Wkeno

Hvordan komme opp fra en skjev i ryggen

For å gjøre dette har du allerede trenger å vite hvordan å falle tilbake i en bro.

Trinn

Hvordan komme opp fra en skjev i ryggen. Sett vekten på knærne.
Hvordan komme opp fra en skjev i ryggen. Sett vekten på knærne.
 1. 1
  Gå inn bridge posisjon.
 2. 2
  Sett vekten på knærne.
 3. 3
  Bruk beina til å trekke deg opp mens du rocke til tærne.
 4. 4
  Hvis du ikke kan trekke deg opp prøve vugger frem og tilbake noen ganger for mer kraft før trekke opp.
 5. 5
  Hvis du kan rocke frem og tilbake og få tilbake opp deretter med praksis du bør være i stand til å bare trekke opp.
 6. 6
  Vær trygg og si til deg selv "jeg kan gjøre dette, vet jeg at jeg kan gjøre dette, jeg er positivt, kan jeg gjøre dette." Avhør deg selv på om du kan eller ikke kan gjøre det er ikke måten å ha tillit til deg selv. Det er bevist at positiv tenkning fører til suksess.
 7. 7
  Ikke bare forventer at det skal skje. Du må øve, strekke daglig, og være trygg. Fullfører og mestring denne ferdigheten vil ta litt tid. Men aldri gi opp eller vil du ikke være i stand til. Det hjelper å ha et sted å støtte ryggen mens du kommer opp fra baksiden svingen når du begynner å prøve på veggen.

Tips

 • Du kan bruke dette begge veier gjør en skjev i ryggen fra en stand posisjon og prøver å stå opp fra en skjev i ryggen. Gå ned og opp på veggen med hendene til du blir komfortabel deretter prøve den med ut på veggen.
 • Hvis du ikke strekke seg, kan du få sår.
 • Se på hendene dine som du går opp og ned. Noen ganger kan du lage en trekant og se gjennom det, hvis det hjelper, men du trenger ikke å.
 • Gjør en bro ved siden av veggen. Sørg for at hendene er ved veggen. Så derfra begynne å gå hendene opp på veggen før du er i en stående posisjon.
 • Kontroller at du har sterk og en god back. Det tar praksis ikke gi opp.

Advarsler

 • Kontroller at du er fleksibel nok! For å utføre en back-bend, det krever mye ben styrke og tilbake fleksibilitet! Hvis du ikke tror du har en av de to, vennligst ikke risikere det!
 • Hvis du ikke gjør det riktig, kan du skade deg selv så vær forsiktig. Alltid gjøre disse øvelsene foran noen som kan hjelpe deg i tilfelle en nødsituasjon. Alltid sørge for at det er noen som i nå til å hjelpe deg.