Wkeno

Hvordan å slappe av før en spennende opplevelse

Hvis du får så over-excited om noe som er i ferd med å skje at du kan knapt sitte stille eller puste riktig, her er noen tips for å takle.

Trinn

Hvordan å slappe av før en spennende opplevelse. Start med å puste dypt.
Hvordan å slappe av før en spennende opplevelse. Start med å puste dypt.
 1. 1
  Start med å puste dypt. Bruk hele magen til å puste med. Ja, det ser ut som du er midlertidig oppsvulmet, men det er for en god sak, som din pust vil regulere resten av kroppen din og roe dine følelser. Hold dette opp gjennom de timene frem mot arrangementet.
 2. 2
  Gjør noen rydding eller rengjøring. Matche alle de løse sokker, tørke ut muggen kjøleskapet, sette en last av klær gjennom og kaste alt pent og ryddig opp rundt TV-område, rent ut ditt klesskap osv. Alt som opptar begge hendene og tankene dine er veldig nyttig for fortrenge din begeistring.
 3. 3
  Telefon noen og ta en prat. Kanskje dere to er glade sammen - i hvert fall dette vil ta deres sinn av det for en kort tid. Ikke tyster for mye selv eller du vil ikke forbli rolig.
 4. 4
  Har en dusj eller et bad. Det varme vannet er beroligende og time-out i vann er en sann middel. Bruk en beroligende badeolje, som lavendel eller kamille. Eller, hvis det er mulig, gå for en svømmetur, og trene bort over-spenning.
 5. 5
  Lese en roman og planlegger å enten fullføre det eller kommer til et visst punkt av den før den spennende hendelse inntreffer.
 6. 6
  Utøvelse av noe slag er utmerket for dempende en over-excited kroppen. Gå en tur i nabolaget ditt, eller en joggetur, løpe etc. Ta hunden på tur eller ta en nabo hunden på tur.
 7. 7
  Gjør noe annet spennende i tiden frem til spennende øyeblikk. Spille et spill, kan du besøke en lokal butikk, spise ute til lunsj, kjøpe en scratchie billett, besøke et museum utstillingen.
 8. 8
  Bruk duftende oljer (aromaterapi) hvis du vet hvordan. Noen luktene er veldig beroligende, som lavendel, kamille.
 9. 9
  Drikk litt urtete. Dette vil bidra til å roe deg - lese etiketter for de beste avslappende blandinger. De vil som regel omfatte peppermynte, peppermynte, kamille, vanilje.
 10. 10
  Har en lur. Dette er kanskje ikke appellere i utgangspunktet, men det er en god måte å roe ned og å passere de timene. Du vil være frisk og lyse for hendelsen når den tid kommer! Bare sørg for at du stille inn alarmen slik at du ikke forsov.
 11. 11
  Få på google og la noen nyttig informasjon. Fordrive tiden redigering kan virkelig hjelpe den tiden forbi konstruktivt!
 12. 12
  Lytt til langsom musikk. Musikk kan hjelpe deg å roe ned og slappe av, spesielt hvis tempoet er avslappende og beroligende. Sørg for at du er komfortabel mens du lytter til det også!
 13. 13
  Prøv noe nytt. Vurdere å gjøre noe du ennå ikke har prøvd, for eksempel matlaging en ny oppskrift, kommer til et sted du aldri har vært før, rette håret. Nye opplevelser vil holde tankene bort spenningen.
 14. 14
  Gå inn i en liten, tom, stille rom, lukk døren og slå av lysene. Sett deg ned, ta dype åndedrag og tenke rolige tanker. Meditere.

Tips

 • Holde fokus på pusten din, spesielt hvis du er hyperventilerer.
 • Hvis tankene er racing, prøve å gjøre noe sånt som et kryssord eller se et TV-show for å roe det ned.
 • Drikk vann eller te (avkjølt eller varm) for å hjelpe deg med å roe seg ned og å avverge småspising.
 • Hvis du går opp på en scene, eller gjøre noe foran folk, ikke vær nervøs! Bare forestille å være i publikum som alle andre.
 • Hvis du venter på nyheter om en kjær i sykehus (som fødselen av en baby), og du kan ikke gå hjem, bruke disse teknikkene nevnt her som er mulig (for eksempel puste, drikke vann, kanskje til og med en kort lur) og legge turer rundt sykehusets område (med mobiltelefon i hånden), finner en TV med andre mennesker rundt (som en kilde til trøst) eller bruke din mobiltelefon for å spille spill eller tekst mennesker. Hvis du liker å skrive, kan du journal dine følelser.
 • Hvis ditt hjerte er racing, trene litt, som å svømme eller gå rundt.
 • Tenk rolige tanker

Advarsler

 • Ikke spis mye mat i påvente av hendelsen - du vil bare føle deg syk eller oppsvulmet og da kan du ikke engang føler for å gå til hendelsen eller nyte anledningen. Drikke vann og spise gulrot pinner / selleri hvis du føler deg sulten.
 • Ikke bite negler eller suge fingrene.
 • Ikke irritere andre mennesker med spørsmål om hva klokka er eller om tiden er nær ennå, eller ved generelt summende rundt og får føttene.
 • Ikke vis-off med folk om din spennende arrangement, kan de føle seg litt sjalu, irritert, og føler at du prøver å gni det i ansiktet.
 • Ikke bli altfor begeistret, for dette vil gjøre deg altfor aktiv, og hvis du gjør det lenge nok, vil det ikke virke akkurat like spennende lenger.