Wkeno

Hvordan trene jernhånd kung fu

Iron Body Training er en fasett av Shaolin Kung Fu der utøveren trener kroppen hans slik at han er i stand til å gi eller opprettholde tunge slag uten alvorlige skader på ulike deler av kroppen hans, med mange sub-ferdigheter med fokus på ulike deler av kroppen. Denne artikkelen vil fortelle deg nøyaktig hvordan du skal trene nevene for å styrke angrepet.

Trinn

Hvordan trene jernhånd kung fu. Start med å lage eller skaffe en pose fylt med grønne bønner.
Hvordan trene jernhånd kung fu. Start med å lage eller skaffe en pose fylt med grønne bønner.
 1. 1
  Start med å lage eller skaffe en pose fylt med grønne bønner. En slik pose bør være laget av et sterkt materiale, slik som denim, og skal syes sammen med sterk tråd. Når fylt til maksimal kapasitet med tørkede grønne bønner, bør det ligne en firkantet pute.
 2. 2
  Plasser posen på et hardt underlag. Hvis dette er en vegg, at den er godt festet til det.
 3. 3
  Trene alle slags lukkede hånd streik på posen. Du kan trene følgende:
  1. Punching. Knytte neven ordentlig, med tommelen utenfor, og streik med de to første knokene. Sørg for at håndleddet holdes rett og bruke så mye kraft som du kan stå, rope med hver streik. Varianter av slag kan brukes, for eksempel Leopard Punch eller Phoenix Eye, men vær forsiktig med disse fordi hvis feil gjort, kan føre til skade eller skade.
  2. Hammer-knyttneve. Bruke knyttede neve, slå med kanten. Bruke så mye kraft som du kan stå, rope med hver streik.
  3. Back-knyttneve. Med baksiden av fist, kontakt posen med de to første knokene. Igjen, bruker mest kraft som du kan stå og rope med hver streik.
 4. 4
  Når du kan slå posen med maksimal kraft, kan du erstatte de grønne bønner med grus og gjenta trening.
 5. 5
  Når dette er gjort, kan du erstatte grus med jern eller stål kulelager, og gjenta trening igjen.
 6. 6
  Treningen er ferdig til slutt når du kan utføre de lukkede hånd streik på posen med full kraft uten skader og med minimum smerte til deg selv.

Tips

 • Gjennom treningen din, bør du bruke salve på knyttneven din for å forebygge skader. Dette liniment kalles Die (1) Da (3) Jiu (3) på kinesisk, og kjent for den vestlige verden som Dit Da Jow. Anvende denne liniment til det berørte området før og etter trening, gni det godt inn, er antatt å forebygge skader senere i livet forårsaket av Iron Body Training. Den liniment er oppnåelig fra kinesiske medisinske haller eller på internett. Du bør sørge for at den typen du bruker er spesielt for trening Iron Body.

Advarsler

 • Denne informasjonen er gitt for informative formål og bør bare foretas på egen risiko.
 • Slik Iron Body Training fungerer ved calcifying benet og fortykkelse av huden. Dette kan føre til uønsket misdannelse. Ikke gjennomgår slik opplæring uten å vite risikoen.
 • Denne kunsten er ikke noe som kan oppnås raskt - det er for livet. Kontroller at du har maksimal innsats før du tar fatt på trening.
 • Ikke vis frem dine ferdigheter. Hvis du ønsker å lære Iron Body Kung Fu for å vise frem, bør du revurdere ditt motiv. Ikke bruk din dyktighet til å såre folk, men i stedet for selvforsvar bare.
 • Vær forsiktig når slående - Vet grensen og prøv å ikke gå over. Begynn forsiktig og sakte bygge opp styrke.