Wkeno

Hvordan se ol på nettet

Åpningsseremonien for 2012 London Summer Games er den 27. juli, og alle øyne vil være på London som idrettsutøvere fra hele verden konkurrerer i disse historiske hendelsene. Her er hvordan du kan se hendelsene på nettet for å omgå tidsforskjeller og arbeidsplaner.

Trinn

Hvordan se ol på nettet. Se NINE nettverkets dekning av spillene.
Hvordan se ol på nettet. Se NINE nettverkets dekning av spillene.

Ser i europa

 1. 1
  Se OL på NBC hjemmeside http:/ / www.NBCOlympics.com. Hvis du er i Europa, er NBC den offisielle sendingen partner av OL i 2012. De vil tilby sendingen versjon, online streaming av innhold fra de fleste av hendelsene, og tusenvis av timer med repriser - alt i HD-kvalitet. Hvis du har flere enheter, kan du selv holde styr på flere arrangementer på en gang!
  • Det er et par fluer i salven, men. NBC har bestemt at hvis du ønsker å se OL eller streame gjennom sin OL hotellet (NBCOlympics.com / LiveExtra på http://www.NBCOlympics.com/LiveExtra ), må du være en kabel abonnent med en av deres partner leverandører. Hvis du er en kabel abonnent, er du i god form. Bare besøke NBC Olympics nettsted på http://www.NBCOlympics.com/LiveExtra, klikker du den store røde knappen, og logge inn Du trenger bare å gjøre dette en gang.
  • NBC vil ikke bli streaming hver hendelse - noen vil være TV-bare. De har gitt en praktisk måte å få lokale oppføringer på http://www.nbcolympics.com/get-local/tvlistings.html # som skal hjelpe deg med å planlegge visning planen.
  • Alle NBC bekker vil kreve Microsoft Silverlight plugin. Sjekk systemet på forhånd, slik at du ikke setter deg ned foran den bærbare datamaskinen med en pose chips og en øl, bare for å bli skuffet.
  • NBC gir også mobile og tablet apps å følge spill både for iOS-enheter - iPhone og iPad - og Android-enheter. Dette er samme innhold de tilbyr på deres nettsted: korte klipp. Men de er i QuickTime, slik at du ikke trenger Silverlight.

Ser i Storbritannia

 1. 1
  Se OL via BBC. Besøk http://www.bbc.co.uk/sport/olympics/2012/live-video.
  • Du må være i Storbritannia for å se denne BBC stream. Hvis du ikke er i Storbritannia og du fortsatt ønsker å se det, kan du bruke en proxy IP-adresse for å late som du er der. Sjekk ut denne artikkelen.

Ser i australia

 1. 1
  Se NINE nettverkets dekning av spillene. Gå til http://wwos.ninemsn.com.au/london-olympics for australske dekning.
  • Klikk på Video-fanen øverst.
  • Last ned Microsoft Silverlight hvis du ikke allerede har det. Silverlight er nødvendig for å se video via NINE Network.

Ser i canada

 1. 1
  Få CTV dekning av OL å se på engelsk. Gå til http://www.ctvolympics.ca/.
  • Klikk Se nå i øvre venstre hjørne.
  • Last ned Microsoft Silverlight, hvis du ikke allerede har. Silverlight er nødvendig å se på dekning via CTV.
 2. 2
  Watch fransk kanadisk dekning gjennom CTV. Besøk http://www.rdsolympiques.ca/.
  • Last ned Microsoft Silverlight, hvis du ikke allerede har. Silverlight er nødvendig å se på dekning via CTV.

Ser i frankrike

 1. 1
  Få spill dekning gjennom francetv. Besøk http://www.francetv.fr/sport/les-jeux-olympiques-2012/direct.

Ser i New Zealand

 1. 1
  Watch kanaler prime (free-to-air) eller sky (abonnent) for TV-dekning.
 2. 2
  Se isky. Co.nz for online dekning.

Andre europeiske

 1. 1
  Se eurovision på http:/ / www.eurovisionsports.tv/. Dette krever at du ser fra i EBU (European Broadcasting Union), og skulle du møte dette kravet, tilbyr live-dekning av alle de store hendelsene, helt gratis. (Klikker du Eurovision koblingen i begynnelsen av dette avsnittet vil generere en feil hvis du ikke er i EBU eller bak en proxy)

Alternative / "pirat"-metoder

 1. 1
  Hvis de ovennevnte metoder ikke fungerer for deg, kan du finne noen alternativer. Noen av disse krever noen tekniske ferdigheter til å fungere. Disse kan fungere for deg, eller de kan ikke.
 2. 2
  Søke ut alternative video feeds på steder som justin. Tv på. Søk "OL" eller navnet på hendelsen du leter etter.
 3. 3
  Se feed fra land som har mindre restriktive visning ordninger enn hjemfylket ditt. Noen land nyte kjempegod elektronisk visning for OL. Nettet strømmen av BBC i Storbritannia for eksempel viser alle hendelser leve og lar deg enkelt bytte mellom hendelser. Selv om du ikke er ment for å få tilgang til BBC fôret med mindre du befinner deg i Storbritannia, er det mulig å lure nettsiden til å tro du er på et annet sted enn du faktisk er.
  • Opprette en Virtual Private Network (VPN) med en server i geografi du vil late som du er i. Det finnes mange måter å gjøre dette, inkludert å betale 5€ -15 / måned for noen av de mange VPN-tilbydere på nettet. Før du registrerer deg for en konto bekrefte at VPN har en server i land hvis sendingen du ønsker å se.
  • Hvis du ikke er faktisk i et annet land, kan du prøve å bruke en proxy for å gjøre det ser ut som du er til streaming-servere. Ved hjelp av din favoritt søkemotor, finn en gratis proxy-adresse ved å søke etter "proxy liste." Finn en IP-adresse for landet du velger, så å sette opp datamaskinen til å snike seg inn bakdøren. Hvis du velger en proxy i EBU, kan du teste den med linken over.
  • Bruk en tjeneste som Unblock.us som fungerer på samme måte som en VPN å lure nettsteder som du er i et annet land enn du er fysisk plassert.

Se repriser og høydepunkter

 1. 1
  Se repriser på NBCs youtube feed. Både IOC på http://www.youtube.com/user/olympic?feature=results_main og NBC på http://www.youtube.com/user/2012nbcolympics?feature=results_main tilbyr video høydepunkter av spill på YouTube. I tilfelle av IOC YouTube-kanal, er de også tilbyr videoer av historiske øyeblikk i olympisk historie.
 2. 2
  Følg OL på sosiale nettverk. Verken Facebook eller Twitter vil tilby liveopptak, men begge vil bli kontinuerlig oppdatert av NBC, fans, og hver nyhetskilde i verden.

Laste ned programmer for høydepunkter og score

 1. 1
  Bli den offisielle london 2012 delta i app. Bli med i programmet kan være installert på din iPhone, Android eller Blackberry, og omfatter inngående informasjon og guider for spillene.
 2. 2
  Last ned den offisielle london 2012 resultater app. Resultater-app vil gi deg umiddelbar tilgang til OL score, samt biografier for alle utøverne som deltar i spillene.

Se tidligere spill

 1. 1
  Åpne IOC arkivet. Hvis du vil vise høydepunktene i forrige OL, har Den internasjonale olympiske komité en "arkiv" av tidligere OL som videoer av høydepunkter kan nås.
 2. 2
  Søk i arkivene til et bestemt land. Alternativt en rekke land holde enkelte land poster online via arkivering eller spesielle hendelser nettsteder.

Tips

 • Generelt, vil du sannsynligvis finne at elektronisk visning vil ikke være like fengende eller oppfylle som å se på hendelsene på en stor TV-skjerm. Forslagene her er anbefalingene hovedsakelig for å fange opp tapte hendelser.