Wkeno

Hvordan håndtere uutholdelig smerte

Håndtering smerte er vanskelig og innebærer mye tålmodighet. Med tiden kan håndtering smerter bli enklere, men selv den beste smerte-handlere trenger noen måte å komme gjennom uutholdelig smerte som kan være forårsaket av sykdom eller skade. Her er hvordan du kan bedre håndtere fryktelig smerte.

Trinn

Hvordan håndtere uutholdelig smerte. Sitte ned, være stille, sitte rett opp og tømme tankene.
Hvordan håndtere uutholdelig smerte. Sitte ned, være stille, sitte rett opp og tømme tankene.
 1. 1
  Sitte ned, være stille, sitte rett opp og tømme tankene.
 2. 2
  Breath dypt. Selv om du er i en kamp, ​​og lungene skriker etter luft. Hvis det adrenalin presser deg til å puste raskere. Breath dypt.
 3. 3
  Bli fokusert ved å visualisere noe som vanligvis holder deg fokusert. Det kan være din favorittmat, følelsen av en myk og fuzzy teppe eller et sted som roer sjelen din. Noe som vil holde tankene bort smerten. Tenk på den følelsen, lukten, smaken (hvis aktuelt) og lyden av dette objektet eller sted. Fokuser på hvordan det ser ut. Bruk alle sansene dine til "innerly beskrive" din fokuspunktet, mens distraherende deg selv fra smerten.
 4. 4
  Tenk på hva du bryr deg mest om. Noe du ville være villig til å lide uutholdelig smerte og død for. Fokusere på det, tenk det, og visualisere det. Gjør dette i ca 10 minutter eller til du føler du er klar.
 5. 5
  Bruk din kilde til smerte sakte. Begynn forsiktig og kjenne følelsen av smerte. Nå forestille deg selv i et rom. En spesiell plass der ingen eller ingenting som du ikke vil kan komme i. Tenk deg at ting eller person du bryr deg om er i rommet med deg. Fokuser på at ting / person og gjenkjenne smerte, men ikke gi opp det. Liker det føler du ikke var i din egen kropp. Sett ditt sinn og kropp i separate steder.
 6. 6
  En annen måte som fungerer i forbindelse med dette er ved å kanalisere energien din. Det høres ut som hokus-pokus, men det er det ikke. Den teknikk som du bør prøve er en kombinasjon av at de kung fu tradisjoner og at av de mer moderne JudoKai. Alt dette er i stor grad hvis du er i en kampsport. Til å begynne, bør du mediterer. Visualisere kroppen din som et gjennomskinnelig 3D figur. Du kan visualisere energi. Prøv å bruke tusenvis av hvite prikker å representere din energi eller ki. Nå visualisere en styrke. Det er ikke i din gjennomskinnelig figur, men det strømmer gjennom deg. Nå tar din energi og fokus den på stedet til smertene dine, og tvinge styrke til samme sted. Visualisere samt faktisk tvinger Ki og styrke til det punktet. Tenk deg selv en annen kraft som danner en beskyttende boble rundt det punktet. Ingenting kan gå gjennom den.
 7. 7
  Øv hver av disse teknikkene separat for flere ganger til du føler at du kan bruke dem sammen. Disse er begge svært personlige teknikker og du bør finpusse dem konstant.

Tips

 • Finn noen som kan veilede deg i meditasjon.
 • Dette tar tid. Gå sakte. Du bør være helt komfortabel med meditasjon før du bruker smerte.
 • Bli med i en kampsport.

Advarsler

 • Hvis du liker smerte, stopp umiddelbart og få hjelp. Dette kan være en indikasjon på en alvorlig psykisk tilstand.
 • Sørg for at dine sår er ikke noe så alvorlig. Hvis det er blødning kontinuerlig gå og se en lege for å forhindre blodtap.
 • Være i nærheten av en telefon i tilfelle noe går fryktelig galt.
 • Ikke med vilje skade deg selv å prøve denne teknikken.