Wkeno

Hvordan tolke en drøm som involverer frukttrær

Frukt i drømmer kan bety overflod, sødme og glede av fest. Frukttrær har forskjellig mening avhengig av hvilken type frukt drømt. Hvis du ikke kan huske sist gang du hadde en drøm om frukt, kanskje du ikke spiser nok av det til å bli inspirert!

Trinn

Hvordan tolke en drøm som involverer frukttrær. Vurdere frukttre etter type.
Hvordan tolke en drøm som involverer frukttrær. Vurdere frukttre etter type.
 1. 1
  Skriv ned din drøm. Noen drøm du søker å tolke er best skrevet ned. Dette bidrar ikke bare minne for fremtiden, men vil hjelpe husker noe minne av drømmen sekvens for deg som du skriver det.
 2. 2
  Vurdere din drøm. Drømmer om et frukttre er tankevekkende for fruktbarhet, modenhet og overflod når frukten er fortsatt på treet. Kanskje du er i ferd med å ta fatt på et nytt prosjekt, eller du nyter et prosjekt allerede. Den drømmen kan bety at du virkelig høster gevinsten av glede av banen som du har valgt å ta. Det kan også bety at du vurderer barn i våkne liv - å ha dem eller pleie dem godt.
 3. 3
  Vurdere frukttre etter type. Den type frukt drømt om bærer forskjellige betydninger. For eksempel:
  • Epletrær - epler har lenge vært forbundet med kjærlighet. De kan også bety fred og harmoni. Modne epler antyder kjærlighet i full blomst, en kjærlighet som du stoler på og er avhengig av som en viss del av livet ditt.
  • Sitrontrær - disse indikerer friskhet, årvåkenhet og oppmerksomhet. Ting som skjer i livet ditt nå er frisk, morsom og livlig, noe som gjør det enkelt for deg å delta på dem og være en full del av det som skjer rundt deg. Sitroner er også et symbol på klar vidd, viser at vettet er skarpe og at du er i fin form i det valgte feltet. Sitroner er et symbol på renhet, i den forstand at dine beslutninger er uhindret av falske valg og at klarhet i sinnet er sunn, godt regissert og rettet mot et oppfylle liv.
  • Peaches - disse er representative for sensualitet, seksualitet og begjær. Drømmer om fersken kan ofte være en refleksjon av vellystige begjær og kan reflektere en fornøyd sexliv. Peaches er også representant for udødelighet, paradis og fruktbarhet. Peaches har lenge vært ansett for å være et ideal i østlige kulturer, som et symbol for lang levetid og freden på afterworld. Det kan være at din drøm er å fortelle deg at du lever et veldig godt liv, og at du ikke frykter liv.
  • Pærer - Disse trærne symboliserer håp, forventning og lykke. En drøm som involverer pærer er tankevekkende av sødme uten sakkarin - de søtere ting i livet er balansert og ikke for vanedannende for deg. Du kan forvente lykke å fortsette med deg i en drøm av pærer.
  • Granateple - overflod, vennskap og salighet. Du innser skattene i livet ditt i form av mennesker og verdsetter du dem høyt. Du er ikke påvirket av pynt eller falske idealer, heller, er du tydelig på hva du ønsker ut av livet og de menneskene som er rundt deg kan være klarert. Du vil sannsynligvis være i en fase der hver morgen du våkner er en strålende en, og du velsigne verden og alt i den, aldri ta noe av det for gitt.
  • Vannmelon - denne store, runde og fruktbarhet-tankevekkende frukt er tegn på graviditet. Enten du allerede er gravid, eller du håper å være snart.
 4. 4
  Vurdere en handling i forhold til frukt.
  • Hvis du drømmer at du stjeler frukt, kan dette være et begjær etter noen eller noe som ikke er ditt å ha.
  • Hvis du stjeler et eple, er du dallying med en fristelse til å ta en elsker, og du sliter med følelser av svik og wrongfulness at en slik fremgangsmåte vil påføre deg. Akt drømmen og spare deg selv dødskamp av hva som vil, etter all sannsynlighet, ende dårlig.
  • Hvis du drømmer om å bite i frukt, dette er tankevekkende at du tar i din full av belønninger og nyter dem godt.
  • Hvis du drømmer at du rister en ufruktbar frukttre, kan dette være en indikasjon på at livet ditt er goldt, tom og utilfredsstillende, eller at du har unnlatt å modne nok til å takle en aktuell situasjon.
  • Hvis du drømmer om overmoden frukt som har falt til bunnen av treet, dette tyder på mangler en mulighet som du bør ha fanget når den var moden. Slik drøm kan forlate deg med en følelse av tap og lengsel.

Tips

 • Color spiller en viktig rolle i å vurdere betydningen av drømmen din. Alltid kryssjekke med betydningene av farger i drømmer for flere lag med tolkning.
 • Drømmer om råtten frukt viser at noe har surnet i livet ditt, kanskje en tildeling har gått galt, eller et vennskap er sviktende. Hvis er til stede også, betyr det at forfallet setter i rask og drømmen er oppfordret deg til å handle raskt for å demme de resulterende problemer. Som i det virkelige liv, må du handle nå og kaste bort den betente frukt før den flekker livet ditt.