Wkeno

Hvordan gjøre akupressur

Akupressur er en gammel kinesisk praksis som ligner akupunktur i at de begge har det samme grunnleggende konseptet chi: den energien som strømmer gjennom kroppen etter linjer som kalles meridianer. Disse meridianene kan nås på bestemte punkter som tillater en å manipulere flyten av energi. Troen på at sykdom og smerte skyldes avbrudd eller blokkering av denne flyten er grunnlaget for både akupressur og akupunktur.
Gjenopprette balansen til flyten av energi kan produsere dyptgripende endringer i omløp, nevrotransmitter og endorfin produksjon, blodtrykk regulering, og en rekke andre endringer som forbedrer generelle helse og velvære samt mer spesifikke behandlinger. Denne artikkelen er laget for å hjelpe deg å bruke akupressur teknikker for å hjelpe deg å oppnå smertelindring og bedre helse uten å ty til kjemikalier, invasive prosedyrer eller hyppige legebesøk.

Trinn

Hvordan gjøre akupressur. Lær trykket (trigger) påpeker at avtalen med ulike organer og kroppens områder.
Hvordan gjøre akupressur. Lær trykket (trigger) påpeker at avtalen med ulike organer og kroppens områder.
 1. 1
  Lær trykket (trigger) påpeker at avtalen med ulike organer og kroppens områder. Figuren over representerer de viktigste punktene, men å lære den faktiske teknikker for å legge press / massasje, lang tid, og familie av beslektede områder som er involvert krever forskning for å finne nøyaktige og pålitelige instrukser.
 2. 2
  Spør en venn eller familiemedlem til å hjelpe hvis det er ønskelig. (Se tips)
 3. 3
  Velg eller opprett et komfortabelt miljø:
  • Se til personlige behov som; tømme blæren, slå av mobilen, la hunden ut, sette barnet ned for en lur, mv slik at avbrudd eller distraksjoner.
  • Spille avslappende musikk
  • Bruk aroma terapi
 4. 4
  Finn en stilling som er behagelig og utføre avspenningsøvelser før du begynner din akupressur terapi. Lukk øynene og pust dypt.
 5. 5
  Påfør trykk / massasje for en periode som produserer en merkbar endring i nærområdet blir manipulert (jeg. E. Mindre øm, lammende følelse) Du kan merke en umiddelbar respons i de relaterte områder, men disse systemiske resultatene kan bli forsinket.

Tips

 • Familier og venner finner ut at å utføre slike ting som massasje og trykkpunkt behandlinger på hverandre skaper bonding og reduserer stress. Foreldre og selv småbarn kan utføre enkle teknikker for å lindre hodepine eller kvalme, med riktige instruksjonene, for å hjelpe dem de elsker å føle deg bedre.
 • Husk at mens du tar en pille kan være raskere, ved hjelp av naturlige healing teknikker vil være bedre i det lange løp. Mange krever endringer i livsstil som kan være vanskelig i begynnelsen, men det vil gi deg en bedre livskvalitet.
 • Mens mange enkle akupressur rettsmidler kan være selv administrert, for langvarige, komplekse, eller alvorlig sykdom eller smerte, se en profesjonell akupressur utøveren.

Advarsler

 • Ikke prøv noen nye behandlingsformer eller behandlinger eller slutte å ta medisiner uten å diskutere det med din behandler.
 • Aldri fortsette noe press eller massasje som forårsaker nye eller mer smerte.
 • Dette er generell informasjon og er ikke ment som en erstatning for kvalifisert medisinsk råd.