Wkeno

Hvordan overvinne sorg

Vi har alle dårlige dager, men ikke la dem ødelegge hvordan du føler om deg selv eller andre. Bad er hva vi anta at noe ille kommer til å bli resultatet, men tror uansett dårlig skjedde til oss vil bli helbredet ved Time.

Trinn

Hvordan overvinne sorg. Prøv å gjøre noen planer med venner.
Hvordan overvinne sorg. Prøv å gjøre noen planer med venner.
 1. 1
  Liste alt i livet ditt du er takknemlig for og være lykkelig. Ha litt humor i livet ditt! Lær å le av deg selv eller leie din favoritt morsomme videoer. Ikke gjør noen store beslutninger mens du er i denne tilstanden. Vent til du føler deg bedre, slik at du kan rasjonelt veie oppturer og nedturer av dine avgjørelser. Gjør noe som du liker, eller som vil holde deg opptatt, som rengjøring huset ditt, eller lese din favorittbok.
 2. 2
  Prøv å gjøre noen planer med venner. Sjansen er at du har tonnevis av moro. Ikke forvent for mye av deg selv. Face de tingene som du gruer. Når du gjør det, er du nødt til å føle deg mye bedre. Kjøp deg selv eller noen andre en. Slapp helt av. Ta en lang tur selv til å tenke over tingene, ta en boble bad, eller lytte til beroligende musikk. Sørg for å få nok ved å gå til sengs og våkner opp på en rimelig tid. Å være sliten gjør at du føler deg mer stresset og irritert, spesielt rundt andre.
 3. 3
  Gi noen en. Alle liker å få en klem gang en stund. Det vil gjøre dere begge føler seg bra. Vet at det du går igjennom er svært vanlig. Snakk med noen du stoler på om hva du føler - de kan hjelpe deg å sortere gjennom dine følelser.
 4. 4
  Få litt. Når du trener, gjør kroppen mer spesielle kjemikalier kalt endorfiner som bidrar til å forbedre humøret, du kan også spise sjokolade fordi det hjelper også. Regelmessig trening vil også bidra til å opprettholde et vanlig selv appetitt og søvn planen - både viktig for din mentale tilstand også. Øv dyp avslapning øvelser. Du kan også gjøre dette mens du går. Be eller lese noe inspirerende. Ikke dvele ved dine svakheter eller feil. Tenk på ting som du liker om deg selv eller at du har gjort for å hjelpe noen. Vær stolt av deg selv og dine ferdigheter.
 5. 5
  Forbered tester tidlig. Spis sunnere måltider og snacks. Et godt kosthold hjelper deg både fysisk og mentalt.
 6. 6
  Sett realistiske mål. Alltid ta ting ett steg av gangen. Slutt å bekymre deg om ting som kanskje aldri skje.. Bli involvert med ting du liker å gjøre. Hold en journal. Din journal kan fungere som noen du kan alltid lufte til og vil aldri dømme deg. Sett av tid til moro.
 7. 7
  Gjøre noe helt uselvisk og anonym - Frivillig på et krisesenter eller lokale renseanlegg. Gi tenkt til hvor mye du har hvis du har tak over hodet, mat å spise og er sunt. Drøm deg bort ved å holde opptatt med å hengi din tid på å hjelpe andre. Dette vil holde tankene borte fra dine egne problemer.
 8. 8
  Ikke prøv å bli kvitt dine dårlige tanker spesielt i tap av en kjær-ved å kjempe dem når de kom til hjernen din. Bare la dem gå gjennom hodet ditt, tenk på dem, men ikke la dem ta kontroll over deg. Administrere dem, for eksempel hvis du er på jobb, la dem for en bedre tid til å tenke på. Sliter for å kvitte seg med noen tanker vil gjøre dem sterkere.
 9. 9
  Husk at hjernen din er en slagmark, og du er den som har til å skrive historien om denne kampen. Hvis du løse ethvert problem inni hodet ditt, ikke lenger er det av betydning at hvis sannheten er slik du liker det eller ikke. Er det noe som skjer i den virkelige verden når du ikke vet om det. I bedre ord fra verker av Jean Baudrillard den franske filosofen hvis et tre faller i skogen og ingen er der, har treet falt i det hele tatt?
 10. 10
  Gråte, ikke bare om de dårlige ting, men hva du har å bidra til å håndtere den dårlige ting, venner, familie, en mulig kjæreste, å huske at du ikke er alene og blottet for kjærlighet, kombinert med tårer av tristhet, faktisk utslette den negative følelser. Ikke vær redd for å gjøre dette.

Tips

 • Avslapping og lage tid til moro er avgjørende for å gjøre deg bedre.
 • Snakke med noen. Hvis du er trist om et problem du ikke kan løse selv deretter dele dine følelser med en rådgiver, en venn eller et familiemedlem fordi de kan sikkert hjelpe deg mer enn du kan hjelpe deg selv.
 • Hjelp andre med noe som betyr noe for dem. Mesteparten av tiden når du hjelper andre mennesker at lykke smitter over på deg. Å gi er en av de beste måtene å bidra til å sette et smil på ansiktet ditt.
 • Spille musikk, dans, deretter synge, ikke tenke på det triste øyeblikk, ser noe dårlig kan være bra på slutten.
 • Gå ut med venner og gjøre noe gøy. Dette vil ta tankene bort fra det som var å bringe deg ned. Gå ut for å se en komedie, butikk på kjøpesenteret, spise middag, hva du liker mest nyte sammen med venner fordi til slutt vil det gjøre hele forskjellen.
 • Tenk på alle vakre øyeblikk som skjedde spesielt til deg, bare lykkeligste som kan gjøre deg lykkelig hvert øyeblikk du tenker på det gjør at du føler deg veldig glad for at du er begavet og velsignet å motta den på denne planeten, muligens tidsbruk med den personen du elsker mest som mamma, pappa, kjæreste, søster, bror, noen eller ingen, men du må ha vært fornøyd med det meste og smil tenker på det, så du fortjener å nyte disse øyeblikkene i tankene.
 • Hvis du leser dette for å hjelpe noen andre, er det verste du kan gjøre å ikke ta sorgen på alvor. Det beste du kan gjøre er å lytte og fortelle at personen at deres sorg er reell. Ikke kjefte på dem eller avvise dem, du vil bare gjøre at personen krype inn i hans eller hennes skall enda dypere.