Wkeno

Hvordan lære kampsport

Har du noen gang sett de fantastiske martial arts action filmer og tenkte: "Hva om jeg kunne gjøre det?"? Vel, noen som er dedikert til å endre sine liv rundt i stand til å gjøre dette. Det er få livet endrer veier å ta som vil hjelpe deg å bli en kampsportutøver.

Trinn

Hvordan lære kampsport. Endre tankesett og syn på livet.
Hvordan lære kampsport. Endre tankesett og syn på livet.
 1. 1
  Endre tankesett og syn på livet. Kampsport er ikke lærer deg hvordan å bekjempe (som er mer som kickboksing). Kampsport er trening ditt sinn og kropp til å fungere som en i en stridslystne som aliveness.
 2. 2
  For å bli en vellykket martial artist, må du ta en martial arts class. Dessverre betyr dette å velge en stil. Når du velger en klasse du ønsker å finne dedikerte kampsport instruktører som virkelig vil lære deg stilen, trinn for trinn. Den praktiske og faktisk vite hva du lærer er viktigere enn stilen du velger. På den annen side, hvis du er i en situasjon hvor begge instruktører kan lære deg hell, og velg den stilen du liker best eller hva som er i praktisk for deg.
 3. 3
  Endre tankegangen igjen til ikke å la din en stil å bli hvem du er som en martial artist. Alltid studere hver stil som du kan, og ikke liker eller misliker noen form for kampsport eller kampstil uansett hva. Hvis du gjør det, vil dette bare begrense din kunnskap og føre til at du bli svak i sinnet.
 4. 4
  Studere en blanding kampsport. Alle er forskjellige, så en form kan være det beste for deg og ikke trene for din venn. Eksperimenter og se hvilken som er best for deg.
 5. 5
  Arbeide i kampsport, og alltid gjøre noen form for trening hver dag. Den viktigste delen om kampsport er trening. Alltid tog, (selv om det bare står på ett ben for balanse).
 6. 6
  Vær tålmodig. For å se en forskjell i kampene kamp, ​​tar det vanligvis opp til 3 til 6 måneder av hardcore dedikert trening. Også tar kampsport år å mestre det grunnleggende. Men når du vet det grunnleggende, prinsippene og de stilige triks blir nest natur.
 7. 7
  Begynne å utvikle din egen stil slåss og din egen stil av kampsport du lærer. Være fri, ikke være robot i alle skjemaene du lærer. Selv når du først starter ut som en martial artist, har en tid sett hvor du åpenlyst kjempe å være fri. La skjemaene blir du ikke bli skjemaene. Etter hvert vil du utvikle en naturlig unaturlig slåss kamp eller en unaturlig naturlig slåss kamp.

Tips

 • Vær klar over alle dine omgivelser hele tiden under en kamp, ​​ikke bare ett område.
 • Ikke begrens deg selv, faktisk, å ta flere kampsport gjør det beste kampsportutøvere.
 • Husk at det tar mye tid og praksis. Ikke gi opp hvis du ikke er perfekt med en gang.
 • Se faktiske videoer tatt under kampsport turneringer.
 • Watching martial arts filmer er en flott måte å se martial artist uttrykke seg.
  • Hvis det er en film som ble laget for underholdning og ikke informasjon om kampteknikker være skeptisk av teknikkene som brukes. Bruce Lee har selv innrømmet at mange av trekkene han bruker i filmene hans, til tross for at han ser kul, bør aldri brukes i en reell kamp, ​​som de er altfor upraktisk og prangende.
 • Stor kampsport bøker er de skrevet av Bruce Lee og Chuck Norris. The Tao of Jeet Kune Do er også stor i å hjelpe kampsportutøvere bli mer fri. (Noen mennesker forstår ikke konseptet, men hvis ikke det er greit).
 • Når du først starter ut i kampsport, alt er vanskelig, men det blir lettere i løpet av tiden.
 • Kjøpe bøker er en flott måte å hjelpe studere en stil eller huske din egen spesielle ett.
 • Hvis du ønsker å være en martial artist, du aldri slutte å lære, selv om du ikke tar en bestemt klasse lenger du likevel søke informasjon.

Advarsler

 • Kampsport gjør deg ikke uovervinnelig, vil du få truffet og noen ganger banket opp!
 • Husk at det er ulovlig å bruke kampsport på en normal person med mindre du forsvarer deg selv!
 • Du kan bli gjort narr av for å ta kampsport, men ikke la dette ta motet fra deg. Faktisk trenger du ikke å la noen vite at du tar kampsport, (du kan bare overraske dem hvis de rotet rundt med deg)!
 • Vær forsiktig om lærere som er bare i bransjen for pengene, få instruktører som ønsker å undervise. De som ikke synes å bli arbeider du hardt nok sannsynligvis ikke er, og er mest sannsynlig i det for pengene. Ikke gå til en franchise skolen!
 • Kampsport er en lang, livslang prosess. Det vil ta år å bli god eller å mestre det grunnleggende, så vær tålmodig.