Wkeno

Hvordan komme inn i en morgen rutine

Å ha en morgen rutine er viktig for å ha en god start på dagen. Bruk fremgangsmåten nedenfor for å komponere din morgen rutine som vil hjelpe deg å hoppe starte dagen godt.

Trinn

Hvordan komme inn i en morgen rutine. Gå til sengs på en rimelig tid hver dag med alt du trenger klar om morgenen.
Hvordan komme inn i en morgen rutine. Gå til sengs på en rimelig tid hver dag med alt du trenger klar om morgenen.
 1. 1
  Gå til sengs på en rimelig tid hver dag med alt du trenger klar om morgenen. Kontroller at du har pakket bagen, plukket ut klær og har satt en alarm for et passende tidspunkt.
 2. 2
  Ikke trykk på snooze-knappen. Hvis du er ivrig på å våkne tidlig sørge for at alarmen er ute av rekkevidde. Helst har det gjemt et sted på tvers av rommet ditt så å slå den av må du stå opp. Alt du trenger å gjøre nå er å holde seg.
 3. 3
  Kom deg bort fra soverommet. Blir fristet til å gå tilbake til å sove er lett når du er inne i et rom du har en tendens til å assosiere med søvn. Har selvdisiplin og tvinge deg selv til å forlate.
 4. 4
  Ha et glass med kaldt vann for å hjelpe deg vekke.
 5. 5
  Strekke ut eller gjøre noen form for fysisk trening for et par minutter. Ikke bare vil det hjelpe å få deg i bevegelse, men vil også ha store helsemessige fordeler.
 6. 6
  Ta en dusj. Med mindre, du tok en dusj natten før. Hvis du er kort for tiden, en person sannsynlig å gå glipp av en alarm eller sove i, er det best å ta en dusj før du går i dvale slik at du ikke vil møte blir sent i morgen eller drar ut urent.
 7. 7
  Vaske ansiktet, pusse tenner, gre håret og ta på deodorant. Også påføre ethvert utgjør, om noen, for dagen med forsiktighet og hastighet.
 8. 8
  Få kledd for dagen.
 9. 9
  Ha en sunn frokost. Det er det viktigste måltidet på dagen og skal gi deg all den energien du trenger til lunsj.
 10. 10
  Ikke pusse tennene igjen bare ennå: Bruk munnvann, munn spray eller tyggegummi. Spise og drikke naturligvis svekker den beskyttende emaljen på tennene, og børsting rett etter kan føre til ørsmå partikler av emalje å bli børstet bort. Det er best å ikke pusse tennene før minst en time etter å ha spist.
 11. 11
  Forlate fem minutter tidligere enn du trenger til og sjekke om transport fungerer. Hvis du reiser med offentlig transport sjekk at ruten ikke er forsinket, og alltid ha en alternativ rute å reise med bare i tilfelle.
 12. 12
  Hold til rutine. Har selvdisiplin og husk at når du har gjort noe hver dag i en måned, blir det en vane.

Tips

 • Har selvdisiplin og tar sikte på å fullføre hver oppgave du setter ut for å gjøre.
 • Gi deg selv en viss tid til å gjøre hver oppgave, men husk å ikke gå over med tiden, holder det rimelig og realistisk med hvor mye tid du trenger. Hver person tar en annen tid å bli klar.
 • På lengre ferier, bosette seg i morgen rutine minst en eller to uker før du vender tilbake til skole eller arbeid.
 • Hvis du aldri har hatt mye av en morgen rutine på plass før, hver kveld lage en liste over ting du ønsker å gjøre neste dag. krysse av hver oppgave som du gjør det.
 • Husk å ha en god helse frokost Eksempel Toast med pålegg som PB, Jelly Nutella så videre. Egg eller havregryn noe sunt!
 • Prøv ikke å sove med musikk eller en tv på. Det kan forstyrre søvnmønsteret. Prøv også å fjerne all teknologi fra rommet ditt så du ikke blir fristet.
 • Våkn opp og gå i dvale på samme tid hver dag, selv i helgene.
 • Prøv å drikke en kopp med vann før du våkner opp siden du sov 7-8 timer og kroppens dehydrert slik at du kanskje ønsker å drikke en kopp!
 • Spis en sunn frokost og får mye næring!