Wkeno

Hvordan komme seg opp fra sengen din umiddelbart

Lei av å bli sent til å fungere? Pleier du å våkne opp og tenke "hvorfor kan jeg ikke bo kun 5 minutter til i senga?" og fem minutter senere du tror det samme, og dette gjentar seg igjen og igjen fram til lunsj, og du skjønte at du har gått glipp av ditt arbeid? Føler du at bena ikke adlyde ordrene dine? Ser du deg selv som å være lat hver morgen?

Så der er svaret for dine bønner, avslutningen av din daglige lidelse og morgen frykt?

Trinn

Hvordan komme seg opp fra sengen din umiddelbart. Slå av tankene dine.
Hvordan komme seg opp fra sengen din umiddelbart. Slå av tankene dine.
 1. 1
  Slå av tankene dine. Ditt sinn er din verste fiende, blokkere alle dine tanker. Enhver eneste tanke vil føre til en annen, det vil si "Jeg trenger å få opp fordi jeg trenger å gå på jobb", men da vil du tenke "men jeg er så trøtt... hvile 5 minutter vil ikke føre til slutten av verden ". Så tror ikke noe! Hvis du har problemer med å gjøre dette, kan du prøve å tenke på tomhet (hvis ideen om tomhet er en "mørk skjerm" tror ikke det, tror hvitt i stedet eller tror på åpenhet. Det kan virke vanskelig eller dum, men visualisere en gjennomsiktig glass foran øynene dine som et lag mellom øynene og resten av miljøet du er i). Også tenke seg at du kutte av hodet strømkilde. Men vær forsiktig, kan disse teknikkene gjør at du sovner. Uansett, prøv å "holde kjeft" tankene dine.
 2. 2
  Praksis. Menneskesinnet fungerer ved læring og læring krever praksis, og praksis er basert på å gjenta en handling om og om igjen. Hold komme ut av sengen.
 3. 3
  Simulere.
  • Slå av lyset, slå av datamaskinen eller TV eller hva (eller slår den på, i tilfelle du vanligvis sove med datamaskinen slått på). Sett alt er slik det er når du skal sove, kle deg som du gjør når du skal sove, slitasje pyjamas eller sette deg selv i undertøy. Du bør være nøyaktig kledd måten du kler deg til å sove. Hvis du gjør en vanlig oppgave før du sovner (som å pusse tennene eller noe annet) gjøre det nå. Hvis du se dine favoritt show før du skal sove, ta det opp og se det nå.
  • Still vekkerklokken i noen minutter senere. Lukk øynene som om du kommer til å sove og prøve å sovne. Det kan være vanskelig, så ikke prøv for hardt, trenger du ikke å faktisk sovne, det er valgfritt. Når vekkerklokken ringer på, stå opp fra sengen. Det vil være enkelt fordi du ikke er sliten. Prøv ikke å stå opp for fort, men får ikke opp for sakte heller. Begynne å bevege deg med en gang og stopper ikke, kan du ta noen sekunder før du kommer opp, men ikke slutter å bevege seg. Du foretrekker kanskje å sitte på sengen i stedet for å komme opp med en gang. Nå slår alarm clock off.
  • Strekk deg selv. Strekk som du gjør når du gjør ditt vanlige "komme opp rutine", men ikke hvis du vanligvis ikke strekke. Bare gjør det du vanligvis gjør med en gang etter å komme opp (nei, trenger du ikke å gå på do, spise frokost, etc. Ikke engang forlate rommet ditt). Også, ikke strekke deg selv mens du fortsatt er i seng, hvis du gjør det i ditt daglige "få opp rutine" slutte å gjøre det. Strekke etter og ikke under.
  • Tilbake til sengen og gjøre det igjen. Gjør dette et par ganger på ulike tider av dagen. Gjøre 2-3 sett på hver økt, og gjøre 2-4 økter om dagen. Føl deg fri til å øke antall sett per økt og antall økter per dag med tiden, som om du gjør en øvelse.

Tips

 • Tenk på noe å se frem til den dagen. Det kan få deg opp.
 • Den enkleste delen av alt dette er å bare stå opp. Det kan være vanskelig å motstå at lengsel trang til å holde sengen, men vær så snill, ignorer det.
 • Øke antall "komme opp" økter per dag, eller antall sett med å gjøre det gradvis.
 • Gjøre noen økter med stillhet meditasjon for å hjelpe deg å slå av tankene.

Advarsler

 • Unngå tanker som "jeg vil sove bare 5 minutter til", "Go ben! Trekk! Kom igjen!", "Det er så kaldt ute og så varmt og komfortabelt her". Bedre ennå, prøv å ikke engang tenke!

Ting du trenger

 • En vekkerklokke
 • En seng