Wkeno

Hvordan holde orden

Når du endelig få organisert, kan du ikke forestille seg å leve et uorganisert liv. Det tok så lang tid å organisere rom, og hver, men så sakte du gå tilbake til dine gamle vaner: Rushing ut døren, kaste deg noe i skuffen, lovte å sette det på sin rette plass senere. Barna kommer hjem fra skolen og kaste klærne, til bunnen av skapet og på gulvet i stedet for å henge dem opp. Sakte men sikkert, de bøkene er ikke lenger organisert, eller enda ikke satt bort. Lære å holde orden er en ting, men gjenværende organisert er en helt annen sak.

Trinn

Hvordan holde orden. Timing er alt - Vi vet at tid er penger, men det er også viktig å sørge for at du utpeke tid på riktig måte.
Hvordan holde orden. Timing er alt - Vi vet at tid er penger, men det er også viktig å sørge for at du utpeke tid på riktig måte.
 1. 1
  Timing er alt - Vi vet at tid er penger, men det er også viktig å sørge for at du utpeke tid på riktig måte. Den beste måten å finne tid er å behandle tid som et budsjett. Finne ut hva du har, hva du trenger og hva du ønsker. Start en kalender og fylle den med behovene først, og deretter blyant inn og sette av tid der du kan for ønsker, gjøremål, og andre oppgaver.
 2. 2
  Oppgavebehandling - Enten det er for privat eller profesjonell bruk, er det mange gratis oppgave ledere der ute, samt noen fantastiske betalt seg som basecamp og aktiv samar. Oppgave ledere vil minne deg hva du skal gjøre, når du gjør det og generelle holde deg litt mer tilregnelig. Det tar tid å tilpasse seg til det, men når du gjør det, vil du være desto mer organisert på grunn av det.
 3. 3
  Peer ansvarlighet - Det er lett å miste oversikten eller håndtere selv. Selv om du er selvgående og har mye kjøring, kan alle mister stedet i mål på hånden og gå av sporet, eller uorganisert. En enkel måte å fikse dette er å ha noen eller noe minne deg om dine planer eller oppgaver. Ideelt sitt beste for å ha en samarbeidspartner, venn, familiemedlem eller andre sansende vesen spille denne rollen i å holde deg ansvarlig.
 4. 4
  Ta notater, hvor, når - Dette er et must. Vi kan alle forholde seg til å ha en god idé, eller høre noe nyttig, eller huske noe vi trenger å gjøre senere.. hvis du ikke skrive det ned, og da er du sannsynligvis til å glemme det. Ren og enkel, få noe som passer i lommen for å ta notater på. Det er mange telefoner som fungerer bra for å skrive notater eller taleregistrerte notater. Hvis du foretrekker penn og papir, ta en liten lommebok-sized notisblokk fra dollaren butikken eller andre steder og ta den med deg hele tiden. Pokker, fungerer enda litt foldet stykke papir som du holder på lommeboka bedre enn hukommelsen din noen ganger.
 5. 5
  Tenk det, skrive det, si det - Begynn blogging å bo mer organisert. Hvis du følger en prosess med å lære, skriving og gjør du vil huske det minst ti ganger lettere enn du ville ha bare danner tanken eller lese en artikkel. Prøv å lage en vane å bruke bokmerker i nettleseren som en slags "kortsiktig" minne, der bokmerket du ting av interesse, og deretter samle disse tankene og bokmerker og skrive dem ned og dele dem i et blogginnlegg, og deretter slette bokmerket. Et flott verktøy for bokmerking er, når du bokmerke, kan du få tilgang til dem fra hvilken som helst nettleser over internett, og hvis du glemmer det, du bare søke din egen konto, og det er der, som å ha en ekstra minne!