Wkeno

Hvordan gjøre en bro

Gang forsøkt å gjøre en bro, men armene bestemte seg for ikke å gå med resten av kroppen din? Noensinne kollapset på ryggen utmattet? Her er noen tips slik at du kan lage en bro etter bare et par prøver. Jobber med saken og dine venner vil bli virkelig imponert!

Trinn

Hvordan gjøre en bro. Vit at du ikke trenger å ha super-sterke armer for å gjøre dette.
Hvordan gjøre en bro. Vit at du ikke trenger å ha super-sterke armer for å gjøre dette.
 1. 1
  Vit at du ikke trenger å ha super-sterke armer for å gjøre dette.
 2. 2
  Forsiktig strekke ut armene og ryggen. Dette er en ganske anstrengende "skolegymnastikken" øvelse.
 3. 3
  Ligg på ryggen med bena trukket opp til baken og føttene flatt på bakken. Hvis du har langt hår putte den i en ponni.
 4. 4
  Bøy armene komfortabelt slik at hendene dine er over skuldrene. Løft albuene slik at de peker rett opp og plassere håndflatene på bakken. Bunnen av håndflatene skal være ved siden av ørene.
 5. 5
  Hvis du har langt hår, skyve det vekk fra kroppen (gjør dette før trinn 4) slik at du ikke trekke håret smertelig når du går inn i en bro.
 6. 6
  Nå for real stuff! Ved hjelp av bena, presse hoftene opp fra gulvet. Deretter bruker armene, skyve resten av kroppen opp fra gulvet. Dette bør være en flytende bevegelse.
 7. 7
  Bøy hodet bakover slik du ser på hendene. Hvis du fortsatt lære hvordan du gjør en bro, heve hælene slik at du er balansert på ballene dine føtter. Hvis du vil ha mer av en strekk, la føttene på gulvet.
 8. 8
  Flott, du gjør en bro! Hold det for så lenge du kan. Når du er klar til å komme ned igjen...
 9. 9
  Bøy knærne så baksiden av hodet forsiktig berører gulvet. Senk resten av kroppen din ved å bøye knærne hele veien. Forsiktig rulle armene ut av broen.
 10. 10
  Når du kan presse deg inn i en bro, forsøke å forbedre den. Rett bena og presse skuldrene enn hendene.
 11. 11
  Denne strekningen kan være lett eller vanskelig, avhengig av hvem du er, og det kan være svært ubehagelig for din kjernevirksomhet og nakken. Husk, fortsette å øve og du vil etterhvert mestre det. Deretter kan du flytte inn tilbake bend, handsprings, walkovers osv.
  • ALLTID huske at før du gjør din bro må du strekke hvis du ikke så du kan trekke en muskel.
 12. 12
  Ferdige.

Tips

 • Praksis! Dette kan ta en stund for flere fleksible mennesker, og det er ingen vits å vise frem til vennene dine til du kan holde en bro posisjon i minst fem sekunder!
 • Ta et dypt åndedrag før du får på plass og la den sakte ut mens du i en bro. Siden folk flest ikke kan puste normalt i en bro, har en lungful av luft å puste ut kan du bo i en bro lenger.
 • Hvis du ønsker å imponere dine kolleger, prøv å løfte opp en av bena.
 • Hvis du har langt hår, praktisere dette med løs håret først. Etter at du har lykkes, prøv det med en hestehale på nakken din. Hvis du er typen som bærer en middels til høy hestehale hver dag, må du lære å balansere vekten av hodet på scrunchie eller hår tie. Hvis du elsker høye hestehaler og du kan gjøre en bro, prøv det med en høy hestehale bare etter at du har prøvd det med et medium. Hvis du bruker middels eller høy hestehale mens du gjør broer, være oppmerksom på at det kan løsne.
 • Når du får taket på det, prøve å flytte føttene nærmere dine hender. Dette vil dobbelt imponere dine kolleger!

Advarsler

 • Hvile i noen minutter hvis du blir lei. Dette er en nybegynner gymnastikk trene og varme opp som kan kreve mye av kroppen din. Ta det med ro!
 • Ikke bli frustrert. Det synes vanskelig i starten, men når du får det, er det enkelt!
 • Gjør bevegelsene sakte. Rushing gjennom trinnene kan strekke magemusklene ubehagelig, spesielt hvis dette er første gang du prøver en bro.