Wkeno

Hvordan øke fotballferdigheter

Er du ganske god i fotball, eller er du den siste personen folk ville drømme om å plukke for laget sitt? Det spiller ingen rolle. Med tid og engasjement, kan hvem som helst trekke opp deres ferdighetsnivå og bli en god fotballspiller.

Trinn

Hvordan øke fotballferdigheter. Mens ikke helt nødvendig, hjelper det å ha en lidenskap for fotball.
Hvordan øke fotballferdigheter. Mens ikke helt nødvendig, hjelper det å ha en lidenskap for fotball.
 1. 1
  Mens ikke helt nødvendig, hjelper det å ha en lidenskap for fotball. Støtte et lag, og spiller ofte med vennene dine. Bli med i en lokal fotballklubb vil hjelpe så godt.
 2. 2
  Spille med folk som er mer dyktige. Se dem kan hjelpe deg med å forbedre i spillet, spesielt hvis de er villig til å gi deg veiledning.
 3. 3
  Du kan forbedre dine fotballferdigheter ved å se noen av motsatt teammedlemmene lek og du kan be om noen teknikker som du kan bruke sammen med dine lagkamerater.
 4. 4
  Ett ord er svært viktig: øve, øve, øve! Ingenting vil stoppe fremdriften som gjør ingenting.
 5. 5
  En annen ting er, er fotball et lagspill. Ikke prøv å være egoistisk og holde ballen til deg selv. Hvis du føler deg sliten, pass til et gruppemedlem. Dette vil bidra til å holde din utholdenhet opp under spill.
 6. 6
  Det hjelper å spille noen gode kamper fra Sports Illustrated barna. Dette vil hjelpe veldig godt. Les juli 2008-utgaven for noen gode spill.
 7. 7
  Se proffene og på fotarbeidet sitt. Nøye etter ser at praksis til det å få det riktig. Dens en innsats verdt det.

Tips

 • Observere proffene-se dem spille og se nøye på sitt fotarbeid og kropp. Fra deres utvikle dine ferdigheter ved hjelp av fotarbeid proffene brukt
 • Øv hver dag. Sett litt tid til side for sporten. Komme inn i en klubb kan hjelpe med dette også, som det vil ha regelmessig praksis og spill.
 • Du bør ikke automatisk gå fra slippe bakgård passerer å slippe fremtidig college fotball spillerens passerer (85 mph).
 • Øve hver dag og pass til andre i dine teamates.

Advarsler

 • Hvis du er skadet, må du ikke fortsette å spille til ditt fullt passform. Avhengig av skade, kan du være i stand til å spille for et par dager eller et par måneder. Hvis du tror det er alvorlig, snakk med legen din.
 • Ikke slit deg ut. Hvis du føler deg trett eller uvel, ta deg tid til å hvile. Du kan komme tilbake til sporten når du er bedre.