Wkeno

Hvordan puster skrike

Puster skriking er en mye bedre metode for å skriker enn inhalerer. Inhalerer vil skade stemmen din og du vil høres forferdelig. Du vil ikke være i stand til å synge eller skrike igjen hvis du skade stemmebåndene! Puster ta litt mer tid til å få rett, men med trening vil du være skrikende som en proff på kort tid.

Trinn

Hvordan puster skrike. Gjør grudge støy ved å puste ut luften som du har pustet inn med mellomgulvet hvis du synes det er vanskelig å gjøre grudge lyden deretter fokusere mer på vokalene når du prøver å gjøre lyden eksempel.
Hvordan puster skrike. Gjør grudge støy ved å puste ut luften som du har pustet inn med mellomgulvet hvis du synes det er vanskelig å gjøre grudge lyden deretter fokusere mer på vokalene når du prøver å gjøre lyden eksempel.
 1. 1
  Gjør grudge støy ved å puste ut luften som du har pustet inn med mellomgulvet hvis du synes det er vanskelig å gjøre grudge lyden deretter fokusere mer på vokalene når du prøver å gjøre lyden eksempel: AEIOU skrike enten bokstavene av dem selv er utføre vokalen Eksempel: "ooo..." et ord som starter med ett av disse brevene vil være lettere å skrike hvis du kan få vokalen til å låte bra på egen hånd. (Det høres knirkete som nynner din, men raskere).
 2. 2
  Puste fra mellomgulvet før du skriker. Det ligger i magen regionen, ikke pusten fra brystet.
 3. 3
  Hold skuldrene rett og ikke flytte dem holde hendene ved siden av deg eller plassere dem rett foran deg om å tillate bedre luftstrøm.
 4. 4
  For å starte, sikre at du puster fra mellomgulvet ditt. Prøv å etterligne noen kjente lyder for å få et inntrykk av hva dette er. Prøv å imitere grudge lyd eller en zombie stønne.
 5. 5
  Hvis du fikk grudge støy ned, legge mer press og luft til den blir høyere og forvrenger.
 6. 6
  Fortsette å øve før det faktisk blir til et skrik.
 7. 7
  For å få det høyere åpne munnen mer og legge til mer luft. Stramme halsen. Prøv å imitere kjøtt seddelbunker stemme fra Aqua Teen for et godt utgangspunkt.
 8. 8
  For å gjøre det gå lavere, tregere og åpne halsen litt mer og gjøre en liten o form med munnen din som du projisere luft fra mellomgulvet kastet stemmebåndene.
 9. 9
  Forstår at mange profesjonelle screamers er over produsert. Hvis du ikke kan få den signaturen lyden du ønsker forstå at en god del av det har å gjøre med studio magi. Screamers bruke svært høye mengder av komprimering for å jevne ut sine lyder. EQ spiller også en rolle. Mange kjente harde vokalist rekord i lag eller linje for linje.

Tips

 • varme opp som synge noen akkorder å varme opp stemmen
 • Drikke varmt vann eller litt te med honning. Det åpner halsen opp og gjør det lettere å skrike. Kaldt vann vil lukke halsen og gjøre det vanskeligere
 • Det er normalt hvis stemmen din gjør vondt de første gangene, men det bør ikke vondt etter at
 • det bedre å øve uten musikk for å få den lyden du vil ha, men det vil høres dårlig. hvis du er en nybegynner, lytte til musikk med den skrikende i det og skrike sammen
 • Meieriprodukter og typer mat vil bli slim og gjøre det vanskeligere å skrike
 • Øv Midt skrik før du prøver å gjøre dine oppturer eller nedturer det vil hjelpe allot
 • Husk å fortsette å øve. Gjøre noen øvelser dag. Og husk, varme ups og varme nedturer.
 • Screaming sammen med en sanger er en god måte å øve. Hvile stemmen din for en eller to dager etter en hel jam session eller konsert.

Advarsler

 • Hvis du føler smerte STOP straks du vil skade halsen hvis du fortsetter å skrike.
 • Ikke tving det
 • Ikke bruk lungene
 • Det høres dårlig i første, så ikke gi opp det kan ta en stund å få det ned.

Ting du trenger

 • Varmt vann (kaldt vann vil bare gjøre det vanskeligere å skrike)
 • Te. Merk: Hvis du drikker te unngå å legge melk hvis mulig, fordi det vil føre til at halsen for å bli foret og det vil gjøre skrik høres skurrende og det vil ikke hjelpe deg veldig mye så å si.
 • Musikk med skrikende i det.