Wkeno

Hvordan gjøre bevissthet meditasjon

Bevissthet meditasjon er en avslappende og fredelig måte å meditere og bli mer oppmerksom på verden rundt deg og din plass i den. Pust dypt og forberede for stille og fredelig reise inn avslapning og bevissthet.

Trinn

Hvordan gjøre bevissthet meditasjon. Sett deg ned enten i en komfortabel stol eller med bena i kors på gulvet med en pute eller et sammenrullet håndkle under din sit-bein.
Hvordan gjøre bevissthet meditasjon. Sett deg ned enten i en komfortabel stol eller med bena i kors på gulvet med en pute eller et sammenrullet håndkle under din sit-bein.
 1. 1
  Sett deg ned enten i en komfortabel stol eller med bena i kors på gulvet med en pute eller et sammenrullet håndkle under din sit-bein. Sittende i en lotus stilling er vanligvis ganske vekt på bena med mindre du vet hvordan du gjør det veldig bra.
 2. 2
  Det er også en god idé å sette en tidtaker for 10 til 20 minutter.. Alarmen kan være en rolig sound sekvens, sang, klassisk musikk av ditt valg, bare ingenting humping)
 3. 3
  Hvil hendene, håndflatene opp på fanget eller knærne.
 4. 4
  Pust litt dypere enn normalt
 5. 5
  Vær oppmerksom på pusten din.. hvordan det føles å komme inn gjennom nesen, fylle lungene og magen, og deretter flytte ut gjennom munnen.
 6. 6
  Hvis du oppdager at du tenker, erkjenner din tanke. Så la det visne bort ved å returnere din oppmerksomhet til pusten din.
 7. 7
  Som pusten blir avslappet og regelmessig, kan det være lurt å begynne å gjenta et mantra. Du kan bare tenke det, hviske det eller si det høyt. For mantra kan du bruke en meningsfylt ord eller uttrykk som "fred", "føle ro" eller et meningsløst "ordet" som "sharof".
 8. 8
  Tillat deg selv å fortsette i trinn 6 for så lenge du vil.. kanskje starter med 10 minutter og jobbe din vei til 20 minutter som er ansett en optimal mengde tid.
 9. 9
  Når tidtakeren går av, sakte åpne øynene og bringe deg tilbake inn i rommet. Sitte stille og ta i dine omgivelser. Så, som du gå videre med dagen din, prøv å ta med fredelige tanker og følelser med deg... Har disse trinnene en gang eller to ganger om dagen (TM meditasjon (transcendental) antyder to ganger om dagen)

Tips

 • Meditasjon kan være bønn, og du kan tro på meditere eller be, "gjennom", kanskje i timevis for å finne, "fred" (et rolig sted).
 • Fordelene: Du vil bli roligere, du kan ha innsikt, du kan komme overens med folk lett.
 • Med meditasjon kan du lære å la alle de ting som er andres frustrasjoner og problemer skylle over deg og slutte å påvirke deg fordi du er klar over kjernen sentral person du er, med alle de merkelige følelsene som dette innebærer. Disse følelsene er alle om at du er et menneske snarere enn på grunn av eksterne faktorer, er det om å kjenne deg selv. Prøv å huske at andre oppfører seg i henhold til deres interne historier og derfor er det ikke nødvendigvis å gjøre med deg, selv når det ser ut til å være rettet mot deg. Heve seg over det. ikke engasjere seg i dette tit for tat typen stuff.you kan være over det. Å gi slipp på dette er frigjørende og dette er hva meditasjon tilbyr. Gå for det uansett hva du religiøst ståsted er i øyeblikket, det ingen andre enn å lære om sentrale menneskelige selvet.
 • Karisma kommer fra å være komfortabel med deg selv, det kommer fra å praktisere meditasjon. Fra å kjenne og akseptere kjernen menneskelig feilbarlige og barnlig del av dere som kobler deg til hele menneskeheten. Det kommer fra å gi slipp på alle de "chatter" som vi lærer i våre liv, om hvordan vi skal være og hva vi skal være. Det handler om å være i øyeblikket og slippe alt det ytre ting.
 • Hvis du teller dine åndedrag for de første par prøver det vil bli lettere å tenke på ingenting. Nybegynnere bør prøve i for telling av fem hold i fem og ut i fem. Få tregere som du går, men bare opp til syv.
 • Hvis du har problemer med å slappe kroppen din, eller ønsker å bedre identifisere stress poeng på kroppen din mens meditere, lukk øynene og visualisere sitter foran deg selv. Så, mens du ser på refleksjon av deg gjennom din indre øye, tenk gløder rundt områder med refleksjon din hvor du føler selv den minste spenninger, ubehag eller smerte. La skinnet dekke hele området berørt, deretter med hver ytre åndedrag, la skinnet dim.
 • Når du mediterer målet er reguleringsplan ut. Til praktisk talt sovner mens de fortsatt bor bevisst eller fokusere på enkelte punkter. Dette gjør at hjernen din til å gå tilbake til den avslappede, stress gratis mentale tilstand under stressende situasjoner (IE skatter eller arbeid). Så når du gjør en økt, alltid plukke virkelig varme tanker som hjelper deg å sone ut. Du vil gå dypere når mer behagelig!
 • Det ordet stammer fra det greske charis ("nåde") og charizesthai ("for å vise favør"), connoting en åndelig nåde for frelse gitt av nåde ved tro for aktivering gode gjerninger.
 • Det anbefales at du får direkte instruksjon fra en meditasjon lærer.
 • Karisma har en egenskap av den usynlige fører av den Hellige Ånd i personlig forhold til Faderen (kresne Ånden).
 • Noen tror på et ukjent meditational språk, "glossolalia" - lingua - tungen (eller tone) som den "hellige ånd" kan stønne til den himmelske Far i "charmistic" meditasjoner.

Advarsler

 • Kontroller at du har god tid. Sann meditasjon gjør tid ser ut til å akselerere, og du kanskje ikke merke timer bortgang.
 • Ikke sovne, spesielt i en stor folkemengde.
 • Ikke kollapse (hvis stående), spesielt i en stor folkemengde.

Ting du trenger

 • En åpen og rolig sinn
 • En rolig eller om du foretrekker bråkete sted