Wkeno

Hvordan takle ADHD

ADD / HD kjører ditt liv? Det behøver ikke å. Du kan lære å nyte livet med ADD / HD ved å lære å takle det. En diagnose av ADD / HD er ikke en dødsdom. Lær å være den du er med det du har, og du vil avansere lenger enn mange av dine jevnaldrende.

Trinn

Hvordan takle ADHD. Finn beroligende teknikker.
Hvordan takle ADHD. Finn beroligende teknikker.
 1. 1
  Se din. Hvis medisinen er foreskrevet, sørge for at blir fulgt nøyaktig. Ikke dobbelt opp på resepter, da dette kan være farlig og føre til at du blir hekta på resept.
 2. 2
  Finn beroligende teknikker. Ta dype åndedrag, tømme tankene, noe å slappe kroppen din.
 3. 3
  Bruk terapi for å finne måter for deg å bli distrahert på en konstruktiv måte, for å gjøre deg oppmerksom, og for å roe deg ned når du begynner å handle. Dette vil gjøre dere oppmerksomme på det faktum at du blir distrahert, så du kan begynne å unngå noen av disse hyper magi.
 4. 4
  Prøv å unngå ting som kan gjøre deg mer hyper.
 5. 5
  Husk å ha add / hd holder deg oppmerksom på alt rundt deg. Det kan være svært nyttig noen ganger. Prøv å finne en karriere som gir deg mye variasjon, og du kan meget vel være den øverste hunden din avdeling! Stå opp og gå, flytte, flytte.
 6. 6
  Legg til / hd betyr at du er mer kreative enn andre og har en bredere fantasi. Andre er nok ikke så spennende som du, og det er en annen god ting. Du absolutt fange folks øyne! Det kan også være en dårlig ting. Du vil være overveldende for mange mennesker. Ikke la det sette deg av, men prøv å kontrollere det.
 7. 7
  Personer med add / hd er notorisk uorganisert. Kjøp en liten planner og noen post-its, slik at du vil være i stand til å huske hva du trenger å huske.
 8. 8
  Bli kvitt overflødig energi. HD i ADD / HD står for Hyperactive Disorder, betyr det at hyperaktive på en uryddig måte. Å kvitte seg med det, trenger du sannsynligvis mer enn du forventer.
 9. 9
  Finn en hobby. Holde tankene opptatt. Hvis du ikke er den sporty typen person, kan du gå finne en hobby eller frivillig å bo så aktiv som du kan. Sørg for å være komfortabel med hobby du velger, bør det være noe du liker.
 10. 10
  Få en hund eller. Selv å ta vare på en hund drenerer overflødig energi. Så får en dag eller sitte andre.
 11. 11
  Spare miljøet. Hvem sier redde miljøet er bare å sitte rundt og ranting, betyr det mer, kan du bli med i en treplanting stasjonen eller ting eller lære folk hvordan å lage noe nytt ut av gamle, ubrukte ting. Valget er bare uendelige!
 12. 12
  Forbedre talent. Har du et talent, kan det være å synge eller danse, nå er det god tid til å forbedre den. Styrke det kan gjøre deg til en bestemt person.
 13. 13
  Samle noen venner og gå rundt i byen. Det er ikke bare en energi drainer men det holder deg i form også.
 14. 14
  Skjønner hva ditt talent er, og fokusere på det. Mest ADD / HD mennesker har et spesielt talent, enten det er skuespill, musikk, kunst, bygge ting, etc.
 15. 15
  Ikke la folk, som for eksempel kolleger, medarbeidere, lærere sette deg ned. Du har ingenting å skamme seg over. Du er en vakker person som har mye å tilby i livet, hvis du har ADD / HD eller ikke.
 16. 16
  Aldri si "jeg skulle ønske jeg aldri hadde / har add / hd". Det er en gave som har store dører åpne for deg fylt med muligheter og gode planer.
 17. 17
  Prøv å få venner. Vennskap kan skje på de mest uventede stedene til de mest uventede mennesker, spesielt ADD / HD mennesker.
 18. 18
  Lær din venn / venner til å forstå add / hd. Fortell dem om ADD / HD. Det er en lidelse som manifesterer impulsive og har noen ganger utilbørlig atferd. "
 19. 19
  Innser du kan gjøre hva du vil gjøre i livet! Du kan bli skuespiller / skuespillerinne, musikk instruktør, artist, forfatter og selv advokat!
 20. 20
  Mange mennesker har add / hd, selv kjente mennesker. Vokalist i Maroon 5, Adam Levine, men han er en utmerket sanger for hans myk stemme og nydelig vokal. Komikeren Jim Carrey, og han er en fantastisk, morsom skuespiller for sine rare roller. Poet og forfatter, Edgar Allan Poe, og så langt er han den mest gjenkjennelig og største poet gjennom tidene for sin eksentriske og trist dikt og historier. De berømte komponister Beethoven og Mozart hadde også ADD / HD. Hvis disse menneskene har gjort det stort og godt, så det kan du.
 21. 21
  Mest av alt, ha det gøy mens du er i helbredelsesprosessen!
 22. 22
  I add / hd hjernen er aldri helt våken og kjører på permanent overdrive prøver å fullt vekke. Derfor er behandlingen for en Hyperactivity Disorder er en stimulant. Det er også grunnen til at folk med ADD / HD kan drikke kaffe hele dagen og gå i dvale uten problemer.
 23. 23
  Den hele hjernen er en samling av fliker som kommuniserer med hverandre gjennom det som er kjent som den reticulating aktiverende sentrum. Det er en slags sentralbord. Her ligger problemet. RAS og axoner i hjernen er uutviklet på cellenivå, slik at nervecellene feiltenning og savner axoner de er ment for, eller er de ikke i stand til å skyte i det hele tatt, og det er en kommunikasjon sammenbrudd. Derfor medisiner kan være avgjørende.
 24. 24
  Selv om medisiner kan være et nyttig midlertidig krykke mens du få tillit til din evne til å organisere og disiplinere og fokusere livet ditt, er det ikke en permanent svaret for alle, noen ganger selv om du er foreskrevet det. Selv om noen med mer alvorlig AD (H) D kanskje trenger det for livet, for de fleste med mildere AD (H) D, kan medisiner bare lære deg å erstatte piller for disiplin. Vær klar over hva de meds gjør for deg, og hvor nødvendig de ærlig er for deg å fungere. Hvis du kan til slutt avvenne deg av medisiner, er det sannsynligvis best å bare lære å arbeide med hjernen din, nå mot den. Du vil føle deg så mye mer myndighet gjør kampen.

Tips

 • Når du lære å roe deg selv du kan være fornøyd med deg selv og takle ADD / HD.
 • Hvis du ønsker å uttrykke deg selv, spre kreativitet og fantasi.
 • Ikke glem å ha det gøy som lykke er nøkkelen til helse.
 • Ikke skylde på ADD / HD hvis noe din vei ikke kommer sammen. Alle har begrensninger. Det vil bare gjøre deg tror du ikke kan gjøre noe på grunn av din ADD / HD.
 • Du er en normal person. Mens i helbredelsesprosessen du bør lære at forskjellene mellom deg og andre er ikke din feil.
 • Du kan lære å justere med normale mennesker rundt deg.
 • Alltid tenke positivt, tror at du vil gjøre det ut av mareritt.
 • Prøv å konsumere mat som er så lav i sukker som mulig som sukker kan forkorte din oppmerksomhet span ytterligere, og øke hyperaktivitet / impulsiv atferd også.
 • Selvhjelpsgrupper kan være nyttig, avhengig av din personlighet.
 • Når du begynner å føle verdiløs / trist / sint når noen gjør en bemerkning om deg, sette det negativitet til noe positivt og lønner seg også, slik som skuespill, male et bilde, gå til gym, spille en sport. Fotball, baseball og basketball er svært gode eksempler på idretter som vil hjelpe brenne av energi.
 • Husk imidlertid at alle stoffene har en bivirkning av noen slag. Du må også være veldig informert av hva du putter i kroppen din, spesielt hvis er psyko-tropiske medisiner.
 • Har så mange venner som du kan for å øke din lykke.

Advarsler

 • Ikke bli så presset, vil det ikke hjelpe.
 • Ikke gjør noe du føler deg komfortabel med. Hvis du finner deg selv å bli presset til å gjøre noe som gir deg en urolig følelse i magen, melde deg ut eller snike unna. Regrets er ikke noe moro, selv for tenåringer.
 • Innse at noe du velger, enten det er medisiner eller en selvhjelpsgruppe, vil ta tid. Du kan ikke forvente noe å ha en livsforvandlende effekt i løpet av få dager!
 • Hold et godt forhold til psykiater for å sørge for at medisinen holder deg lykkelig uten store bivirkninger.

Ting du trenger

 • En lokal psykiater for overvåking medisinering.
 • En terapeut for pågående uløste problemer.
 • En god holdning.
 • Tålmodighet.
 • Lykke.
 • Positive utsikter.
 • Besluttsomhet.