Wkeno

Hvordan komme i gang i bikram yoga

Bikram Yoga, også kjent som "hot yoga" er en bestemt type yoga utviklet av Bikram Choudhury. Klassene holdes i en varm fuktig rom slik at du kan trygt arbeide dypt inn i musklene, sener og leddbånd mens frigjøre giftstoffer og lunger i kroppen din. Den ble utviklet av Bikram Choudhury (disippel av Bishnu Ghosh, som var bror til Paramahansa Yogananda), en nasjonal yoga mester i India som barn. Ta utfordringen og lære å samle tankene pust og kropp.

Trinn

Hvordan komme i gang i bikram yoga. Finn et studio nær deg.
Hvordan komme i gang i bikram yoga. Finn et studio nær deg.
 1. 1
  Finn et studio nær deg. Det finnes steder over hele verden. Konsultere Eksterne lenker nevnt nedenfor.
 2. 2
  Hva du kan forvente: Alle Bikram Yoga studioene er pålagt å ha egne garderober og dusjer for menn og for kvinner, og en instruksjon romstørrelse på minimum 1200 kvm føtter. med speil. Gulvene er teppebelagte.
 3. 3
  Mentalt forberede deg for varme. Øvingsrom er mellom 105 F og 110 F grader Fahrenheit og klasser er 90 minutter, så du vil være svetter mye. Drikk rikelig med vann hele dagen, og før og etter klasse.
 4. 4
  Bikram valg av 26 hatha yoga posisjoner er laget for å strekke på musklene, komprimere hjerte-systemet og modulere blodsirkulasjonen. Det vil være ubehagelig eller lett smertefullt i begynnelsen, og du kan føle deg ør eller kvalm under økten. Disse følelsene er ofte symptomer på avgiftning finner sted i kroppen, men vær forsiktig hvis de er et tegn på dehydrering. (De første 60 minuttene er brukt gjør stående øvelser, de neste 30 minuttene er brukt gjør gulvet øvelser.)
 5. 5
  Ankom studio tidlig. Du må registrere deg, møte instruktører og motta foreløpige instruksjoner.
 6. 6
  Bruk lette klær som du er komfortabel. (Tenk klær med en moderat passform, som løse klær kan hindre komforten av bevegelse.)
 7. 7
  Plasser håndkle over matten din og legge seg ned på ryggen med hodet vendt speilene og føtter mot bakveggen, akkurat som stillingen praktisert i timene. Det er mer respekt for de andre å ligge i samme retning, og ikke sette føttene i ansiktet.
 8. 8
  Tillat deg selv å venne seg til varmen.
 9. 9
  Under klassen, følger nøye med på hva instruktøren sier og se de andre elevene for et eksempel.
 10. 10
  Når klassen er ferdig, er det høflig å si det indiske ordet "namaste" til instruktøren din som en måte å si takk (ordet betyr, veldig generelt, "Jeg erkjenner det guddommelige i deg").
 11. 11
  Når klassen er over forlater ikke en gang. Fortsette å ligge i Shava asana (savasana; død manns positur), slik at kroppen kan komme tilbake til homeostase og motta alle fordelene av hardt arbeid. To minutter til meget minimum er best. Ti minutter er fantastisk for avslapning.
 12. 12
  Når du forlater klassen du kan føle deg ør eller ubalanse. Vedlikeholde avslappet tilstand og ro. (Husk at yoga bidrar til å omstille kroppen din, og at omstilling kan føre til at du føler deg ør). Husk å drikke vann, spise et stykke frukt kan hjelpe til med svimmelhet.
 13. 13
  Nyte fordelene. Mest sannsynlig vil du føle deg avslappet og energisk på samme tid. Du kan også ha den beste søvnen av livet den kvelden.
 14. 14
  Delta klassen regelmessig. Det anbefales at du delta på minst tre ganger i uken for fullt utbytte. Som kroppen blir stadig mer smidig, vil du merke at du også jobbe hardere.

Tips

 • Husk dette er yoga praksis ikke yoga perfekt. Tillat deg selv å være der du er og ikke presse for mye, eller du vil skade deg selv. Yoga er en livslang reise, ikke et seks måneders program. Du vil oppnå mest mulig fordeler hvis asanas er i en tilstand av balanse mellom innsats og letthet.
 • Bruk speilet. Hvis du merker noen asymmetrier, er at et område som du må jobbe med. Noen stillinger kan være lettere eller vanskeligere, avhengig av kroppsbygning eller fleksibilitet, og hvor langt du er i din praksis.
 • Hvis du føler deg overopphetet, ikke forlate rommet, så den forskjellen i temperatur kan sjokkere systemet før kroppen din har hatt tid til å gradvis justere. I stedet, sitte eller ligge på matten til du føler deg komfortabel å fortsette.
 • Hold deg hydrert med vann (ikke brus, kaffe, etc.)
 • Hvis du absolutt ikke kan fortsette, eller hvis du begynner å føle deg kvalm, sitte på din håndkle med bena i kors eller sitte på hælene. Hvis du fremdeles føler deg ør, kan du legge deg ned. Så snart du gjenvinne din styrke, ta litt vann og begynne å delta igjen.

Advarsler

 • Selv om praksis er arbeid, bruk sunn fornuft når stretching. Hvis du føler intens smerte eller føler leddene i en posisjon at de ikke skal være i, back off litt. STOPP hvis du har sciatic smerte.
 • Det er en video tilgjengelig med tilpasset utgjør for gravide kvinner, arrangert av Bikram kone Rajashree, som er trygt for de fleste gravide kvinner.
 • På grunn av varmen, kan Bikram yoga være vanskelig på visse typer kroppen. De som har problemer med varme, eller har høyt blodtrykk, hjerteproblemer eller alvorlig helsetilstand, bør sjekke med sin lege før praktisere Bikram.

Ting du trenger

 • Flaske med vann
 • Komfortable klær, mildt montert, som transporterer varme og svette
 • En Yoga matte
 • Håndklær (ett for matten, ett for dusj, og kanskje en for ditt ansikt / hånd svette under klasse)
 • En fullstendig endring av klær (ikke glem undertøy!)