Wkeno

Hvordan å slappe av tankene dine

Er du stresset eller ulykkelig? Har du behov for å roe ned? Trening hjernen din til å slappe av, kan hjelpe deg til å føle uthvilt og forberedt til enhver tid.

Trinn

Hvordan å slappe av tankene dine. Visse matvarer kan hjelpe deg å slappe av.
Hvordan å slappe av tankene dine. Visse matvarer kan hjelpe deg å slappe av.
 1. 1
  Visse matvarer kan hjelpe deg å slappe av.
  • Sjokolade. Sjokolade har blitt vitenskapelig bevist å slippe visse enzymer i kroppen din som gjør at du føler deg glad og fornøyd. Dessuten vil koffein øke din energi.
  • Vann. Dehydrering kan gjøre deg stresset og på-kanten. Den menneskelige kroppen trenger mye vann hver dag for å holde fungerer. En måte å huske å drikke bærer en vannflaske med deg.
  • Urtete. Urtete kan smake tørt, og det tar tid å venne seg til, men drikker det kan være avslappende. Varmen av væsken vil at du skal føle deg vel, og det kan være beroligende hvis du føler at du er forkjølet eller hvis du har allergier.
 2. 2
  Bruk lavendel eller annen beroligende duft. Lag en lavendel pose og hvile den på hodet, eller bruke lavendelolje til templene. Legg deg ned og slappe av. Pust beroligende duft av lavendel til du føler roet. Deretter holde kroppen i ro i noen minutter før du sakte står opp og går om dagen.
 3. 3
  Meditere. Finn et rolig sted og fokusere på å roe tankene. Det finnes flere ulike former for meditasjon, som mantraer, labyrinter, Sahaja yoga og buddhistisk meditasjon, blant andre. Husk at meditasjon krever praksis - jo mer du øver, jo bedre vil du få.
 4. 4
  Tegne. Kunst er både inspirerende og beroligende. Tegning kan trene hjernen din til å holde fokus. Du trenger ikke å være talentfull, bare gjør ditt beste for å tegne noe - kanskje noe som gjør deg smile, som en person, et landskap eller et dyr.
 5. 5
  Trening moderat. Gjør yoga. musklene. Walk. Enhver form for mosjon vil forbedre sirkulasjonen og føre til at kroppen til å frigjøre endorfiner, slik at du føler deg glad og energisk.
 6. 6
  Besøk en naturlig område. Gå til en natur sentrum eller parken for å tømme tankene. Den friske luften vil fornye ditt sinn, slappe kroppen din og gjøre det bra for din mentale helse. Prøv å gjøre dette så ofte du kan.
 7. 7
  Lytt til binaural beats. De vil tillate deg å gå inn i en tilstand av dyp avslapning. Du bør være i et rolig sted uten distraksjoner og bruke stereo hodetelefoner. De mest avslappende binaural beats er Alpha beats.
 8. 8
  Lytt til avslappende musikk. Ditt valg avhenger av dine preferanser, enten det er jazz, ballader, folk eller pop. Bare sørg for å gjøre dette når du ikke trenger å konsentrere seg om noe annet, fordi musikk kan også være veldig distraherende.
 9. 9
  Tilbring tid alene. Å være sammen med andre mennesker kan stresse deg ut. Tilbring tid på å lese, ta en lur, ser på TV eller gjør noen annen hobby du liker. Du kan også prøve noe nytt. Lære noe du ikke har tenkt på før kan gjøre deg glad, fornøyd og klar til å styre verden. Også, hvis ditt kjæledyr kommer i nærheten av deg, sakte klappe dem. Det bør slappe av deg.
 10. 10
  Tilbringe tid med. Hvis du føler deg ned, kanskje en venn muntre deg opp. Betro seg til noen du vet du kan stole på, og en person du vet vil være i stand til å få deg til å le. Gjøre noe sammen, som å gå ut å spise eller danse.

Tips

 • Ta en lang, varm dusj og bare lytte til vannet treffer huden din.
 • Når du finner en metode som fungerer for deg, dyrke og praktisere det ofte. Med tiden vil du være i stand til å slappe av mer raskt og enkelt.
 • Ta et langt varmt bad enten lese en bok eller lytte til musikk, lukke øynene og late som du er i et stort utendørs svømmebasseng på den karibiske med sjøutsikt.
 • Legg ned i et åpent område om natten og se på himmelen / stjernene ovenfor.
 • Tenne lys og bare slappe av et sted hvor det er ingen støy.
 • Lukk øynene, og høre deg selv puste. Kontroller at du er i et rolig sted. Føle luften gå til hodet og puster langsomt.

Advarsler

 • Ikke glem å før trening.
 • Hvis du kommer til å begi seg ut i naturen selv, sørg for å la noen vite hvor du planlegger å gå.