Wkeno

Hvordan få tynnere ben

Vil du at dine ben til å være tynnere? Hvis ja, her er noen nyttige måter å miste beinet fett og bygge tynnere ben.

Trinn

Hvordan få tynnere ben. Bruk en stasjonær sykkel eller sykle.
Hvordan få tynnere ben. Bruk en stasjonær sykkel eller sykle.

Del én: enkle øvelser du kan gjøre hvor som helst

 1. 1
  Går daglig. Dette er den enkleste øvelse for tynne bein. Bruk en skritteller. Du bør prøve å gå ca 10.000 skritt hver dag.
  • For å gjøre walking virke mindre anstrengende, prøv å skli på noen flate sko eller joggesko når du kommer rundt. Hvis du holder dette opp, vil du se resultater i en måned.
 2. 2
  Gå kjører. Kjører vil bruke mer energi og i sin tur bidra til å brenne fett. Prøv å gjøre dette minst tre ganger per uke.
  • Når du kjører, velge en rute som er spesielt flat. Opp-hill kjører bygger quad og kalver muskler, de er laget for å bekjempe styrkene til tyngdekraften.
 3. 3
  Bruk en stasjonær sykkel eller sykle. Sykling gi en sjokkerende høy caloric brenne på ca 500-600 kalorier i timen, noe som gjør den til en av den beste øvelsen for å redusere kroppsfett.
 4. 4
  Gjøre en enkel gulv øvelse. Lå flatt på ryggen med bena på gulvet. Sett armene ut ved siden av deg på gulvet. Ta med kneet opp til der den høyeste delen av profilen din er. Så, med andre beinet, sparke den så høyt som det går. Returnere det til gulvet. Har 60 av disse spark, deretter skifte side og gjøre 60 mer.
 5. 5
  Prøv etappe ruller. Ligg på høyre side og plasser din venstre arm på gulvet foran deg for støtte og balanse. Med venstre ben, heve den på hip nivå. Lat som beinet er i en tønne og med tærne, lede resten av låret å spore innsiden av fatet. Gjøre 60 sirkler og deretter bytte og gjøre 60 mer.
 6. 6
  Prøv tverrliggeren på en trampoline. Rebounding bruker mye kalorier, og du har det gøy samtidig. Det utøver også musklene som fører til en mer tonet utseende.
 7. 7
  Prøv pilates. Pilates er en ideell trening for å bygge magre beinmuskulaturen. Strekk og kjerne øvelser brenne fett i de mest forhatte problemområder, og det er perfekt for folk som ikke ønsker å være på show mens du trener. En matte, en DVD (eller lokal klasse) og en flaske vann er alt du trenger.

Del to: øvelser for gym

 1. 1
  Bade! Gå til et offentlig basseng når det ikke er altfor overfylt. Du vil ha en bedre sjanse til å gjøre dette hvis du går på kvelden. Gjøre noen runder med freestyle bevegelse. Svømming er en utmerket måte å forbrenne leg fett og bygge opp beinet muskler.
 2. 2
  Bruk en stabilitet ball. Mens hun lå på en matte eller seng, plasserer ballen foran deg. Plasser beina på toppen av ballen, løfter hoftene opp, og sakte ruller ballen mot hoftene. Gjør dette til du ikke lenger kan gå lenger, og sørge for at hoftene ikke faller til gulvet.
 3. 3
  Bruk en elliptisk trener uten en skråning. Ved hjelp av en skråning kan bygge leggmuskelen. Hold motstanden lav.

Del tre: å spise et sunt kosthold

 1. 1
  Spis mer protein. Protein er mettende og bra for å opprettholde muskel tone. Sørg for å inkludere fisk, kylling og kalkun i kostholdet ditt.
 2. 2
  Legg daglige porsjoner med frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker gir deg kostfiber, noe som kan bidra til å redusere mengden fett som kroppen din lagrer.
 3. 3
  Drikk mye vann. Du bør drikke 8-10 glass per dag. Vann ikke bare bidrar til å spyle ut akkumulert giftstoffer i kroppen din, men også holder huden hydrert, myk og glødende i sommer.
 4. 4
  Unngå høy-fett og sukkerholdige matvarer. Mat som kjeks, is, kake og sjokolade er ikke bare full av tomme kalorier som ikke gir deg energi, men vil bare lagre seg i bena.
 5. 5
  Unngå altfor salte matvarer. Disse typer matvarer hindre huden din fra gjenværende hydrert. Eksempler inkluderer peanøtter og popcorn.

Del fire: generelle tips

 1. 1
  Ikke forvent å miste vekt fra bare bena. Kroppen omdanner fett til energi når det er trening eller lite mat. Dessverre, konverterer kroppen fett fra der den vil, og ikke alltid der du vil ha det til.
  • Spot-trening, eller arbeider ett område av kroppen din på en gang, har sine fordeler (toning) og ulemper (frustrasjon når fett ikke magisk forsvinner). Ikke forvent bein øvelser for å gi deg plutselig-tynne bein uten å se en reduksjon i de samlede kroppsfett nivåer.
 2. 2
  Ikke sulte deg selv. Mange som ønsker å gå ned i vekt gjør denne feilen. Deres resonnement: Kalorier bli lagret som fett når kroppen ikke bruker dem, kaloriene kommer fra mat, hvis jeg sulte meg selv, jeg får færre kalorier, hvis jeg får færre kalorier, vil det være mindre fett for å lagre. Dette er en misforståelse.
  • Hva skjer når en person sulter han / henne selv? Kroppen innser det blir mindre mat, bremser stoffskiftet ned for å spare energi, og du begynner å konsumere lean vev i stedet for fettreservene fordi kroppen ønsker å forberede seg på en stund uten mat.
  • Hvis du klarer å gå ned i vekt ved å sulte deg selv (du gjorde det på den harde, smertefulle måten!) Vil kroppen din få alt fettet tilbake så snart du begynner å spise igjen, og du bør spise igjen. Hvorfor er dette? Fordi stoffskiftet er fortsatt dvale, og den trenger å bli sparket. Hvordan kickstart du det? Ved å spise riktig type mat i første omgang.
 3. 3
  Resultatene vil ta tid. Mange mennesker med virkelig gode intensjoner og sterk disiplin slutte rett før de begynner å se resultater. De jobber som gale for en måned, ikke ser noen resultater, og kaster hendene opp i luften i fortvilelse. Langsom og jevn vinner løpet.
 4. 4
  Bruk beina mindre hvis du er tynn, men bena er muskuløs. De fleste som ønsker tynne bein er ute etter å miste fett, men hvis det er muskler du ønsker å bli kvitt, er det beste alternativet for å unngå øvelser som bruker disse musklene. Som ikke vil gjøre dem forsvinne helt, men det kan hjelpe.
 5. 5
  Aksepter deg selv. Noen ganger er det bare genetikk. Noen ganger er du bare født med det. Uansett trening, vil diett, eller kjepphest du ikke hjelpe fordi det er den måten du ble født. I stedet for å slåss om i verden og kjører etter en tosk ærend, akseptere hvem du er og omfavne den. Det høres cheesy, men du vil bli lykkeligere i slutten. Noen som virkelig bryr seg om deg vil ikke bryr seg en bit.

Tips

 • Bruk trappene istedenfor heisen. Det er en flott måte å trene litt mer og tar ingen av fritiden din.
 • Drikk mye vann, vann er veldig viktig hvis du gjør litt mosjon.
 • Prøv å strekke hver dag for å bidra til å gjøre musklene mindre klumpete.
 • Ikke vær redd for å endre din trening fra tid til annen ved å gjøre noe nytt. Gamle rutiner kan få stillestående og kroppen din vil falle inn i en øvelse brunst. Samtidig, ikke endrer øvelsen så ofte fordi du finner en vanskelig.
 • Mens reklame er på, gjør mye for å vandre rundt i rommet eller gå opp og ned trappene for minst 30 ganger.
 • Vær tålmodig det tar tid:)!
 • Ta det med ro på meieriet fordi den har mye fett!
 • Og ikke over gjør det gi det tid, og du vil være i form.
 • Planlegge fremover.
 • Prøv å ikke se mye på TV og gjøre mer stretching.
 • Prøv og gjør skii sitter hvis du ønsker muscly ben. Finn en vegg eller sterk døren og sitte på huk slik at lår og leggen er i en rightangle form, gjør dette så lenge som mulig, men ikke over det da dette kan skade muskelen.
 • Hvis du ikke kan gå til gym du kan trene hjemme.

Advarsler

 • Hvis du overarbeid deg selv, risikerer du å gjøre permanent skade på kroppen din.
 • Det er ikke noe slikt som "spot reduksjon", som betyr at du ikke kan målrette områder som du ønsker å redusere fett i. Men, kan du tone og forme opp bena, som til slutt fører til deres bedre utseende.