Wkeno

Hvordan tolke en drøm som involverer dører

Drømmer involverer dører er symbolsk for nye åpninger. Hvorvidt dette er en god ting avhenger av varianter knyttet til drømmen.

Trinn

Hvordan tolke en drøm som involverer dører. Forstå drømmen betydningen av en dør.
Hvordan tolke en drøm som involverer dører. Forstå drømmen betydningen av en dør.
 1. 1
  Skriv ned din drøm. Eventuelle drømmer søker å fange essensen av sine drømmer er bedre plassert ved å skrive sekvensen ned, og dette bidrar til å huske hendelser i drømmen, og fungerer som en god dagbok påminnelse for fremtidige år til å vurdere utviklingen i livet.
 2. 2
  Forstå drømmen betydningen av en dør. Dører er et symbol på overgangen. Drømmer om en dør er tankevekkende at du har behov for endring, eller at du er for tiden gjennomgår en overgang fra ett stadium i din til en annen. Dører kan føre til eventyr, hemmeligheter, muligheter og nye starter. Ordtaket "når en dør lukkes, åpnes en annen", er svært relevant her. Døren lokker drømmeren til overgangen gjennom til en ny fase.
 3. 3
  Vurdere tilstanden til døren. En dør i god stand er tankevekkende at din beslutning om å gjøre en overgang er en sunn, god og solid en. En dør som er nedslitte, har behov for reparasjon eller garishly stygg, er tankevekkende at du er usikker, muligens redd for forandring og bekymret for hvor døren vil føre. En dør henger i en hengsel er tankevekkende at livet ditt er å gjøre det samme - henger i en tråd før det faller i emosjonelle filler.
 4. 4
  Vurdere hva som er utenfor døren. Hvis drømmen tar deg gjennom døren, hva som er på den andre siden er av betydning. Hvis du kommer over et land med overflod, med bugnende scener, så det indikerer at du vil overgangen herlig. Dersom, på den annen side, tar døren du et deprimerende, kjedelig og trist, så er det tankevekkende at din frykt for endring fører deg avvise mulighetene for det gode for endring og som du leter etter grunner til å holde deg tilbake. En dør som tar deg et sted kjent og trøstende er et tegn på at du er klar til overgangen, men at du vil forbli hel og samme under og utover overgangen, bare mer erfaren og klok på den andre siden.
 5. 5
  Vurdere stepping gjennom døren. Hvis du våkner med en voldsom minne av å tråkke over terskelen, betyr dette at du er klar til å ta fatt på overgangen din, hvis du ikke allerede har gjort det.

Tips

 • En dør som sitter fast halvveis er et tegn på din halvhjertethet i å gjøre en endring. Det er en drøm som forteller deg å holde skyve døren åpen og å gå videre til det uunngåelige i endring. En person som ikke ønsker å endre kan stå fast i fortiden og sørget for den personen de en gang var.
 • En dør som ikke vil åpne er et tegn på din uvilje til overgangen.