Wkeno

Hvordan meditere for nybegynnere

Fordelene ved å meditere er mye spioneringen av de som allerede foretaket det daglig eller regelmessig. Folk har forskjellige grunner for å ville meditere, fra quelling den interne skravling, bli kjent med seg selv bedre, finne ro og en følelse av jording, håndhevet avslappet kontemplasjon eller knytte det til ens tro. Uansett hvorfor du ønsker å meditere, kan det være skremmende å vite hvordan du skal begynne og bli motivert. Denne artikkelen vil gi deg en måte å starte.

Trinn

Hvordan meditere for nybegynnere. Forstå hensikten med meditasjon for deg.
Hvordan meditere for nybegynnere. Forstå hensikten med meditasjon for deg.

Velg en enkel meditasjon

 1. 1
  Forstå hensikten med meditasjon for deg. Ikke alle har samme grunn for å meditere, selv om de fleste setter sin effekt på beroligende tankene dine og få deg til å stoppe opp og bare "være", midt i skravling og kakofoni av hverdagen. Søker indre ro er viktig for alle, fra næringsdrivende til kunstneren, og det er en måte å koble med deg selv, ta tid ut fra en hektisk dag og observere de åndelige behovene innenfor. Prøv å ikke over-komplisere din grunn for å meditere - i sin kjerne er det om å slappe av og nekter å bli fanget opp i hverdagslige bekymringer.
  • Her er noen av grunnene til at folk mediterer: Å forbedre kreativitet, for å visualisere måloppnåelse, å stille indre skravling, for å nå ditt virkelige selv, å forvise negative tilnærminger til å tenke, å få kontakt med resten av verden og universet, til å bli mer medfølende, å følge en tro som buddhisme, for å være mer bevisst, til å puste bedre (sports-og musikk typer vil finne flere fordeler), for å forbedre helse, for å finne fred, for å kontrollere angst, for å løse problemer, og mye mer.
 2. 2
  Velg en lett, enkel meditasjon program for å introdusere deg til fordelene ved meditasjon. De fleste mennesker liker å begynne med en enkel sittende meditasjon, et sted stille, bare fokusere på å puste. Som du forhånd, kan du prøve andre typer meditasjon, inkludert gående meditasjon, guidet meditasjon og meditasjon fokusert på en bestemt sak eller problem.
  • Unngå å bruke vanskelige positurer eller tenker at du trenger "riktig utstyr" eller klær. Meditasjon er mulig overalt, kledd (eller avkledd) som du er, og å klare seg i et rolig sted i din verden.
  • Unngå slumping (som på en koselig sofa) eller liggende et sted som du er vant til å sovne i. Disse er ikke posisjoner som bidrar til å holde vakt når meditere. Når begynner, kan du sitte på gulvet eller på en stol, sitte på hælene, eller sitte med bena i kors i halv lotus eller posisjoner (hvis det er behagelig for deg - ikke kraft det).

Forberede deg selv

 1. 1
  Sørg for at du er våken. Et varsel sinn vil hjelpe deg å få mest mulig ut av meditasjon, så det er nyttig å være fri for alkohol eller ikke-reseptbelagte medisiner i minst 24 timer, som sagt, får for vane å meditere regelmessig, selv når forholdene ikke er ideelle.
 2. 2
  Fordøyelse er distraherende. Tilsvarende kan det være lettere i begynnelsen for å meditere på tom mage - vente to timer etter et fullt måltid eller en time etter en matbit eller en koffein drink før meditere, som fordøyelsessystemet kan være veldig distraherende.
 3. 3
  Ikke røyk i den innledende opp til meditere. Hvis du røyker er det best å vente på omtrent tretti minutter før meditere. Ideelt sett, ikke røyker tobakk i det hele tatt. Det er veldig farlig for helsen din.
 4. 4
  Slitasje noe behagelig. Fjerne skoene og løsne noen stramme klær slik at du er komfortabel.

Forberede meditasjon plass

 1. 1
  Velg et fredfylt sted. Du må sørge for at du har litt fred og ro rundt deg når du først begynner å lære å meditere. Dette er avgjørende for din suksess.
  • Til slutt, kan du selv mestre meditere selv i mer støyende steder. Mens en bråkete meditere miljøet er ikke ideelt, kan ha denne ferdigheten virkelig hjelpe deg til å takle stressende eller sensorisk overbelastning situasjoner.
 2. 2
  Koble fra eller slå på lyddemper for alle telefoner.
 3. 3
  Gjør området godt. En duftende stearinlys, en blomsterbukett, en røkelse eller noe annet behagelig for deg kan være gode små detaljer til å forbedre din første meditasjon.
 4. 4
  Dimme lysene. Eller, slå dem av hvis du kommer til å bruke stearinlys. Du ønsker ikke å komme ut av meditasjon økt i sterkt lys.
 5. 5
  Bruk en støttet stol å sitte oppreist. Eller du kan bruke noen puter / puter for å støtte ryggen og hodet. Hvis du er meditere utendørs, sitte mot en trestamme, en varm hagen veggen, eller en annen behagelig støtte. For de som sitter lotus stil, er en zufu et godt kjøp (en zufu er en stor, fast pute fylt med kapok).
  • Hvis du ønsker å sitte i en knelende posisjon, er det mulig å bruke en meditasjon benk som kan bidra til å holde ryggen rett og ta presset av bena.

Begynn å meditere

 1. 1
  Sitte stille i den valgte posisjonen. Vær oppmerksom på pusten din. Hver gang at dine tanker rase av sted (og de vil, sammen med sang jingler, oppgavelister og alle slags uønsket skravling), komme tilbake til pusten din.
  • Pust dypt inn og ut.
  • Søke å være klar over de ulike fysiske opplevelser du opplever når du puster dypt inn og ut.
  • Legg merke til hvordan kroppen din utvides med en innånding og kontrakter med utpust.
  • Opplev pusten kommer inn gjennom nesen og ut gjennom munnen og oppleve hvordan det føles gjennom andre deler av kroppen din.
  • Legg merke til stillheten rundt deg før og etter hvert åndedrag.
  • Kom tilbake til pusten din når tankene prøver å ta over.
 2. 2
  Godta at fokus vil være vanskelig for nybegynnere. Mens det er viktig å prøve og holde fokus mens meditere, kan du finne det vanskelig som en nybegynner. Ikke skjelle deg selv - alle nybegynnere oppleve den indre skravling, mye lyd ens tanker prøver å gjenvinne herredømmet og bryte freden. Hvis tanker inn ditt sinn, bare la dem flyte ut av tankene dine igjen og gå tilbake til å fokusere på pusten din. Du må gjøre dette gang på gang - det er fint, det er normalt. Faktisk, noen vil si at denne kontinuerlige tilbake til det nåværende tidspunkt er det "praksis" for meditasjon.
  • Fokus kan økes hvis du bruker en bestemt metode som hjelper dempe den indre skravling. Den telling metoden er brukt med hell av enkelte mennesker. Det krever telling i begynnelsen av et pust meditasjon, telling i noen minutter. Du vil bli fokusert på å telle i stedet for andre tanker. Telle hver ut-pust 1-10, deretter tilbake til en. Hver gang tankene dine vandrer, gå tilbake til å telle på nytt. Aldri overdriv telle selv - det er mulig å erstatte fokus på pusten med fokus på telling, og hvis det skjer, stopp.
 3. 3
  Ikke forvent for mye. Mange mennesker blir motløs og frustrert med meditasjon fordi de forventer umiddelbare resultater. Meditasjon tar tid å vokse inn i og å få fullt utbytte. Det kan ta dager hvis du er på en retrett med noe mer å gjøre enn meditere, eller det kan ta uker eller måneder hvis du bare dedikere et spor her og der for meditasjon hver uke. Være vedvarende, da det vil komme et øyeblikk når din bevissthet vil plutselig skifte og du vil ha mer av denne opplevelsen!
 4. 4
  Praksis og holde ut. Du vil få fordelene av meditasjon når du minst venter det fordi meditasjon kan ikke tvinges eller monteres inn i en tidsplan - din oppvåkning og økt bevissthet vil komme når tiden er riktig. Men du kan øke sjansene dine for å lykkes ved å finne andre til å meditere med. Det kan være en enkeltperson eller en gruppe, men det er best å finne noen mer erfarne på meditasjon enn du, for å tilby veiledning og inspirasjon.
 5. 5
  Mediterer daglig. En kort daglig meditasjon er mer produktiv enn en lengre, mindre hyppig meditasjon periode. 10 minutter om dagen er bedre enn 70 minutter en gang i uken, fordi det hjelper deg å etablere en vane. Sikt i minst en kontinuerlig 20 minutter hver dag for å begynne å se resultater. Hvis du går glipp av en dag, bare starte på nytt neste dag.
  • I tid, bør mindfulness som du erfaring fra meditasjon smitte over på resten av livet ditt, få deg til å tenke nøye gjennom om kostholdet ditt, ditt aktivitetsnivå, og de tingene du sender tankene til gjennom lesing, ser og lytter.

Tips

 • Sørg for at din mobiltelefon er satt til lydløs.
 • Hold ryggen så rett som mulig mens den er så behagelig som mulig.
 • Finn et stille sted for å konsentrere seg og fokusere på meditasjon.
 • Prøv å la tre-fire timer mellom meditasjon økter.
 • Sørg for at lysene er svak / mørk med stearinlys og dempet musikk til din smak.

Advarsler

 • Vær på vakt mot enhver organisasjon ber deg for store mengder penger på forhånd for å lære meditasjon. Mange vet ikke noe bedre, og kan ende opp med å betale tusenvis av dollar for å lære å meditere, når de kunne like gjerne lære nøyaktig samme metode gratis eller for minimal kostnad. Ha et åpent sinn og være klar over at meditasjon er ikke en religion, og du trenger ikke en guru for å lære det.
 • Frustrasjon kommer med territoriet. Rulle med det - det er å lære deg så mye om deg selv som mer fredelige delen av meditasjon. La gå og bli ett med universet.
 • Hvis du lytter til musikk mens meditere, bare lytte til rolige sanger. En sang kan være beroligende i begynnelsen, men deretter endre til stein i midten - dette er ikke riktig som den avbryter den meditere prosessen.

Ting du trenger

 • Puter / puter kan hjelpe
 • Et skilt utenfor døren din sier du er meditere og bør ikke bli forstyrret
 • Et rom hvor du vil føle deg komfortabel meditere
 • Komfortable klær
 • Avslappende musikk (det er nok av passende meditasjon sanger eller melodier som kan lastes ned fra anerkjente musikkbutikker på nettet)