Wkeno

Hvordan unngå å sove og gjesper i løpet av dagen

Sovner i løpet av dagen kan være en helt avslappende opplevelse og re energi deg for en kveld ute på byen. Men slumrende under et viktig møte eller klasse kan føre til mengder av roping, forvaring, eller til og med tap av jobben din. Reckless slumrende også fører ofte til glipp av hele dagen, så komfortabelt som det kan virke.

Trinn

Hvordan unngå å sove og gjesper i løpet av dagen. Få en god natts søvn.
Hvordan unngå å sove og gjesper i løpet av dagen. Få en god natts søvn.
 1. 1
  Spise. En tom mage er en vesentlig årsak til søvnighet hos mennesker. Maten påvirker hypothalamus (en kjertel i kroppen din) og regulerer sin produksjon av søvn-forårsaker hormoner.
 2. 2
  Få en god natts søvn. Dette er det viktigste steget. En god åtte timer er anbefalt. Ikke utsette fungere: få det gjort tidlig slik at du kan gå til sengs ved 10:00.
 3. 3
  Tygge tyggegummi eller alltid ha noe i munnen. Dette bidrar til å holde hjernen aktiv. Hvis du føler deg selv om å gjespe, svelge.
 4. 4
  Ikke la tankene bortkommen når du er trøtt. I det øyeblikket tankene dine begynner å fjerne seg, vil du bli sovner på et blunk.
 5. 5
  Ta hyppige små turer i kontorlokaler midlertidig. Det vil aktivere og energi hjernen din.
 6. 6
  Dyp pusting øvelsen vil også hjelpe når følelsen for trøtt.

Tips

 • De Listerine Pocket Packs er en god mat element for å holde deg våken! De brenne munnen. Også holde en liten flaske munnvann i vesken, sekken eller skrivebord. Dette holder også pusten frisk.
 • Husk å blinke øynene hvis du stirrer på en dataskjerm. Skjermer kontinuerlig igjen vise innholdet og hjernen kan ikke fange opp disse endringene, men øyet kan, og det gjør øyet ekstremt sliten. (Hvis du ser på skjermen med sidesynet og kan legge merke til at den blinker, er oppdateringsfrekvensen trolig satt for lavt.)

Hold diskuterer et eller annet med dine kolleger i mellom når det er ledig tid. Dette vil muntre deg opp hele dagen lang.

 • Ikke slentre i stolen din.

Relaterte wiki hows