Wkeno

Hvordan gi slipp på vonde minner

Livet kan føre til mange ubehagelige og uutholdelig opplevelser, forlater i kjølvannet uforsonlige og noen ganger påtrengende minner. Hvordan kan vi takle? Forstå kraften i å gi slipp kan hjelpe. Her er hvordan du kan oppdage denne awesome og effektiv healing verktøyet.

Trinn

Hvordan gi slipp på vonde minner. Før du kan bli kvitt uforglemmelige minner, du må komme til enighet med opprinnelsen til disse minnene.
Hvordan gi slipp på vonde minner. Før du kan bli kvitt uforglemmelige minner, du må komme til enighet med opprinnelsen til disse minnene.
 1. 1
  Før du kan bli kvitt uforglemmelige minner, du må komme til enighet med opprinnelsen til disse minnene. Du kan ikke gi slipp på noe som du prøver å undertrykke. Undertrykkelse er ikke en løsning, det er bare et plaster på problemet. Å snakke med noen om disse minnene kan hjelpe deg med å komme til enighet med dem. Hvis det er for mye for deg å gjøre, kjøpe en journal og skrive det ned. Skriving kan være svært terapeutisk. Virkelig, er alt du trenger en måte å få dine følelser om disse erfaringene ut.
 2. 2
  Nå som du har mentalt renset selv, kan du begynne å "slippe taket." Letting go betyr at du tillater deg selv å forstå at noen erfaring du har hatt, gode eller dårlige, er ikke din feil. Du kan komme til et punkt der du vet at hver opplevelse du har hatt muligheten til å være vitne til er ment å være en lærepenge for deg. Du var ment å lære noe fra situasjonen slik at du kan gå videre til der du trenger å være i dette livet. Når lære å la gå, internalizing dette første punktet er det viktigste.
 3. 3
  Bestem hva leksjon er det du skulle lære av erfaringene som produserte minnet. Det er alltid en leksjon i alt.
 4. 4
  Når du definerer leksjonen du var ment å lære, skape et mantra på papir, som du kan forplikte seg til minnet. Dette mantraet bør omfatte selve opplevelsen, samt hva du har lært av det. For eksempel, hvis du har en smertefull minne om misbruk, kan din mantra lese: "Gjennom minnet for å bli følelsesmessig misbrukt, jeg lære å bli en sterkere person, og jeg vil ikke lenger tillate noen å utnytte meg."
 5. 5
  Ta deg tid til å sitte med dette mantraet og la tankene ta tak i det. Tillat deg selv å gjøre minnet om mantra din sterkere enn minnet om den opplevelsen du har hatt. Gjenta det for deg selv ofte vil oppnå dette målet.
 6. 6
  Deretter tar din mantra og legg den på et trygt sted slik at hvis du skulle glemme det, eller minnene er fortsatt smertefullt, kan du gå tilbake til det enkelt.
 7. 7
  Til slutt, la fred å oppgi ditt vesen. Når du er i fred, og ro har blitt en del av livet ditt, det svært vanskelig for negativitet å leve inne i deg. For at du skal slippe taket, må du godta fred.
 8. 8
  Prøv å gjøre lett pusting inn og puste ut prosesser, når du har slappet prøve å tenke på et lykkelig sted, eller prøve å fokusere på den ene tingen du ønsker best, for eksempel: Tenk på iskrem eller godteri, noe som vil ta disse dårlige minner ut av hodet ditt. Hvis du stresse så mye, prøv å sitte ned og roe deg selv ved å lytte til klassisk musikk. Dette vil roe din sjel.
 9. 9
  Tilgi! Hvis det er bitterhet, er tilgivelse en stor del av la gå og flytte på.

Tips

 • Tenke på det på en veldig logisk måte kan noe redusere smerte. f.eks. Å ha det i bakhodet at dette er bare en følelse, en typisk hjerneaktivitet utløst av stimuli.
 • Noen ganger finne noen du virkelig stoler på til å hjelpe deg gjennom prosessen kan være en utfordring. Heldigvis er internett et trygt sted for anonymitet. Bruk nettfora å poste dine erfaringer. På den måten kan du fortsatt få input fra andre, og ingen vil vite at det er du som snakker.
 • Å ha dyr kan distrahere deg fra dårlig hukommelse.
 • Omgi deg med et stort antall venner som du virkelig kan stole på.

Advarsler

 • Noen vonde minner (f.eks misbruk) kan ikke være lett å gi slipp på bare ved hjelp av en online "How-To" nettsted. For noen minner som disse, trenger du kanskje en rådgiver eller psykiater.
 • Ingen av disse trinnene vil fungere som magi. Du må ta deg tid og la prosessen utfolde seg. Rushing det vil bare gjøre problemet verre og du vil fortsatt føle at du har fått ingensteds. Husk at problemet eller minne du hadde var i fortiden. Og du har nåtiden og fremtiden for å leve for.
 • Hvis du bruker nettfora, vær oppmerksom på at selv om det kan være anonym for deg, er det også inn anonym for andre plakater. Det betyr at du bør være forsiktig med svarene folk gir deg. Du kjenner dem ikke, og så du bør ikke hoppe for å stole på sine meninger om hva som har skjedd med deg. Hvis du bruker denne metoden, holde et åpent sinn. Dette er bare en måte å få tankene ut, ikke for folk å dømme deg.