Wkeno

Hvordan redusere stress med kampsport

Føler stresset? Du trenger ikke å se lenger enn kampsport! Psykologer har funnet positive sammenhenger mellom trening i en tradisjonell kampsport og lavere nivåer av fiendtlighet, aggresjon og høyere nivåer av selvtillit og positive utsikter i forhold til en hvilken som helst annen idrett. Cutting stress og lære å håndtere selv både fysisk og mentalt er gaver i kampkunst som du kan dra nytte av.

Trinn

Hvordan redusere stress med kampsport. Velg en kampsport som passer dine behov.
Hvordan redusere stress med kampsport. Velg en kampsport som passer dine behov.
 1. 1
  Velg en kampsport som passer dine behov. Det finnes mange typer kampsport, så bruke litt tid på å lese om de ulike typer og deres underliggende. Det som er viktig er å fokusere på tradisjonelle martial arts, som studier viser fordeler i form av trivsel og redusert fiendtlighet resultat fra å delta i de tradisjonelle formene bare. Hvis du har sjansen, gjøre rettssaken leksjoner i flere forskjellige typer kampsport for å få en følelse for en som du liker å gjøre mest. Holde fokus på kampsport sannsynlig å gi deg den mest stress, og noen er ikke like sannsynlig å gjøre dette som andre, men igjen, det avhenger av deg. Noen av kampsport spesielt å sjekke ut er:
  • Velg mellom Hard Stil og Soft Stil: Hard stil arts lærer slående og blokkering i ulike kombinasjoner. Noen fokuserer på hurtighet og presisjon, andre på makt og seighet. Hard stil trening innebærer mye tid trening med et livløst, polstret, mål. Myk stil kunst lære grappling og kaster. Noen fokuserer på å motta angrep, andre er mer lik bryting. Myk stil trening innebærer mye tid tilbrakt med en partner.
  • Velg en kultur: Tradisjonell Kampsport er tradisjonelt fordi de er gått ned gjennom noen kultur. Japansk kampkunst har blitt populært med vår kultur på grunn av deres tilstedeværelse i mange filmer og TV-programmer, men de er ikke eksklusiv. Kineserne har flere særegne og interessante stiler, gjør som Filippinene, Korea, og det er også noen skoler av tradisjonelle europeiske Martial Arts. Ulike kulturer vektlegger ulike aspekter av trening, og også fremme ulike visjoner om hva det betyr å være en god person.
  • Velg en bestemt gruppe: Hver treningsgruppe tolker tradisjonen som de kommer fra forskjellig. Noen grupper er svært konkurransedyktige, stadig sammenligne elevene og tvinge forbedring gjennom spenning. Andre er støttende og har stor medfølelse for feil. Det vil også være forskjeller mellom tolkningen av de faktiske teknikker. Fordi ingen kan lære alle aspekter likt, vil noen ting bli undervist mer, og andre mindre.
  • Besøk en klasse: Du kan ikke vite om en treningsgruppe er rett før du opplever klassen i aksjon. Noen grupper gjøre besøkende klokke, andre inviterer deg til å bli med dem helt fra starten. Selv om invitert til å delta, kan du avslå og se fra sidelinjen uansett. Husk at når du besøker en gruppe å være respektfull. Hvis du sitter og ser på, er målet for elevene ikke å vite at du er der. Ikke vær hemmelighetsfull, bare være påtrengende. Hvis du trener som en gjest, være ydmyk. Du har ingen rang, og derfor alle er senior. Alltid anta at de har rett når de forklarer hvordan du gjør en teknikk. Hvis du tror at de er så alvorlig galt at du vil skade deg selv eller en annen student ved å etterkomme, bønnfalle uvitenhet eller svakhet, og ikke gjør det teknikk. Ikke korrigere dem. Du kan imidlertid be om en student av senior rang for avklaring. Igjen, hevder at du ikke forstår, ikke at du tror at de er feil.
 2. 2
  Flere typer av tradisjonell kampsport
  • Soft Stil:
   • Aikido (japansk) - Denne kunsten ble beskrevet av sin grunnlegger (Morihei Ueshiba) som "En metode for å transformere konflikten i harmoni". Opplæringen fokuserer på å motta angrep fra en partner, og omdirigere sin energi inn i enten et kast eller en pin. Felles låser brukes. Hoved skole Aikido er ikke ment som kamptrening. I stedet er hver teknikk en filosofisk metafor for en livsstil. Flere av de første studentene startet sine egne skoler som ikke underviser Aikido som kamptrening. Chief blant dem er Yoshinkai skolen, der Tokyo kommunalt politi, den japanske Politidirektoratet og den japanske militærpolitiet tog i.
   • Judo (japansk) - Dette er mer en sport enn en kunst. Det er avledet fra Jiujitsu, som er bekjempe orientert. Denne kunsten lærer å kaste og låsing av en partner etter å ta kontakt, vanligvis i form av en "omfavne". Trening er gjort med partnere, vanligvis i form av øvelser. Felles låser og også choker brukes på et høyere nivå, men er utelatt i de første rekkene av trening.
   • Tai Chi (kinesisk) - Dette er faktisk en blandet art, med både harde og myke elementer, men er først og fremst kjent for sin myke elementer. Basic Tai Chi er faktisk noe som heter internalisert trening, noe som er bare en øvelse for fullt styrketrening. Mange mennesker liker internalisert treningen så mye at de aldri flytte på. Full kraft Tai Chi er kamptrening, men internalisert form er det ikke.
   • Jujitsu (Brasil) - Mens denne kunsten er opprinnelig japansk, har brasilianerne gjort det til sitt eget ved å produsere mange mestere i stor dyktighet, samt av noe endrer stil. Dette var mest mulig fordi Judo erstattet jujitsu i Japan. Trening er lik Judo, men kulturen i kunsten er litt mer aggressive, og elevene lærer felles låser og choker før i sin trening.
   • Wrestling (gresk) - Denne sporten er kjent for high school friidrett i de fleste europeiske og europeiske nedstammet land.
  • Hard Stil:
   • Boksing (European) - Denne sporten er definitivt ikke kamptrening, på grunn av alle de restriksjoner på hva teknikker deltakerne kan bruke. Men det er ingen bedre måte å bygge opp din utholdenhet og seighet. Å vite selvsikkert at noen ting kan skade deg er flott for din fred i sinnet.
  • Karate (Okinawa) - Mens Okinawa har blitt annektert av Japan i lang tid, de har en distinkt kultur, og Karate kommer fra deres forsøk på å slå tilbake den japanske okkupasjonsmakten. Dette oppsto som den primære kamp metode for hemmelige revolusjonære. Det fokuserer på ubevæpnet kamp eller på kamp med vanlig tilgjengelige verktøy som oppdrett utstyr. Tradisjonell Karate inneholder både harde og myke elementer, men mange dojos minimere eller utelate myk stil trening. Karate har en tung fokus på Kata (lagrede skjemaer).
   • Kung Fu (kinesisk) - Dette er en kamp skjema stammer av buddhistiske munker. Det forutsetter en veldig flott tid tilgjengelig til å vie til trening. På grunn av dette teknikkene kan være ganske vanskelig å lære. Men disse teknikkene er veldig kraftig når ervervet. På grunn av sin opprinnelse i den buddhistiske søken etter opplysning, det er en tung fokus på å forbedre alle aspekter av studentens liv, ikke bare deres fighting evne.
   • Taekwondo (koreansk) - Denne Hard Style er den nasjonale idretten i Sør-Korea, og har i løpet av de siste tiårene blitt delt mellom de som praktiserer det som en kunst eller en sport og de som praktiserer det som kamptrening. Mange Martial Artists vurdere Taekwondo mestere til å være den mest kunnskapsrike om spark av noe kampsport.
 3. 3
  Lær deg å gjenkjenne stress respons. For å kunne vurdere den forskjell at kampsport trening skal gjøre til stressnivået, må du vite hva din stressrespons vanligvis består av. Noen eller mange av disse svarene er ganske vanlig i en svært stresset person, mens følgende trinn vil avklare hvordan kampsport vil gjøre en positiv forskjell i å redusere disse typer stress respons:
  • Hjertefrekvensen og blodtrykket øker, med mer blod går til musklene (derav)
  • Din oksygen nivåer endres, med mindre oksygen kommer til ditt bevisste hjerne og mer går til din reaktive hjernen, slik at du åpen for mental blanking, hukommelsessvikt, tap av, øker i følelser, begrense oppmerksomheten og føre deg til å være edgy
  • Din blodpropper raskere og blodsukkernivået øker, noe som resulterer i gelé ben, sukker cravings og noen ganger halsbrann
  • Du kan føle lammet, magen knyttede, og din stemme kan endre eller være innsnevret
  • Pustingen din kan bli raskere, din følsomhet høyne, og kroppstemperaturen øker, noe som kan forårsake svimmelhet, besvimelse, økt høre og se muligheten, svette og hetetokter
  • Andre merkbare eller langsiktige endringer som kan skade helsen.
 4. 4
  Forstå hvordan kampsport kan redusere stress og minske sårbarheten for stress. Formålet med tradisjonelle martial arts er å trene en kriger ånd eller sjel. En kriger ånd kan bare fullt danne ved å utvikle visse egenskaper, som alle er svært nyttig for å bygge din mestringsstrategier mot stress, for eksempel forbedre beslutningsprosessen, beroligende din frykt, og prosjektering. Som listen i trinnet før denne viser, er hvert av disse elementene ofte fraværende i en svært stresset person, som hyper-følsomhet for andres verbale og kroppslige signaler og en høy tilstand av årvåkenhet for fare brakt videre av reell eller oppfattet farer på arbeidsplassen, på gata, i sosiale sammenhenger, osv. ta over. Og når sinne eller frykt dominerer, de tankeprosessene en tendens til å stenge, og en konstant tilstand av å være som dette etterlater deg stresset. Læring veien for kriger ånd kan hjelpe deg til å inneholde stressresponser og lære deg hvordan å etablere reelle og selvledelse. Følgende elementer er vanlige deler av det du vil lære i kampsport trening:
  • Du vil være å reagere på situasjoner som involverer frykt.
  • Du vil lære hvordan å utvikle non-verbale atferd som klarer å kommunisere tillit til andre.
  • Du vil lære hvordan å forbli rolig under press.
  • Du vil lære hvordan å gjøre raske beslutninger under stressende situasjoner.
 5. 5
  Vær forberedt på å utsette deg selv for frykt stimuli. I kampsport, gitt at du kommer til å stå overfor en motstander, vil du bli konfrontert med frykt-fremkaller situasjoner (inkludert frykt for å bli fysisk skadet). Denne eksponeringen er en god ting fordi det over tid, kan praksisen med å håndtere den regelmessig lindre internalisert frykt og bidra til å desensitize deg til ting som provoserer din frykt, for eksempel følelsen du er ikke trygg, ikke er trygg nok, eller at du 'kan dessverre ikke forsvare deg selv. Fra en stress synspunkt, er denne eksponeringen kombinert med å lære å reagere effektivt vil begynne å redusere angst nivåer samt opplæring deg i hvordan å svare logisk og rolig.
  • Stress kan produseres når du er redd for noe dårlig skjer med deg, selv om skaden er forestilt, mest fordi du ikke føler deg i stand til å forsvare deg selv. Opplæring i en kampsport kan gi deg selvtillit til å begynne å tro at selv om noe dårlig skjer, har du midlene til å svare, og ikke bare fysisk, men også beholde din mentale klarhet.
  • Hvis du er trukket tilbake og ikke spesielt selvsikker, kan ditt ønske om å unngå konflikt øke stress symptomer fordi angst nivåer kan la deg følelsen ute av stand til å takle de stressfaktorer rundt deg. Hvis du lever et liv følelsen av at du ikke er sikker, kan en kampsport bidra til å gjenopprette en følelse av trygghet, og vil tillate deg å håndtere mye bedre med konflikt generelt.
  • Kamper nesten aldri gå til plan. Kampsport vil lære deg å intuitivt stole på en serie av reserveløsninger stillinger for å holde endre perspektivet og utfall. Dette er nettopp hva du bør gjøre i resten av ditt liv så vel som livet sjelden går etter planen heller, og personen mest i stand til å bøye med de endringer og våren opp igjen er den personen mindre sannsynlig å bryte under press av stress.
 6. 6
  Kjør saktere. Når folk først begynner en kampsport, er det en tendens til å prøve og lære raskt, for å fange opp med andre, og å gjøre det bra fra begynnelsen. Det som ofte skjer som et resultat er at nybegynnere bevegelser er for fort og ineffektiv, er de fattige, og motorstyring er vanskelig. Med praksis, tålmodighet og tid derimot, vil du finne at dine bevegelser blir mer selvsikker og tregere, og holdningen din bedres, med større motor kontroll og mental mestring også følgende. Hver av disse resultatene vil hjelpe til å redusere stressnivået, som du mestrer kroppens signaler og styrke din pust og reaksjon svar.
  • Som du øke gjennom de forskjellige nivåer av kampsport trening (vanligvis merket med forskjellige farger av belter), vil du begynne å svinge mer og mer herredømme over kroppens signaler og over frykten reaksjoner. Den resulterende tillit og redusert frykt vil gi deg større positiv tenkning kraft som kan hjelpe deg å lære å takle og redusere virkningen av stressfaktorer i livet ditt.
  • Kampsport vil gi deg den interne disiplin til å reagere på en verden som ikke forsinker eller stå stille for noen, hvordan du reagerer på ytre stimuli gjør hele forskjellen mellom å bo stresset eller mestring og bor.
 7. 7
  Lær zen. Zen buddhisme et trossystem som ofte kombinert med kampsport trening. Det er en tenkemåte som er sterkt fordelaktig å vedlikeholde. Nesten eliminere stress, lærer Zen deg å fokusere på øyeblikket og å gå med strømmen.
  • Daglig meditasjon vil også hjelpe deg å slappe av.
  • Kampsport og Zen lære deg å glemme behovene til selv og handle deretter. Når du har fullt grep den indre disiplin og den ytre respekt for andre uten å frykte dem, vil du oppdage at craving gjenstander eller andre ønsker minsker og at du gjør det som trengs å gjøres kan oppnås på en fredelig måte som ikke forstyrrer din mentale og kroppslige prosesser, uten å redusere deg til en konstant tilstand av stress. Gjennom kampsport, vil du bli mer trygg i alt du gjør og mindre bekymret om "hva hvis", og fokuserer kun på den nå.

Tips

 • Les "Zen og kunsten _____" bøker eller andre bøker om kampsport for å få en tenkemåte. Du kan også besøke Leo Babauta hjemmeside "Zen Vaner".
 • Kampsport også lære deg kunsten å balansere og ikke stole for mye på ett aspekt av kroppen din. For eksempel, i jiu jitsu, må du være i stand til å utføre hver teknikk på både venstre og høyre side av kroppen. Denne følelsen av balanse er noe som du også kan adoptere i tankegangen din, for å sikre at du ikke stole for mye på den ene siden av hjernen halvkule og omsorgssvikt trening eller nærende den andre. Mens hver enkelt av oss har en tendens til å være mer til venstre eller høyre hjernehalvdelen dominant, er det ikke en god idé å la sterkere side til direkte alt fordi at risikoen forlater du svekket på andre områder som du bør likevel gjøre en innsats for å holde i god form. Til syvende og sist bidrar til denne balansen til land opp ditt forsvar mot stress fordi du vil være en fleksibel tenker, i stand til å falle tilbake på alternative løsninger når problemer konfrontere deg.
 • Studier og praksis Yoga, Kungfu, Kalari Payattu (fra Kerala) og Tae-Kwon-Doe.

Advarsler

 • Hvis du lider av den syke siden av effektene av stress og / eller opplever det på lang sikt er det viktig å snakke med legen din. Du må kanskje ta en rekke tilnærminger til å gjenopprette din generelle velvære.

Ting du trenger

 • Martial arts skole