 30 gram fiber i magen som vil hjelpe presse ut all dritten igjen i systemet fra fråtseri og også bidra til å holde deg full. Dette er viktig fordi dagen etter en binge, vil du føle deg mer sulten enn vanlig på grunn av forhøyet blodsukker og en strukket ut magen.
 3. 3
  Drikk mye grønn te og vann i løpet av tiden mellom frokost og lunsj for å behandle fiber fra frokost og skyll bloat ut av systemet. Munch på selleri dyppet i varm saus til å kjempe snack cravings.
 4. 4
  Har høy protein måltider til lunsj og middag. Noen alternativer er low carb protein shakes, grillet eller bakt fisk, og grillet eller bakt kylling. Nyt vann eller grønn te med måltider.
 5. 5
  Har en høy protein 4: 24:00 snack. Lite oster og carb kontroll yoghurt er et par alternativer. Hold denne snack til under 100 kalorier.
 6. 6
  Gå en tur og / eller gjøre noen sit-ups og / eller push-ups hjemme. Hvis du føler deg motivert til å trene, gjøre det, men ikke over-gjøre det som det kunne føre til at du binge igjen.
 7. 7
  Få 8 timers søvn. Leger og helse magasiner stadig banke det inn i hodet ditt, fordi trøtthet kan utløse snacking i et forsøk på å få energi.
 8. 8
  Følg trinnene en gjennom syv for en annen dag, eller komme tilbake på den opprinnelige sunn spising plan.
 9. 9
  Elsk deg selv for omsorg nok til å ta vare på kroppen din. Du får bare ett.

Tips

 • Aksepter din dag med fråtseri som en bevisst beslutning. Hate deg for det kommer du ingen vei. Fortiden er bak deg. Vær glad du har sjansen til å starte på ny.
 • Arbeidet med å gi opp "Black and White Thinking." Dette er når du gir deg selv tillatelse til å helt forlate sunn spising plan fordi du overindulged. Hvis du virkelig tenker over det, er dette en fullstendig irrasjonell måte å tenke på at mange mennesker bruker regelmessig. Skjønner det er mot sin hensikt... i enhver situasjon.
 • Les "The Power of Now" av Eckhart Tolle. Dette vil hjelpe deg til bedre å innse at den eneste øyeblikk du har kontroll over er det nåværende tidspunkt. Dvele ved det faktum at du spiste en hel boks av Stols godteri i går vil bare føle deg håpløs. Fokuser på hva du gjør i dette øyeblikk for å korrigere det som skjedde i siste øyeblikk.

Advarsler

 • Sultne selv ut av skyld vil ikke hjelpe situasjonen. Det kan føre til en syklus av binge og deretter sulte og binge igjen. Som du kan se, kan ingen fremgang gjøres hvis du er fanget i en syklus som dette. Sulter etter binging faller inn i "Black and White Thinking" nevnt ovenfor. Prøv å unngå dette.