Wkeno

Hvordan lære ninja teknikker

Teknikkene av ninja blir undervist i hemmelighet. Når ninja tenkt på nye teknikker, ville de skrive det ned i makimono (ruller) for neste generasjon ninja.

Trinn

Hvordan lære ninja teknikker. Stealth første, må du kanskje noen klær som passer miljøet rundt deg, med mindre du tror du kan gjøre uten.
Hvordan lære ninja teknikker. Stealth første, må du kanskje noen klær som passer miljøet rundt deg, med mindre du tror du kan gjøre uten.
 1. 1
  Stealth første, må du kanskje noen klær som passer miljøet rundt deg, med mindre du tror du kan gjøre uten. Det er mange artikler som forteller deg ninja klær (Shinobi shozoku) bør være tettsittende for å unngå å lage støy. Dette er feil som trange klær hindre at blodet ditt sirkulerer. Dette er en viktig faktor i oppdrag fiasko. Også, stramme klær forme deg. Ideen om kamuflasje er å forvrenge formen slik at du ikke ville bli lett identifiseres som et menneske. Dine natt klær skal være mørk blå og må være løs og komfortabel. Vurdere iført en keikogi og hakama. De nederste delene av hakama din bør være gjemt i din tabi (ninja boots) og bundet med en streng for hver fot.
  1. Nuki Ashi eller trekke ut foten. Dette er en av teknikkene for Shinobi Aruki (Ninja Stealth Movements). Det er veldig nyttig for å flytte over knirkete gulvbord og lignende. Starter i en lav huk posisjon med armene utvidet for balanse, satte det meste av vekten på forfoten. Flytt tilbake beinet bakfra og svinge den nær andre beinet så det knapt rører ved anklene. Forlenge bevegelige ben frem og bruke den til å føle for noen creeky gulvbord. Deretter starter fra ytterkanten av foten din, lette vekten på det benet. Gjenta.
  2. Yoko Aruki eller siden gå. En walking teknikk som brukes til å reise langs vegger og gjennom trange steder, starter yoko aruki med ens ryggen mot veggen. Flytt bakre beinet i kjøreretningen. Bøy knærne dypt når du gjør dette. En gang i denne posisjonen flytte det andre benet fra siden måter forfoten og i kjøreretningen. Bevegelsen skal være jevn.
  3. Ko Ashi eller tiger føtter. En teknikk for å vandre gjennom høy børste eller vann. Først løfter forfoten rett ut av børsten. Skyv foten over stedet der du har tenkt å gå. Peke foten rett ned og gå inn i børsten. Etter at foten har nådd bakken returnere den til en normal stilling. Gjenta.
  4. Huk. Kanskje den beste måten å bevege seg, huk gjør mindre av deg å bli sett mens du flytter.
  5. Krypende. Utmerket for visuell hemmeligholde, er gjennomgangen bra for krysset mykt gress og rene overflater. Gjennomgangen er ikke bra for kryssing noe støyende slik som hardt gress, løv og steinete bakken.
 2. 2
  Ekstra stealth tips når du er i ferd med å snu rundt et hjørne, lytte etter fottrinn eller snakke rundt eller bak veggen. Hvis du er dyktig nok, kan du fortelle hvilken retning de står overfor ved å lytte til dem. Husk å trykke på vekten din mot veggen, og Crouch så lavt som du kan og kikke rundt hjørnet. Jo lavere du er, jo mindre sjanse for at de vil se deg ute. Når du går opp trapper, hvis de er knirkete, gå på siden av dem, nærmest veggen.
 3. 3
  Kaster bo-shuriken hold bo-shruiken i hånden, legge på langfingeren (med tuppen vendt utover fra deg), og holdes på plass av din og langfinger. Tuck tommelen i å holde den nederste halvdelen av det holdt. Rett arm som ikke holder den mot målet, og foten på siden av at hånden skal være i front mot målet også, mens foten i ryggen skal vende en venstre / høyre, som danner en slags L med føttene (Men sørg for at føttene ikke berører). Få hånden som holder den bo-shuriken være vendt horisontalt (som om du skulle treffe noen med håndflaten) og rett bak hodet. Ta med BS holder hånden rett ned, akselererer som du hente den ned. Pass på at den er kraftig nok til at det glipper ut av hånden din, og deretter reiser rett frem og traff målet, men ikke for kraftig eller det vil ikke ha mye nøyaktighet.
 4. 4
  Kaster shuriken holder shuriken i hånden som de gjør i filmene og useriøs. Nå rundt kroppen din til der du baklommen ville være, og trekk armen rundt og la håndleddet snap fremover. Dette tar praksis, først, bare bekymre deg for nøyaktighet og ikke makt, avstand, eller prangende coolness.
 5. 5
  Wielding Et sverd. Her vil jeg vise dere de fem grunnleggende holdningene av vifter med et sverd.
  1. Jodan ingen Kamae, holder sverdet overhead på en 450 vinkel.
  2. Seigan ingen Kamae, sverdet håndtaket er på hip nivå med spissen sikter på din motstander øyne.
  3. Chudan ingen Kamae, er sverdet holdt ved senteret over midjen nivå med spissen pekende til din motstander mage.
  4. Hasso no kamae, sverdet ved din side på en måte som ligner på en baseball bat.
  5. Gedan ingen kamae, sverdet håndtak i hoftehøyde så tuppen mål mot motstanderens føtter.
 6. 6
  Å gjøre røykbomber en måte smelter SIX deler kaliumnitrat (salpeter). Vanligvis kan kjøpes på Home Depot) og fire deler sukker i en over en lav varme og deretter resultatet du får kan formes til kuler og sikringer satt inn i dem. En billigere måte er to får en pose av noe slag, lukker toppen, pass på at det er et hull i bunnen av den. Deretter settes pulver inn i det, slik som mel, sukker, eller til og med vanlig smuss.

Tips

 • For Taijutsu, anbefales det at du tar opp Tae Kwon Do, Karate, Kung Fu, MMA, etc. Du må melde deg på et Bujinkan, Genbukan, eller Jinenkan dojo. Toshin-do og Koryu Bujutsu også fungere fint.

Advarsler

 • De tingene som vises her er kun 10% av reell ninjutsu. Resten er skjult.
 • Ikke gå på offentlige steder iført Ninja antrekk. Du vil bli klassifisert som en stor kødd, og du må kanskje gå til en politistasjon for å bli avhørt.