Wkeno

Hvordan å slappe av uten avspenningsteknikker

Ofte stammer manglende evne til å slappe av fra en racing hjernen. Få kontroll over "mind chatter" er mer enn halve kampen. Her er hva jeg gjør.

Trinn

Hvordan å slappe av uten avspenningsteknikker. Legg deg ned på ryggen et sted hvor du er uhindret.
Hvordan å slappe av uten avspenningsteknikker. Legg deg ned på ryggen et sted hvor du er uhindret.
 1. 1
  Legg deg ned på ryggen et sted hvor du er uhindret
 2. 2
  Slappe helt av alle dine muskler. La dine armer og ben synke ned i overflaten under dem.
 3. 3
  Lukk øynene og konsentrere seg om pusten din. Regulere det med langsomme åndedrag inn gjennom nesen og holder et øyeblikk, og deretter sakte puster ut av munnen din.
 4. 4
  Lytt til "mind chatter" for et øyeblikk. Er det en milliard ting som løper rundt der inne?
 5. 5
  En etter en la tankene gå. Fortell deg selv at du kan ta opp disse tankene senere.
 6. 6
  Prøv å tømme tankene, spesielt av negativ "mind chatter" og konsentrere seg om pusten din.
 7. 7
  Ta opp en tanke som gjør at du føler deg avslappet, for eksempel flytende på en innsjø på en varm sommerdag med solen som skinner ned på deg, og en mild bris blåser over deg.
 8. 8
  Tenk deg selv at du er helt rolig og avslappet, helt frisk og glad. La din "mind chatter" fokus på disse tankene og ingenting annet.
 9. 9
  Fortsett langsom pust... inn gjennom nesen, ut gjennom munnen.

Tips

 • Når du er i midt i en travel dag kan du fortsatt gjøre dette. Hvis du sitter ved pulten din, ta et minutt og lukk øynene. Gjør langsom pust og gjenta dine tanker om at du er helt rolig og avslappet. Forestill deg selv på det stedet hvor du var den mest rolig og avslappet.
 • Hold øynene lukket mens du puster og holder å si jeg er rolig og ditt sinn og kropp vil følge. Ikke fokuser på det som er rundt deg bare fokusere på avslapping og ingenting annet.
 • Hvis du ikke kan slappe av fordi du har mange ting å gjøre neste dag at du kan glemme, skriv dem ned og sette den et sted du vet du vil se det neste dag.
 • Det er vanskelig å slappe av med "mind chatter". Hvis dine tanker er racing i 100 retninger, du kan ikke slappe av. Nøkkelen er å roe tankene dine. Kroppen din vil følge.
 • Hvis du har problemer med å holde tanker ut av hodet, kan det hjelpe å telle dine åndedrag. Ved å fokusere oppmerksomheten på pusten din, blir du mer bevisst på kroppen din naturlig. Dette kan hjelpe det til å roe ned og slå seg inn i en langsom rytme. Pust sakte, og si til deg selv: ".. Jeg er avslappet er jeg rolig"
 • Noe annet som kan hjelpe hvis du har problemer med å slappe av nok til å gjøre noe rolig, er å akseptere hva du føler. I stedet for å prøve å bli kvitt det, prøve å jobbe med det, vil du naturligvis begynne å slappe av så lenge du ikke er i konflikt med seg selv. Dette er noen ganger det eneste som vil hjelpe med din angst.

Advarsler

 • Hvis du er anspent og alle jobbet opp om hvordan dette kan være enda en fiasko, vil det ikke fungere. Disse tingene tar tid og praksis. Gi deg selv tilgode og prøve den for et par dager.