Wkeno

Hvordan re grep golfkøller

Dette er en steg-for-steg tutorial på hvordan å re-grep golfkøller hjemme med grunnleggende hus hold artikler og utstyr. Denne metoden fungerer veldig bra.

Trinn

Hvordan re grep golfkøller. Rengjør golf club rundt håndtaket.
Hvordan re grep golfkøller. Rengjør golf club rundt håndtaket.
 1. 1
  Rengjør golf club rundt håndtaket. Bruk et verktøy kniv til å lage et rent kutt hele veien gjennom grepet og bare berøre tape under. Vær forsiktig med å skjære dypt inn i selve sjakten.
 2. 2
  Lirke åpne grep der du gjorde kuttet og drible litt tennvæske i snittet området. Du ønsker å få tennvæske under grep, mellom skaftet og grepet. Skrell tilbake den gamle grep med en skrutrekker eller fingrene. Det bør bare skallet tilbake lett. Merk: du trenger kanskje ikke å bruke tennvæske - du bør prøve å skrelle tilbake grepet først tørr.
 3. 3
  Fjern tapen som er på akselen. Rengjør akselen der den gamle grep og tape eksisterte. Tape det samme området med dobbeltsidig tape. Jeg bruker tape du kan plukke opp når som helst jernvarehandel. Bare tape så langt ned i sjakten som den nye grep vil utvide til.
 4. 4
  Pinne, en golf tee inn i hullet i enden av den nye grep. Hell 1/2 shot glass av tennvæske inn i det nye grep. Golf tee vil holde væske i.
 5. 5
  Hell litt tennvæske over ny tape som nå er på akselen.
 6. 6
  Skyv den nye grep på akselen. Den glir lett på grunn av tennvæske. Trekk ut golf tee som er i enden av håndtaket og tvinge håndtaket helt på. Gjør alt dette over en bøtte eller noe for å unngå kaos.
 7. 7
  Juster grep mens limet er ikke setup. Gjøre dette raskt.

Tips

 • Husk at klubbene bør generelt regripped minst en gang i året / sesong, uavhengig av ditt nivå av lek. Grips som slip eller snu skaftet kan påvirke din golf swing på en negativ måte.
 • Bruk hansker som beskytter hendene.
 • Alltid rydde opp søl når du er ferdig.
 • Ikke komfortabel med all skjæring og liming? Din lokale Golfsmith kan sette sinnet rolig, i de fleste tilfeller for en svært liten avgift (pluss kostnaden av dine foretrukne grep selvfølgelig), og kan vanligvis snu et sett av klubber i en dag eller to.

Advarsler

 • Ikke la noen røyk i nærheten arbeidet ditt område noensinne.
 • Gjør dette i et godt ventilert område. Ikke røyk eller være rundt noen som er røyking mens du gjør dette.
 • Ikke kutt golf grep mot deg selv med verktøyet kniv. Alltid skjære vekk fra deg selv.