Wkeno

Hvordan søke en trekant choke fra åpen vakt i mixed martial arts

Trekanten choke er en av de vanligste og mest effektive choke holder i sporten Mixed Martial Arts i dag. Det er et trekk ofte gjort i sporten Jiu Jitsu å tjene poeng eller for å vinne kamper. Denne instruksjonsvideo demonstrasjonen vil forklare hvordan du utfører trekanten choke fra åpen guard.

Trinn

Hvordan søke en trekant choke fra åpen vakt i mixed martial arts. Begynn med å ligge på ryggen med bena fra hverandre.
Hvordan søke en trekant choke fra åpen vakt i mixed martial arts. Begynn med å ligge på ryggen med bena fra hverandre.
 1. 1
  Begynn med å ligge på ryggen med bena fra hverandre. Motstanderens torso er i mellom bena. Dette kalles åpen vakt som hans bevegelse er begrenset noe av bena, men ikke så mye som det ville være hvis beina ble pakket rundt overkroppen hans eller "lukket" vakt.
  • Nå mens motstanderen din er fanget i fella han vil typisk være å prøve å kaste slag eller albuer i ansiktet for å gjøre skade mens du leter etter en måte å unnslippe. Nøkkelen til å begynne å sette opp trekanten choke er å hente en av armene hans mens han prøver å slå deg, og for å avlede den slik at den beveger seg ved siden av hodet i stedet for å trykke den. Du ønsker også å prøve å holde tak i armen hans i prosessen.
 2. 2
  Begynn å plassere deg selv. Når motstanderens angrep har blitt bøyd og hans andre armen presset ut av veien du begynner å plassere din egen kropp. Du gjør dette ved å bruke bena til å presse kroppen fremover på bakken, slik motstanderne dine er lengre borte fra hodet ditt. Med litt trening bør du være i stand til å plassere din egen kropp samtidig er du beskytter deg mot angrep og manøvrering slag.
 3. 3
  Pivot hoftene fremover. Etter de forrige trinnene er fullført motstanderen din bør være av balanse. Deretter vil pivot hoftene frem til å sende dine motstandere kroppen lenger ned din.
 4. 4
  finne en måte å manøvrere det ene benet over armen på motstanderen finne>.
  • Nå skal du være i en posisjon hvor dine motstandere hodet er nede ved hoftene. Du bør også fortsatt ha et fast grep på sin ene armen rett ved skulderen. På dette stadiet vil du begynne å heve bena opp og over dine motstandere hodet.
 5. 5
  begynne innpakning ene beinet rundt motstanderens hode begynne>.
 6. 6
  Du ønsker nå å vikle kneet rundt ankelen av den andre foten sikre motstanderen på plass. Du kan hente din shin å trekke beinet over motstanderens tilbake for å lette dette trinnet, men ikke trekk på foten da dette kan ødelegge din ankelen.
 7. 7
  gjelde så mye press som du kan bruke>. Du vil merke at hans egen arm blir tvunget mot halsen begrenser luftstrømmen av motstanderen. Du kan bruke en av hendene til å trekke ned på din egen fot for å bruke enda mer press som strammer choken.
 8. 8
  Hold choken før motstanderen din enten kraner ut, eller dommeren hopp i å stoppe kampen.

Tips

 • Du kan trekke ned på motstanderens hode for å øke effektiviteten av choken.
 • Hvis alt er gjort riktig, kan trekanten choke oppnås i løpet av sekunder.
 • Sørg for at din motstanders skulder er ute av trekanten, ikke i.

Advarsler

 • Denne demonstrasjonen ble gjort av en profesjonell i et kontrollert miljø. Dette er ment for pedagogiske formål bare, og bør bare forsøkes av, eller under tilsyn av profesjonelle eller kvalifiserte instruktører.